הפקת סיפורי חיים

emmy5

New member
MAOR אתה צודק , קצת שמחה בביתנו

מאור ,כמעט לילה טוב ,אבל אני חזרתי לא מזמן מסבוב קניות ,מתנה ליום האם .. אם אני לא לי, מי לי? נכון שאני צודקת? עכשיו אני יכולה לומר לילה טוב

אנימו

New member
מישו צודק . פשוטו במשמעו!!!!!

והפרסומת אפילו לא יצאה סמויה.....ורב בה הנגלה על הנסתר!

offe

New member
פנים רבות לה למשפחה

חיק משפחה הקמת משפחה חוג המשפחה קרבה משפחתית שרשי המשפחה מסגרת משפחתית משפחה אומנת משפחה מרובת ילדים בעל-בעלת משפחה משפחה מאמצת קרבה משפחתית קן משפחתי חטיבה משפחתית מפגש משפחתי תחושה משפחתית משפחה שכזאת חמולה שבט לא משנה איזו מילה העיקר שיש משפחה. offe

מנורה

New member
אופי יפה כתבת
וברשותך אוסיף

למשפחה שלי באהבה שמאשירה את חיי

offe

New member
תודה מנורה, בדיוק הרגע גמרתי

לסיים עוד סיפור מסיפוריי וכלי מלאת התרגשות כי זה סיפור ממציאות הפרטית שלי. הרבה אושר ד"ש לאורי אפרת

מנורה

New member
ברוך הבא יהודה ל
נו פרסום אסור

כאן אבל היות ולא רשמת מספר טלפון ואתה רוצה להצטרף אלינו אני מקבלת פניך בברכה. אני רואה בפניתך זו שרות לאנשים שלא יודעים למי לפנות בהפקת ספר בכמות מזערית במיוחד בגילים אלה ומקווה שגם חברי והמנהלת יסכימו לכך.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לחברי ../images/Emo82.gifהפורום ../images/Emo24.gif

שלום לכולם, אף על פי שהורדתי את שעות ההרצאות להן אני מקשיבה, בכל זאת אני עדיין עסוקה. כמה טוב לאחר יום עמוס, לשבת ליד המחשב להיכנס לפורום ולראות מה נשמע. נהניתי מהתגובות ליום המשפחה חלקן מובאות חלקן פרי כתיבה של אופי ועוד, ממש תענוג לקרוא. גם חודש אדר נותן אותותיו, אומנם עכשיו רק אדר א', אך מספיקה המילה אדר כדי לגרום לי לשמוח. כל כך עייפה שאני מקווה להרדם. מתי אני מתכוננת ללכת לישון? מה השאלה עכשיו לילה טוב

offe

New member
פינת הצחוק שיחמם את הלב

אשה אחת הלכה לצער בעלי חיים לאמץ תוכי. אין בעיות אומר לה העובד. בדיוק הביאו תוכי לאימוץ, אבל מה... הבית הקודם שלו היה בית זונות, בסדר חושבת לה האשה, מה כבר יכול להשתבש. היא מביאה אותו לביתה, מורידה את הכיסוי שמכסה את הכלוב. התוכי מתעורר ושואג בקול של תוכים: "איזה יופי, בית זונות חדש". הוא ממשיך לבחון את הסביבה החדשה שלו ונתקל באישה שזה עתה הביאה אותו, "איזה יופי, בית זונות חדש, מאדם חדשה". למשמע ההמולה הגיעו שתי בנותיה של האישה, ראה אותן התוכי ואמר: "איזה יופי, בית זונות חדש, מאדם חדשה, זונות חדשות". בדיוק אז הגיע בעלה של האישה, ראה אותו התוכי ואמר: "איזה יופי, בית זונות חדש, מאדם חדשה, זונות חדשות, אבל הלקוחות הם אותם לקוחות". ערב נעים וחיוך ממושך offe

emmy5

New member
אופינקה ,אהבתי , בדיוק עכשיו ציירתי

תוכי חמוד , אני אזכור את הבדיחה ..
זה לא התוכי שלי,כשאגמור אני אשלך את התמונה שלו ,

לילה טוב לכולם

התגעגעתי אז קפצתי לברך ליום המשפחה, כילדה כמעט לא חגגנו את יום האם , אבל ילדי היו תמיד מכינים לי ברכה וזה היה כיף אמיתי , היום היה יפה ונעים, עסקתי בעקר בכתיבת רשומות ומסיבות ממולדת לחברים , אז ליל מנוחה עם הרבה
משלגיה

emmy5

New member
ליידי סנו ,כמה נחמד לראותך .

לילה טוב לך ,מאחלת לך לילה טוב ,בריאות וחם בלב .

קדימה אחורה [סליחה על רשרוש חדש ]

1] מה אותכם חיפשו ההורים בפורים,? 2]מה אתם מתחפשים השנה מישמתחפש והולך לנשף? 3] מה חיפשתם את הילדים בשנים שעברו? 4] מה אתם מחפשים אותם השנה ?

למעלה