הפרומו הגדול

המעשה ברבי מאיר

איך פיתתה אותו אשת חברו, איך שגל אותה כל הלילה , איך לא זכר מאומה בבוקר, ואיך נהפך עונשו לפרס על צדיקותו. מעשה נורא מתוך אוצר המדרשים

פרס?

ההגרלה התבטאה בזה ש"בא ארי נוהם ושואג מאוד בצדיו והכהו בשיניו ועקר צלע אחת מצלעותיו ואכל ממנה כזית." בסוף הוא זכה בחיי עולם הבא. אבל זה... נו.. פרס די מעורפל. אני הרי לא באמת יודעת מה קורה שם. הייתי מוותרת על התענוג
אבל הסיפור בהחלט משעשע. בהחלט ממליצה עליו לטלנובלה.

סיפור חידתי ../images/Emo20.gif

לא כל כך בגלל הפואנטה, יותר בגלל דרך מסירת הסיפור. הרבה קווי עלילה מיותרים לכאורה, הרבה דמויות שמופיעות לרגע ונעלמות. ואפילו על רבי מאיר איננו יודעים הרבה (אני מניח שאין הכוונה לתנא הידוע מהדור שלאחר חורבן בית שני). הפרומו שלך עושה עוול לרבי מאיר: הוא היה פאסיבי לגמרי כל אותו הלילה.

פחחחחחחחחחחח

זה מה שהוא אמר - ובכל זאת - הוא עשה זאת כמה פעמים, ולשיכוים, מן המפורסמות, זה לא הולך אפילו פעם אחת....

מה שמזכיר לי:

איך צריך לבטא את המילה פחחחחחחחחחח? האם ישנו כלל בקובע כמה ח-ים יש בפחחחחחחחחח? האם פחחח טוב כמו פחחחחחחחחח, והאם פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כבר הגזמה?

אלי ו.

New member
אולי זה יוסיף מעט

גרסה עם סוף שונה לאותו מדרש ושירשור קצר: http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=801062 נראה לי שחלק גדול מהסיפור מיועד לגרום לנו להבין שר' מאיר נהג לכאורה כראוי. לא היתה לו סיבה לחשוש מלהגיע לאותה אכסניה, הוא נקט לכאורה כל אמצעי זהירות ולמרות זאת אולי נכשל. גם אני לא מבין מה הסיפור עם השכן הגוי והלסטים.

אלי ו.

New member
סיפורים הקשורים לסקס לא חסרים

אם זה מה שמענין אותך, חפש את הסיפור על ר' אלעזר בן דורדיא שלא הניח זונה אחת בעולם שלא בא עליה. אם זכרוני לברכה, שלמה שבא כתב פעם ספר שקיבץ סיפורים כאלה מהמקורות, שם הספר "אהבה דוחקת את הבשר".

אוֹחַ

New member
פעם אלברט איינשטיין אמר לאיזה מדען

שלא היה לפי רוחו (אע"פ שהעניינים שטען היה בהם משהו): "החישובים שלך מדוייקים, אבל הפיסיקה שלך משוקצת".

מפתאום??

שנשאר בסקרנותנו ולא נבין? בשומופן לא. רוצים הסבר! ואם לא נתייאש, בסוף גם נזכה לקבלו, אני בטוחה.

למעלה