הפקת אופנה לסופשבוע:)

ואו

ממש ממש אהבתי תתמוןנות.. במיוחד את הסט הראשון אהבתי את הפוזות מאוד ממש פוזות של דוגמנית על.. כל הכבודד

אהבתי הכל הכל הכלללל!!!

את יפה.....יש לך גוף ממש יפה הצילום מדהים תמונות מממש יפות :) איזה כיף לך! והאיפור גם נורא התאים לכל סט... שוב השערות בידיים זה היה הדבר היחיד שהפריע לי ובאמת באמת שמתי לב לזה...

innocence

New member
תודה רבה:)

צריך לשים לב שיש משחק עם הצבעים בפוטושופ ולכן יש קונטראסט די גדול בין צבע העור שלי לבין צבע השיער (גם בגבות רואים את זה וגם בשיער על הראש - אין לי שיער שחור..). ובכל זאת, אני מקבלת את ההערה:) תודה!

prezik

New member
הוו ווולל...

מדהיםםם!! הפוזות ממש מגוונות ואת נראת ממש ממש עם ניסיון, ובטחון:) אהבתי את המקום...הקטע של הרטרו כזה כי זה נורא מתאים לך, תמונות מעולות באמת, הדבר היחידי שבאמת הפריע לי טיפה זה השערות בידיים...את גם נורא בהירה והן כהות... אבל זה משהו שאפשר להיפטר ממנו גם קוסמטי וגם פוטושופ האמת. בכלרופן לסיום הפקה מעולה! אהבתי מאווד!

innocence

New member
המיקום הוא נמל תל אביב:)

והמון המון תודה על המחמאות! בנוגע להערה - כתבתי גם למישל, יש משחק עם הקונטראסט אז זה בולט יותר מאשר במציאות, אבל תודה על התגובה:)

כל הכבוד לך!

אני אפרט
בסט הראשון - אהבתי הכי הרבה את התמונה בהודעה הראשית, תמונה 4 ואת התמונה השמאלית ב-5 את נראת שם ממש דוגמנית! בסט השני - תמונה 1 ו-3 מהממות ובסט השלישי - ואהוב עלי ביותר אהבתי את התמונה הראשונה ואת צמד התמונות ב-4, יפה לך המראה העדין וגם המראה הגוטי, רואים שאת יודעת להתאים את עצמך לאוירה! אני אומרת לכי על זה ותשתדלי להצטלם יותר!

innocence

New member
תודה רבה!:)

לא יצא לי להצטלם בזמן האחרון מלא מעט סיבות, וההפקה הזו היתה ספונטנית למדי XD אני לא מתעסקת בדוגמנות בצורה מקצועיתולכן אני בספק אם יהיו עוד הרבה סטים, אבל תודה רבה על התגובה!:))

kimi d

New member
סט מדהים!!

כמעט על כל תמונה פה אמרתי ואוווווו אני חושבת שאת תרמת המון להפקה הזו עם הפוזות שלך , כל הכבוד

yulka303

New member
מצטרפת לכולם

מאוד אהבתי,נראה אומנותי ומושקע בטירוף..הצבעים ממש יפים לדעתי ובהחלט תרמת המון לתמונות.. :)

למעלה