הפקרת שערי בתי הספר ....

shavitmass

New member
משא"ז -מתנדבים!

המשמר האזרחי : לפני הבחירות מונה שוטר (מנוסה) כמפקד המשא"ז בצורן - אלון - 0506277512 בשיתוף עם תומר השוטר הקהילתי של קדימה - 0506273507 הם מארגנים מתנדבים. ביום שישי לפני שבוע היה מטווח ואני בטוח שיהיו עוד. מי שמוכן להתנדב שיפנה לאחד מהם ואני בטוח שהם ישמחו על כל מתנדב! גם אני התנדבתי שוב למשא"ז, למרות שעוד לא היה לי הזמן לצאת למטווח האחרון בגלל הבחירות. אני קורא לכל חברי למועצה להתנדב (כולל לראש המועצה) נאה דורש נאה מקיים! שביט

ofersagi

New member
להפעיל את תוכנית הבטחון לאלתר

ברצוני להזכיר שיש מליון ש"ח מחכה וממתין עבור תוכנית הבטחון הישובית. פתרון נקודתי לבתי הספר אינו פתרון כולל, יהיה השומר איכותי אשר יהיה אך שומר אחד לבד בשער עם אקדח אינו יכול להתמודד עם כל תרחיש של פח"ע לבדו. יש לבצע שינויים היסטוריים באבטחת הישובים קדימה וצורן. רק כך נרגיש בטוחים. שביט בימים הקרובים אעביר לך את תוכנית הבטחון שכתב רן ניר בברכה עופר שגיא

קודם כל, הרעיון של הורים שומרים הוא לא ישים

במקרה הטוב. אני, בתור אחד שעשה קורס מאבטחי מוסדות חינוך בעברי הרחוק (סטודנט צריך להתפרנס איכשהו, לא?), מעיד שהקורס מכין אותך למצבים עליהם לא היית חולם במצבים רגילים. חוץ מזה, רוב ההורים של היום לא בכושר הגופני המתאים ולא פנויים לדברים מעין אלה, רובם ישלמו ובלבד שלא ישמרו. ועכשיו אני לובש את מדי נביא הזעם: "יותר מדי זמן" היה כאן שקט במדינה, "יותר מדי זמן" ללא פריצות לשידור ומבזקי חדשות על פיגועים... השמירה, אם תבוטל, תבוטל בדיוק עד אחרי הפיגוע הראשון... יום אחרי שהפיגוע יגבה את חייהם של ילדינו, ייזכרו הנוכלים למעלה שאפשר למצוא כסף גם בלי לקצץ בתקציב הבורקסים בישיבות הממשלה... חבל מאוד שזה רק אחרי הפיגוע... שנשמע רק בשורות טובות!

shavitmass

New member
זה נכון וגם זה נכון...

בחייך... השומרים שאתה מפנטז עליהם לא נמצאים בקדימה-צורן... אני בטוח שהכושר הגופני שלהם לא יותר טוב משלך ואו שלי (ותאמין לי אפילו ריצה אחרי החברה שחתכו את השלטים של קולמן לא הכניסו אותי לכושר
) לגבי השאר, אנחנו עם היסטרי (וכנראה נשאר כזה ) אבל יש לנו עם רק עם אחד עם לב אחד ענק שביט

ע ארד

New member
בשביל לשמור על שער נעול לא חייבים כושר קרבי

ולאחר המלחמה האחרונה לא תאמינו כמה הורים נכנסו חזרה לכושר רק בגלל שבילו כמה ימים בצו 8. הרעיון הינו הרתעה ולאו דווקא המתנה לכניסה לקרב מגע עם מחבל. צריך עמדה,אנשים שמכירים אחד את השני וטלפון להזעקת עזרה. איזה הורה לא יכול לעמוד בכך?

מיקה131

New member
שערי בית הספר

סבב משמרות הורים + מאבטח שהורים אשר לא יוכלו לעמוד בשער ישלמו לו על המשמרת שלהם בשום פנים ואופן אסור להשאיר את השערים ללא שמירה אפילו ליום אחד!!! ברגע שבני דודינו ידעו על זה זה רק עיניין של זמן עד שיקרא אסון! או להשבית את בתי הספר עד שתוחזר השמירה עוד הפקרות של המדינה שלנו הפקירו את שדרות עכשיו את ילדי כל המדינה משלמים מיסים למה? הרפואה פרטית החינוך פרטי הביטחון פרטי

Master Stav

New member
../images/Emo17.gifצפירת הרגעה../images/Emo17.gif

לאחר שיחה עם מאיר קב"ט הישוב עולה כי כול שנה הסיפור מתחדש ..... והאיומים על הפקרת שערי ביתי הספר הינם משהו שבשיגרה נכון מהיום כול מי שירצה לעבוד בחברת שמירה יוצרך לקורס בעלות של 850 ש"ח לערך אבל מצד שני הו יוכל לעבור בין החברות חופשי ללא תלות במעביד .... הנושא כרגע נימצא בבדיקה וועדי ההורים המוסדים לוחצים שלא פה יהיה הקיצוץ .... המשך
יעודכן בפורום זה .

amitrom

New member
שמירה בבתי הספר תפסק-הורים חיתמו על העצומה

הורים יקרים! בראשון לינואר 09 לפי החלטת משרד החינוך- יפסק התקציב לאבטחה בבתי הספר של ילדנו בכל הארץ. מלאו וחתמו על העצומה עכשיו! ילדנו לא ילכו לבתי ספר ללא שמירה!!! שלחו והעבירו מייל זה לכל המכותבים שלכם בכדי שנאסוף כמה שיותר חתימות. מצורף לינק לחתימה על העצומה http://www.atzuma.co.il/petition/ravitkwina/1/

Master Stav

New member
עמית ....הנושא נדון פה כבר

וקבלנו תשובה ממאיר מכלוף קב"ט בתי הספר בישוב שהסביר שכול שנה זה כך ....ושיחררנו צפירת הרגעה .....
תנוח דעתך

למעלה