הפקת קיץ- איל מקיאג'

קודם כל

תלמדי לשרשר זה לא נעים לעיין ומציק עכשיו דעתי, קודם כל באמת גבות!!! זה נורא לא אסטתי ואף מכוער, לפחות פוטושופ או משהו אני אישית לא רואה בך דוגמנית את ילדה יפה ולא יותר מזה האיפור ממש יפה ומחמיא לך!

אוגה עם כל הכבוד

ויש כבוד יש דרכים לומר את מה שיושב לך על הלב ולא "זה נורא לא אסטתי ואף מכוער, לפחות פוטושופ או משהו" מה נהיה איתך?! את מדברת מגבוה יותר מידי .. אפחד לא מושלם.. ויש אנשים שמעדיפים לא להתעסק בפוטושופ כי הם שלמים עם מה שהם ! אני אישית אהבתי תתמונות ..

את מבינה שדיברתי על הגבות שלה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה זה ממש מצחיק אותי אני באה מבינה תגובה בונה פעם הבאה אני פשוט לא מתייחסת לתגובות כאלה

אה אוקיי

חשבתי שדיברת על האף שלה.. לא קראתי נכון..פעם הבאה תנקדי
מודה..

חחח לא היה מה לנקד בגלל זה.

פעם הבאה אשנה את המילים בצורה שיתאימו וכולם יבינו נכון :]

../images/Emo41.gifאני חושבת שאולגה התכוונה

ב''אף מכוער'' הכוונה היא לא אסתטי ו-אפילו- מכוער. כלומר, לא התייחסה לאף שלה. והאמת? זה באמת לא אסטתי שרואים את השערות, הכוונה היא לפוטושופ על השערות הבולטות.

חחח לרגע 'אף' אני חשבתי שזה על ה-אף

חחחחחחחחחחחחחחחח תרתי משמע. אחרי שהבנתי התפוצצתי מצחוק :) ולדעתי נופר מדהימה ואני מכירה אותה ובמציאות היא עוד יותר יפה... נופרי את מהממת והאיפור מדהים לך :) לגבי הניקוי גבות הן צודקות אבל אם זאת הייתה הפקה של תלמידה שלומדת שם לעבודת הגמר זה לא כזה עקרוני... ותמיד יש את אהובי-פוטושופ. חחח (רק לצרכים כאלה.)

Nofar2009

New member
כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך?!

שטויות לא ממש אכפת לי.. זה סתם בשביל הכיף :)

Nicoleriver

New member
אני דווקא חושבת שאת יפה

לא קרובה ללהיות מכוערת. וגם אהבתי את התמונות עד שפתחתי בגדול. הבעיות ברורות. אבל למרות היופי (דווקא לדעתי אחת היותר יפות בפורום), דווקא עם הגובה שלך את לא יכולה להיות דוגמנית, אז אין לך ממש סיכוי, אז אל תבני על זה. אני כן הייתי רוצה שתמשיכי להצטלם, אבל בתנאים יותר מקצועיים ופוטושופ, כי אני אוהבת את התמונות. לא תהיי דוגמנית, אבל תמשיכי להצטלם.

Nofar2009

New member
לכולם..

בכל מקרה תודה על התגובות "הבונות" והבונות.. חחח אני לא מתכוונת להיות דוגמנית הבוקים הללו הם סתם בשביל הכיף ולא יותר מזה. :) יום טוב.

Tamar Lev

New member
לדעתי את ממש אבל ממש

לא מכוערת! התמונות לא הכי מקצועיות ולא הכי מחמיאות לך אבל מיפה ועד להגיד שהיא מכוערת זה הבדל של שמים וארץ!

Nofar2009

New member
תודה רבה :]

יש תמונות שלי בלי איפור ובלי כלום בשרשור תמונות..

Shiri Fe

New member
../images/Emo110.gif

השפתיים שלך נראות טיפונת מכווצות והייתי שמחה לראות את האיפור בגוונים חמים יותר. יש לך עיניים מדהימות והאיפור,לדעתי, לא מדגיש אותן מספיק ואפילו גורם להן להיבלע ברקע. כל הפואנטה באיפור הוא להעצים יופי ולהעלים פגמים. בקיצור, את באמת יפייפיה וככה צוברים ניסיון :) המון בהצלחה.

למעלה