הפריה באסותא||

STAR24

New member
הפריה באסותא||../images/Emo9.gif

אני חדשה בפורום ועתידה לעבור הפריה באסותא פעם ראשונה אשמח לקבל תגובות מנשים שעברו הפריה שם. תודה שגית

אולה *

New member
הי שגית!!! ברוכה הבאה!

מקווה שלא תשארי איתנו לזמן ארוך ותעברי לפורום הריון. אני עוברת טיפולי IVF באיכילוב. ההבדל - השאיבות/החזרות בבוקר ולא אחר הצהריים. יש כאן בנות שמטופלות באסותא. שמעתי דברים טובים על המקום.
אולה. אם יש לך שאלות לגבי התהליך עצמו - אל תתביישי לשאול.

STAR24

New member
היי...אולה!../images/Emo39.gif

תודה על האיחולים ,ואני מאחלת גם לך הריון בקרוב, הייתי רוצה לדעת מה הן התחושות לאחר שאיבה? תופעות לוואי וכו´ פשוט אין לי מושג למה לצפות. תודה שגית

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

לא עברתי טיפול באסותא, מה שלא מונע ממני מלאחל לך בהצלחה
מרב

יעל@

New member
לגבי אסותא

דבר ראשון בהצלחה, ומקווה ששהותך עמנו תיהיה קצרה. בדיקות הדם והאולטרסאונד נערכות בבקרים בין 7.00 ל 9.00 בבוקר. את השאיבות וההחזרות עושים בצהריים בתאום עם הרופא שלך. האחיות מאוד נחמדות ואני יכולה באמת לומר רק דברים טובים. המחלקה היא לא פאר והדר, היא פשוטה ורגילה, ויש לזכור שנשארים למס´ שעות כך שזה ממש לא נורא... אם יש לך עוד שאלות אז בשמחה. והמון המון בהצלחה, יעל

סיגל 01

New member
הי שגית, שמחה על הצטרפותך

וממש אסלח לך אם תנטשי אותנו לטובת פורום אחר
שמעתי על אסותא דברים נפלאים, יש שם רופאים מעולים (לב רן, דור, משיח), באמת המיטב שבמיטב. לא עברתי עדיין הפריה שם, אבל אני עתידה לעבור בחודשים הקרובים. קחי בחשבון שזה בי"ח פרטי, ולכן תיאלצי לשלם השתתפות עצמית בסך של 1500 ש"ח בממוצע (לא כולל ההורמונים). בבי"ח ציבורי, אין לך את ההשתתפות הנ"ל. זה שיקול שלך, ותלוי כמובן במצבך הכספי. בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה.

עמית@

New member
שגי- ברוכה הבאה ! ושאלה משלי:

טיפול בתמורה לתרומת ביצית באסותא או במדיקל סנטר- מישהו יודע מעט יותר פרטים? האם אפשר לבחור כל רופא (מהעובדים בבית החולים?) על כמה ביציות צריך להתחייב? ובכלל- יותר פרטים. תודה ואני מקווה שתצליחי מהר- לא חשוב היכן תטופלי

innes

New member
../images/Emo45.gifעמית תודה על המסר המהיר. יש בו

אינפורמציה שלא ידעתי עליה קודם. אינס

dalia100

New member
היי אינס ../images/Emo39.gif

אינס, סליחה על ההתערבות, אבל איזה אינפורמציה. משהו שיכול לעניין גם אותי ? דליה

innes

New member
מה שלא ידעתי זה...

שבכל בי"ח עם יחידת IVF מבקשים מהמטופלות לתרום ביציות. השאלה היא איפה כל הביציות ההן???

dalia100

New member
זה לא מחייב

היי אינס, זה לא מחייב אותן לתרום. זה שמבקשיםזה צד אחד, בדר"כ הן לא תורמות ובגלל זה נוצר מצב של מחסור בביציות. דליה

ינסון

New member
תרומת ביציות

הי ובוקר טוב, בגילגולים הראשונים שלנו, כאשר את הטיפול עשינו באופן פרטי מלא, נאמר לי על ידי הרופא הפרטי שלי, שאם אתרום ביציות לא אצטרך טופס 17 לאסותא. ואכן כך היה..פוצצו אותי בהורמונים, נשאבו לעיתי יותר מ- 30 ביציות בשלות, אני זכיתי למחציתן ומחצית מהן הלכו לתרומה. וכך חסכנו כסף, אבל בדיעבד ולדעתי, לא היה שימוש נאות לביציות שלי... ואם כן אני כולי תקווה שאחת מאותן נשים שזכו לה חובקות היום ילד. אז כן התהליך קיים, אבל לדעתי, ולאור שקרה בתחום הנ"ל בשנתיים האחרונות, יש הגבלות מסויימות על תרומת ביציות. אני לא מספיק מעורה בעיניין אבל אני תקווה שיש על הנושא פיקוח נאות. בוקר טוב

innes

New member
מסכימה איתך לחלוטין, ינסון

הי יונת אני מסכימה לחלוטין באשר לעניין הפיקוח, וברמה הגבוהה ביותר. ובאשר לתפצוצת ההורמונים כדי שיווצרו המון ביציות, זה פשע בעיני, מה שעשו לך הרופאים האלו. אני במקומך גם הייתי חושבת, מי יודע איזה שימוש נעשה בביציות היקרות שלי. זה לא מפתיע שסיפור הביציות התפוצץ כך. עד לפני חודש חודשיים לא ידעתי כלום על תרומת ביציות. למרות גילי המתקדם, ובגלל שהכל דופק אצלי כמו שעון שויצרי, (טפו, טפו, חמסה, חמסה) אני עדיין מנסה מהביציות שלי. חלק מההתעקשות הזאת נובע מהמורכבות האתית, מוסרית ורפואית שנוגע לתרומה. אינס

STAR24

New member
לך יעל!../images/Emo39.gif

תודה על התגובה ובהצלחה גם לך, מי טיפל בך? והאם הרופאים שמבצעים את ההפריה הם:לב רן,משיח, ודור או שיש רופאים נוספים? לגבי בדיקות הדם והU.S אני מבצעת בקופ"ח ושולחת להם בפקס(מאחר ואינני תושבת ת"א) זה פשוט מקל עלי מאד, ושוב תודה שגית.

יש את זיידמן המקסים כמובן

בכל מקרה שיהיה בהצלחה גדולה. שלא תזכי להכיר מאד את המחלקה. ברוכה הבאה בצל פרדסנו זוהרה

יעל@

New member
שגית - תשובה

יש עוד רופאים פרט לאלו שציינת, שגם הם טובים ומבצעים את אותם הפעולות. כפי שהבנתי כל רופא מטפל בפציינטים שלו. שוב בהצלחה, יעל

mali28

New member
אני עברתי הפריה באסותא

אישית, מאחר ועברתי קודם הפריה בשרון ושם זה ממש כמו בית נורא חמים וכל האחיות כ"כ מקסימות וחמימות היה לי קצת מוזר. אבל מבחינה מקצועית המעבדה שם מעולה! (אותן עובדות שבשרון) ויש יחס מאוד אישי וזה נחמד. עוד משהו, אם את רוצה משגיחת פוע"ה את צריכה להזמין אין שם השגחה קבועה. לי זה שונה כי בשרון יש השגחה קבועה. מכל מקום שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!! כי זה מה שבאמת חשוב.

למעלה