הפקת סיפורי חיים

emmy5

New member
לאה ,ג'ודי פזי ,הפנטסיה שלי

מוזיקה לבלט של Dmitri Shostakovich

emmy5

New member
פזי לאה ג'ודי אנימו ,עכשיו אני

בעולם החלומות , .. פזי נזכרתי ,אולי אתה מכיר את השיר :OLD MAN RIVER FRANK SINATRA OR RAY CHARLES מאוד היתי רוצה את השיר .. תודה ..

emmy5

New member
אנימו ,ברגע שאני שומעת מוזיקה ,אני

רואה את עצמי רוקדת ,חה חה חה ...פעם רקדתי ושמעתי מוזיקה כמו בחלום ..

ערב טוב יהודית

בציור בתמונה רואים 2 חלקי עולם, שבאחד הוא שלנו המזרח התיכון עם ארצות של הערבים סביבינו, בשני יונה עם 2 גוזלים קטנים, היונה שהיא סמל השלום, שרוצה לגדל את אפרוחיה בשלווה ובביטחון, זה מה שאנחנו גם מאוד רוצים, שתיפסק האלימות ושיתנו לנו לדגל את ילדינו בשלווה ובשלום. ציירתי את התמונה בתקופה שהתחילו בפגועי הזוועות של בערבים. האם ביקרת בגלריה שלי באינטרנט? יש שם תמונות שבעיני הן יפות. להתראות בידידות

לאה'לה, תודה על ההסברים. הייתי רוצה

לראות את הגלריה שלך באינטרנט. מה הכתובת?

הי יהודית

זאת הכתובת של האתר שלי. www.geocities.com/lea_shalom מקווה שתהני מהתמונות ,היה לנו בחוג לעשות פרויקט, כל אחד בחר נושא, אני בחרתי "מקצועות הולכות ונעלמות. תוכלי לראות את זה שם. יש שם בין היתר תמונות משפחתיות, של אמי,2 הסבאים, וסבתא שלי.

HAVA159

New member
היי יהודית ולאה'לה שולחת

לאה'לה תודה על התגובה אתמול ואת jud מזמן לא שוחחתי איתך שולחת לכם
חם נגד הקור. אוהבת
חוה.

צודקת את , חווה'לה. אני ממעיטה

לכתוב בזמן האחרון. אולי הקור, אולי עצלות של חורף, אולי לא יודעת מה.
אני קוראת כל מה שנכתב בפורום. לא מפספסת אף הודעה. מודה, מתוודה: לא יפה שאינני מגיבה יותר. סולחים לי??????????????? מבטיחה לחזור לעצמי. יודעת, חווה'לה, מה אני עושה נגד הקור? לא תאמיני!!! יוצאת לטיול רגלי. זה ממריץ את הדם, מוסיף המון אנרגיות טובות ובעיקר: חוזרים הביתה עם מרץ, לא קר בכלל, מורידים שכבות של בגדים. כיף כיף כיף.

אנימו

New member
פזי, אכן לא נפתחים השירים. אנסה

להאזין להם במצקום מושבך האחר... חג משפחה שמח.

emmy5

New member
לאה , את מיוחדת ,את ציירת אמיתית

אהבתי ,עכשיו שאני מכירה אותך ,אני יודעת לעריך את סיגנון הזה , את מסוגלת לעבור מעולם לעולם ..של פנטסיה .. מאוד מעניין

אממי

ציירתי הרבה תמונות מופשט, אבל מעט אנשים מבינים, בדרך כלל אנשים שלמדו ציור ואומנות, יכולים בקלות להביןולהעריך. לצייר מופשט טוב, לא פחות קשה מציור רגיל, ולפעמים יותר קשה. הרי גם את מציירת כל כך יפה, את בודאי מבינה למה אני מתכוונת.. הפורום שלנו התברך באנשים מיוחדים, עם ידע רחב, ואני גאה להיות ביניכם.

מנורה

New member
פזי כיף לארח אותך
לאה שלום

נפלא מדהים מתי את עושה תערוכה?

אנימו

New member
לאה שלום, רק עכשיו שמתי לב לציור

יפיפיות של עבודה. שלחי דוגמאות מעת לעת.

אממי, מנורה,אנימו ואופי, ערב טוב

אממי- שמחתי שהציור מצא חן בעינייך, תודה. איזה מקרר קנית בסוף??????? מנורה - אנימו, עשיתי כבר הרבה תערוכות, זה כרוך בהרבה עבודה והתמסרות. אני מציגה באינטרנט, הנכד שלי בנה לי אתר מאוד יפה. אופי- אני תמיד נהנית מחדש לקרוא מה שאת כותבת. מקסים,זאת סגולה, שלי אין אותה, תבורכי!!!!! אותי זה מלהיב מאוד, נהדר!!!!!!!!!

offe

New member
לאה, שמחה שמענגת אותך ../images/Emo24.gif

במילותי המגוונות והמנסות להתייחס לנושאים מגוונים - אלו הם שרבוטים היוצאים מאצבעותיי שכנראה יש להן מוח משלהן. אני עצלנית, אולם באמתחתי סיפורים שהלוואי ואגיע לכך שאוכל לפרסמם לקהל הרחב - אני צריכה זריקת מרץ. בקרתי באתר שלך - את ברוכת כשרון בתמונותייך שזו מתנת אל שלא כל אחד ניחן בה. הרעיון על מקצועות שעברו מהעולם - וזה מזכיר לי מקצוע שכבר סיפרתי עליו והוא: פענוח כתבי יד של שופטים בבתי משפט שכתבו פעם בכתב יד - וכיום יושבת קלדנית ומדפיסה את הנאמר. אמי'לה - מחכה לתוכי. לילה טוב לכולם לילה שליו וחלומות נעימים בידידות offe

MAOR1924

New member
לפזי הרצוי לכולנו

אופעתך בבית מבאיה שימחה לכל החברים תמשיך לבקר לעיטים קרובות

מאור ערב טוב

מה שלומך?, עדיין עסוק כמו תמיד? זה טוב, העיסוקים נותנים תוכן לחיינו. בל טוב בידידות

למעלה