הפקרת דמו של מנהיגינו!!!!....

לביא1

New member
הפקרת דמו של מנהיגינו!!!!....

הממשלה החליטה לקבל את הצעת בוש לכך שסוהרים אמריקאים ישמרו על רוצחי גנדי מה שאומר שמקבלים את גזר הדין של הפלשתינאים!!!!!!!!!!! חייבים למחות חייבים להתארגן !

לביא1

New member
חייבים היום או מחר להביע מחאה...

בפני הממשלה וראש הממשלה

לביא1

New member
צריכים להקים אוהלי מחאה ברחבי הארץ!

אני יודע שלכולנו יש מתכונות ובגרויות וגם לי אבל חייבים לעשות משהו אנחנו חייבים לשנות את ההחלטה מהר! אין לנו ברירה אחרת. מיש יהיה לו מתכונת יילך באותו יום לעשות את מהתכונת ויחזור לאוהל עד שישנו את ההחלטה מי מסכים איתי?

לביא- אני מסכימה איתך מאוד....

רק שמזמן הבנתי שאנשים פה רדומים .... אני בכל מקרה אשמח לבוא ולהיות באוהל מחאה ולנסות לשכנע להביא ריתי עוד אנשים... צריך ללכת על משהו קיצוני כמו שביתת רעב... אין ברירה.. ולכל הלמדנים- לימודים זה לא הכל בחיים!!! ואם חס וחלילה רוצחים כמו רוצחיו של גנדי הי"ד יפגעו באחד מקרוביכם לא יעזור לכם אם קיבלתם מאה ... חוצמיזה שמנסיון שעושים למען ארץ ישראל גם מצליחים בלימודים אפילו שלא כזה חורשים... בהזדמנות מי שרוצה אני יספר לו... בקיצור לביא, אם אתם מארגנים אוהל מחאה -תודיעו!! והגיע הזמן להפסיק לשתוק. בשורות טובות - נועה

לביא ונועה!

אתם צודקים, חייבים להתארגן ודחוף! לשים בצד את הבחירות והשטויות וללכת חזק על הנושא הזה אמרתי את זה מזמן, אבל ראיתי ששרון יוצא למבצע חומת מגן ורציתי לראות אם הוא תופס את הרוצחים, מה שהנמושה הזה לא עשה. אמרתי אז ואני אומרת עכשיו שוב, פעם אחת בחיים שלנו כמפלגה בואו נלך על משהו ונלך איתו עד הסוף! בואו נעשה שביתת רעב! צעירי מולדת ונוער מולדת יעשו שביתת רעב מול בית ראש הממשלה או מול הכנסת, לא אכפת לי איפה, בדרישה לתפיסת הרוצחים ולהבאתם לדין בישראל. מי אם לא אנחנו נעשה זאת? מי??? אנחנו הילדים של גנדי חייבים לעשות את זה! אנחנו חייבים את זה לגנדי! וזה חייב להיות עכשיו!

מנדלסון

New member
אתם צודקים!!

אין לנו בררה צריך לצאת להפגנות ובמקרה הגרוע שביתות רעב. אם אנחנו לא נילחם הנבלות האלה(כן גם שרון) יצא לחופשי. מולדת לרחובות ולצמתים ויפה שעה אחת קודם!!!! אליאב נ.ב על בגידה משלימים

יפה על השרשור, עכשיו תכל´ס....

חשבנו על זה אתמול... ולהן התוצאות: ישנה אפשרות שישר מל"ג בעומר אנחנו נסע לירושלים, ובשעה 11:00 בערך אנחנו נפגין מול בית ראש הממשלה... מה דעתכם??? אז יאלללה, לצור איתי קשר!!! מי שיכול להגיע, ומי שיכול להודיע שיעשה את זה, אני רוצה שנהיה לפ-ח-ו-ת 50 איש אם לא יותר!!! הפל´ שלי מפורסם באתר מולדת, בלינק של הנוער. (או שאפשר להתקשר למפלגה ולבקש את המס´ שלי) חבר´ה.... לעשות!!! לא לדבר!!!! מתה עליכם....

צריך לרוץ על זה ולארגן את זה מטעם ה

תנועה, שזה אומר גם מבוגרים. אם מישהו יותר מבוגר ממני, מוכן לקחת על עצמו לארגן את זה -והפסיק שניה בטרררם של הבחירות שיודיע לי בבקשה...

למעלה