הפקת איפור דוגמנית- דנה כץ לרוברטו איפור - עידו צילום- חיים אפריאט. סטיילינג- אורטל אשכנזי.
ח חיים אפריאט צלם New member 20/1/09 #1 הפקת איפור דוגמנית- דנה כץ לרוברטו איפור - עידו צילום- חיים אפריאט. סטיילינג- אורטל אשכנזי.
A alka89 New member 20/1/09 #3 וואו זה ממש יפה, בתמונה הראשונה יש איפור חזק יחסית , מושך ובתמונה השניה ההפף הגמור אך בשתי התמונות היא נראת מדהימה .
וואו זה ממש יפה, בתמונה הראשונה יש איפור חזק יחסית , מושך ובתמונה השניה ההפף הגמור אך בשתי התמונות היא נראת מדהימה .
P piece of me1 New member 20/1/09 #5 וואו../images/Emo183.gif הדוגמנית מהממת... האיפור מדהים אהבתי במיוחד את התמונה הראשונה הזכיר לי קצת את שלגיה לבנה ושפתיים אדומות..
וואו../images/Emo183.gif הדוגמנית מהממת... האיפור מדהים אהבתי במיוחד את התמונה הראשונה הזכיר לי קצת את שלגיה לבנה ושפתיים אדומות..
ע עמי1986 New member 20/1/09 #7 באמת יפהה אבל אם אתה צלם אז תעלה סט של כמה תמונות שניראה גם את הכישורים שלך בצילום....
מ מזריקה מוזיקה 5 New member 21/1/09 #8 תמונות מדהימות אהבתי הכל! אני זוכרת את הדוגמנית הזאת עוד שעמירם צילם את הבוק שלה. היא חמודה לדעתי אבל לא יותר מיזה. אומנם בתמונות האלו היא יצאה ממש טוב אבל עדיין היא לא גורמת לי להחסיר פעימה
תמונות מדהימות אהבתי הכל! אני זוכרת את הדוגמנית הזאת עוד שעמירם צילם את הבוק שלה. היא חמודה לדעתי אבל לא יותר מיזה. אומנם בתמונות האלו היא יצאה ממש טוב אבל עדיין היא לא גורמת לי להחסיר פעימה