הפקת שיר פורומית!!!!

יוסיחן78

New member
הפקת שיר פורומית!!!!

מכיוון שיש פה אנשים עם המווווון אנרגיות... למה שלא ננצל את זה למשהו חיובי? זה רעיון שחשבתי עליו לא מזמן. בואו ננסה להפיק שיר או כמה ביחד! יהיו אנשים שיכתבו מילים מלחינים מעבדים מתופפים מפיקים בסיסטים גיטריסטים קלידים כלי נשיפה וכו'... לא צריך להפגש, אפשר לעשות את זה מרחוק - להעביר קבצי אודיו, ולדבר בטלפון/סקייפ מה אומרים?

eran377

New member
סוף סוף מישהו פה מדבר לעניין, אני בפנים!

יוסיחן78

New member
מעולה!!! אז איך עושים את זה? רעיונות

אני בעד שכל אחד ירשום איך הוא יכול לתרום, על מה הוא מנגן ויכול להקליט ולשלוח. כל פעם כמה אנשים יתחברו לקבוצה קטנה, וינסו להרים משהו ביחד... טקסט, לחן, שיר שחסר לו פזמון. את מה שייצא מעלים - טקסט ותיאור של הרעיון שחשבת עליו, צ'ארטים, סקיצות מוקלטות. כל מי שיש לו רעיון הפקתי (כיוון שלדעתו אפשר לקחת את השיר, ליין גיטרה לחלק מסויים, שינוי בחלק מסויים במנגינה, קולות שניים וכו') יעלה את זה לפורום או יחפש אנשים שיזרמו איתו על הכיוון... לדוגמא - חשבתי על טקסט מסויים, אז אני מעלה את הטקסט. משתמש 2 כותב את הטקסט ומציע לשנות חלק מהמילים. משתמש 3 כותב שלדעתו יתאים לקחת את זה לכיוון של ג'אז/אלקטרוני, ומעלה לופ של תופים שיתאימו לדעתו. משתמש 4 מקליט ליווי גיטרה עם סקיצה לשירה, משתמש 5 שהוא אשף קיובייס מוסיף סינתי ועושה תיקונים, וכן הלאה... יכול להיות שזה יהיה בעייתי ומייגע לעשות את זה על דפי הפורום - אולי כדאי למצוא איזו פלטפורמה יותר נוחה לזה... למשל, אפשר שלכל שיר תהיה קבוצה בפייסבוק, ולעמוד הקבוצה אפשר להעלות את הקטעים/דיונים הרלוונטים לשיר... מצד שני זה פוגע בכל מימד האנונימיות... דעתכם?

יוסיחן78

New member
אז מי מתחיל?

למי יש רעיון למשהו שיכול להתאים? ברגע שזה יתחיל לרוץ אני אפתח קבוצה בפייסבוק ונראה איך זה יתפתח... אפשר לעשות מזה אחלה פרוייקט!

יוסיחן78

New member
..

אני בעד שכל אחד ירשום איך הוא יכול לתרום, על מה הוא מנגן ויכול להקליט ולשלוח. כל פעם כמה אנשים יתחברו לקבוצה קטנה, וינסו להרים משהו ביחד... טקסט, לחן, שיר שחסר לו פזמון. את מה שייצא מעלים - טקסט ותיאור של הרעיון שחשבת עליו, צ'ארטים, סקיצות מוקלטות. כל מי שיש לו רעיון הפקתי (כיוון שלדעתו אפשר לקחת את השיר, ליין גיטרה לחלק מסויים, שינוי בחלק מסויים במנגינה, קולות שניים וכו') יעלה את זה לפורום או יחפש אנשים שיזרמו איתו על הכיוון... לדוגמא - חשבתי על טקסט מסויים, אז אני מעלה את הטקסט. משתמש 2 כותב את הטקסט ומציע לשנות חלק מהמילים. משתמש 3 כותב שלדעתו יתאים לקחת את זה לכיוון של ג'אז/אלקטרוני, ומעלה לופ של תופים שיתאימו לדעתו. משתמש 4 מקליט ליווי גיטרה עם סקיצה לשירה, משתמש 5 שהוא אשף קיובייס מוסיף סינתי ועושה תיקונים, וכן הלאה... יכול להיות שזה יהיה בעייתי ומייגע לעשות את זה על דפי הפורום - אולי כדאי למצוא איזו פלטפורמה יותר נוחה לזה... למשל, אפשר שלכל שיר תהיה קבוצה בפייסבוק, ולעמוד הקבוצה אפשר להעלות את הקטעים/דיונים הרלוונטים לשיר... מצד שני זה פוגע בכל מימד האנונימיות... דעתכם?

רונסולD

New member
הל יה!

לאור העובדה שיש בפורום מלא גיטריסטים, אשמח להציע את שירותי כנגן מפוחית ומנדולינה.

RoieL

New member
אשמח להשתתף !

רשמית גיטריסט וקלידן (אם מבשלים איזה תפקיד האמונד יהיה מאוד מאוד כיף להשתתף) , יש לי ותק של מס' שנים של הופעות עם חומרים שלי (כלומר גם שר , קול ראשון שני או מה שצריך) וכבר יצא לי לנגן בהופעות בס אם צריך גם להשלים

בורקיטו

New member
למה לא להביא את רעש געש כנותני חסות?

שמעתי שהביאו אחלה פרסים לזוכים בתחרות הקודמת

Kfitzi

New member
נראה לי שהתרחש כאן מהלך דובל -

דובל ציניות וצנון היחיד כאן זה אתה.
נראהלי.

Kfitzi

New member
סחטיין על הרעיון

זה פונקציה של טיימינג אצלי, אם זה יפול בימים שיש לי טיפה אויר לנשימה, אשמח לתרום את מה שחסר - גיטרות\באס\תופים\מיקס\הפקה\עיבוד. רעיון יפה מאוד! סחטיקה!

למעלה