הפריה באסותא||

STAR24

New member
תודה לכולן../images/Emo51.gif

תודה על התמיכה והעידוד, ובהצלחה לכולנו. שגית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ונקוה שהפעם הראשונה תספיק, ונוכל בהנאה להעביר אותך לפורום הריון. שיהיה בהצלחה
נועם

ברוכה הבאה כוכבית ../images/Emo41.gif 24

אני מטופלת באסותא ע"י לברן. הרופא התורן מבצע את הליך השאיבה/החזרה אלא אם את מזמינה את הרופא באופן פרטי שזה כרוך בתשלום נוסף. עד כה טיפלו בי לברן, משיח ודור - כולם מעולים. המחלקה נעימה והיחס מעולה, ולמרות שלפעמים ההרגשה היא של מפעל הפריות
, אני אישית מאוד מרוצה. הרבה הצלחה לך לסטאר אמיתי משלך

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לא עברתי הפרייה באסותא אבל אאחל לך המון
הלוואי שזו תהיה ההפריה הראשונה והאחרונה שלך !

shiri_koren

New member
היי סטאר

אני עברתי לפני חודש הפריה ראשונה באסותא. אין לי כ"כ למה להשוות אבל אני הייתי מאוד מאוד מרוצה. היחס נהדר, אחיות מדהימות, הבדיקות דם והאולטראסאונד נעשים ע"י אחיות מקצועיות, גם אחרי ההחזרה את שוכבת שם שעה. הכל מאוד אישי. הבעיה היחידה מבחינתי היא שעשיתי את הטיפול באופן פרטי ולכן הייתי צריכה לשלם המון כסף. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור שירי

החזר כספי.....

אני עברתי לפי שנה וחצי הפריה במדיקל בהרצליה ואני הייתי מאוד מאוד מרוצה. היום אני אמא לתאומים בני חצי שנה. בקופת החולים מכבי יש החזר כספי של 80% על טיפול בבית החולים פרטי..... הלן של עמית ויובל.

innes

New member
דליה תראי פה הודעה של הלן על החזר

ממכבי בבית חולים פרטי. אז אולי גם בראשון?

dalia100

New member
נכון, מכבי משתתפת - אבל ...

אינס, יש החזר כי זה טיפול IVF קלסי וזה משהו אחר מתרומה. דליה

../images/Emo32.gifתרשו לי לקנא קצת../images/Emo5.gif

אנחנו משלמים על כל הטיפול וכמובן על הזריקות למיניהן, שלא נדבר על הרדמה בנפרד, וכמובן כל הצילומים והבדיקות, וחלילה אסור להזכיר להם כרטיס אשראי- הכל מזומן.... וזה לא שאין ביטוח הפרטי- רק אף ביטוח לא מכסה את הנושא

innes

New member
אנחנו בנות מזל שאנחנו חיות במדינה

מתוקנת כישראל, המממנת IVF לשני ילדים ראשונים. נדמה לי שאפילו בארה"ב הדגולה אין דבר כזה.

vegas10

New member
קודם כל בהצלחה.

אני מטופלת שם ועד עכשיו הכל עבד כמו שצריך. בבוקר יש עמדה של בדיקת דם (מול מחלקת IVF) ושתי עמדות של US. את התשובות מקבלים בצהריים. לא תמיד עונים מהר, אך תמיד עונים... תשובות של בטא מקבלים בד"כ בין 13:00 ל- 14:00. אם יש עוד שאלות. את מוזמנת לשאול. והעיקר ב ה צ לח ה!!!

rona33

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מאחלת לך שהות קצרה במעוננו החמים, גם אני מתעתדת לעבור הפריה ראשונה באסותא ויש לי גם מלא שאלות בעיקר לגבי התהליך עצמו ופחות לגבי בי"ח כי שמעתי שהוא נורא טוב והיחס שם מעולה. קראתי שכתבו לך כל מיני תגובות לגבי השתתפות כספית ואני מופתעת,לי נאמר שלמבוטחות מכבי מגן מגיע החזר בסך 83% מהעלות הכוללת שעומדת על משהו כמו800 ש"ח. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

ינסון

New member
הפריות אסותא

הי שגית, אני עברתי כ- 8 הפריות באסותא. המחלקה נעימה, האחיות אדיבות וסובלניות, רופאי המחלקה הם "רופאים ידועים" ובכלל למחלקה הזו יש מוניטין חיובי ביותר. כאשר את מטופלת דרך קופ"ח, יהיה זה הרופא התורן שיבצע את השאיבה ו/או ההחזרה. לגבי פגישות, לקביעת פרוטוקול, אני ביקשתי להיפגש עם דור, וחיכיתי כ- 3 שבועות לתור (בזמנו, היום התורים ארוכים יותר) ומאז הוא היה אחראי על התיק. בהיעדרו טיפל בנו זיידמן. אני ביצעתי את השאיבות וההחזרות בשעות אחר הצהריים המאוחרות.. בכל אופן, הרבה הצלחה, ושהפעם הזו תהיה הפעם הראשונה, הפעם האחרונה ופעם ל- 9 חודשים......עם תאומים.. הרבה בהצלחה..

למעלה