הפרומו ל416!

0RainGirl0

New member
הפרומו ל416! ../images/Emo58.gif

ראיתם?? אמאא זה ממש מפחיד :| כשפייטון צרחה העיניים שלי נפתחו כזה וממש נבהלתי:| זה נראה כמו בסרט אימה הצרחה שלה

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifאוקי ראיתי לא משנה../images/Emo2.gif

אומייגאד זה נראה כמו סרט אימה אחד גדול עם דרק
אבל אני חייבת לציין שהם מתעלים על עצמם כל פעם מחדש!

0RainGirl0

New member
../images/Emo58.gif

מתעלים על עצמם אבל ממש מעצבן שפייטון תמיד באמצע! הם התחילו סטוריליין מעולה של ברוק - ניית'ן - פייטון והם לא ממשיכים ויש עוברים לסטוריליין שלם על פייטון! נמאס שהיא תמיד באמצע.

ליאני2

New member
מפחידד : \

אימלהה איזה צרחה.. באמת נראה כמו סרט אימהה.. מסכנה פייטון מה לא עשו לדמות שלה? [ !] מעניין מי יבוא להציל אותה... : | (מי שזה לא יהיה ניראה לי הקריפי/+/פסיכו/+/סייקו דרק הזה הולך אשכרה לדקור אותו או משוו), א. סוריי על המוח הקרימינלי שלי : X ב.חס וחלילה> [בהנחה שרוב הסיכוים שזה יהיה לוקאס כ הוא יבוא לחפש אותה , לא ימצא, יבהל ויפגש עם דרק] ג. תסלחו לי על החפירהה רק על פרומו, הייתי חייבת להיתפרק .. : C

../images/Emo207.gifאם כבר פרומואים..

הנה הפתיח לעונה החדשה: (או להמשך עונה 4.. לא ברור) http://www.youtube.com/watch?v=NPnLRZ5ZKaA

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifוואו זה מוזר ממש.

זה בא מההפקה? יש מצב שמישהו (מקהל המעריצים ז"א) עשה את זה וערך את זה כי נראה לי קצת מוזר לשחרר את הפתיח לעונה 5 כבר עכשיו

liber0

New member
לפי איך שזה נראה...

מישהו ערך את זה....ז"א...זה לא באמת הקליפ פתיחה החדש...
קודם כל רואים לפי הפונט שכתובים בו השמות...זה לא הפונט שהשתמשו בו כל הזמן... חוץ מזה...אם תשימו לב...כשרואים את השמות של השחקנים וברקע יש חתיכות קטנות מסצנות של השחקנים, אז בחלק רואים שכתוב למטה CW ובחלק לא... רואים את זה בעיקר את סופיה וג'יימס... אין מצב שהיו עושים את זה ככה באמת...זה חייב להיות אחיד...

0RainGirl0

New member
מזויף לפי דעתי [סיבות בפנים]

1. הפונט והצבע של השמות שונה מאשר בפרומואים הקודמים ולא נראה לי שישנו אותו אחרי רצף של 4 עונות 2. סטפן[י?] \ צ'אייס כנראה לא משתתף בעונה הבאה 3. כל הקטעים הם רק מהעונה ה4, בד"כ הם מוסיפים לפחות 1 או 2 קטעים מהעונה הבאה, ולפחות 1 מהעונות הקודמות

LindZiv Cohan

New member
גם לדעתי זה מזויף...

מכל הסיבות שכבר אמרו פה... אבל הם ערכו את זה יפה

refael780

New member
מזויף או לא...

מזויפ או לא ..מי שעשה את זה עשה את זה גדול

למעלה