תגיד כמה המון כבר יש לך? א י ל ה הגודל, קובע?
A ariegur New member 22/11/01 #27 אני חושב שבמקרה האישי שלי אני אוהב את ההמנון, אין לי ממון, אני רחוק משיממון, כל הזמן מחפש מטמון, מתרחק מההמון, מתרחק מכל שאון, אוהב הרבה סוגי שעון, ובקיצור - אני שיגעון אריה
אני חושב שבמקרה האישי שלי אני אוהב את ההמנון, אין לי ממון, אני רחוק משיממון, כל הזמן מחפש מטמון, מתרחק מההמון, מתרחק מכל שאון, אוהב הרבה סוגי שעון, ובקיצור - אני שיגעון אריה
ה הנוסע השמיני New member 22/11/01 #18 רק כינור? מה עם תוף?... ...והתוף מזכיר לי בדיחה, למה הנחש של צ´יצ´ולינה חירש? בגלל החצוצרות!!!... ואצלנו באידיש אומרים: מדעי הטרנולוגיה... נ.ב. Zu Trainenבאידיש זה לזיין
רק כינור? מה עם תוף?... ...והתוף מזכיר לי בדיחה, למה הנחש של צ´יצ´ולינה חירש? בגלל החצוצרות!!!... ואצלנו באידיש אומרים: מדעי הטרנולוגיה... נ.ב. Zu Trainenבאידיש זה לזיין
ה השחקנית הראשית New member 22/11/01 #21 הנה הוא השמונה ומה פתאם כינור? ומה פתאם תוף? שחקנית אוהבת חלילים
ה הנוסע השמיני New member 22/11/01 #23 גברת פוףףףףףףףףףףפפפפפפפ, באה!!! ...חמת חלילים?... ואני אבוא בחצאית סקוטית?... נ.ב. ומה אם אבוא עם פסנתר?...יש חניה?...אבל גם יש מקום להתחבא...בפנים ולפרוט על מיתרים נסתרים...
גברת פוףףףףףףףףףףפפפפפפפ, באה!!! ...חמת חלילים?... ואני אבוא בחצאית סקוטית?... נ.ב. ומה אם אבוא עם פסנתר?...יש חניה?...אבל גם יש מקום להתחבא...בפנים ולפרוט על מיתרים נסתרים...
ה הנוסע השמיני New member 22/11/01 #28 טוב, הולך לקורא לה... ...סיגורוני בואי מהר, אריה קורא לך... את באה? לא, לא צריך להתלבש, אריה גם בלי בגדים... כן, הוא יפה, ממש יפה... כן, גם יש לו גדול... לא, לא כל כך, לא כמו שלי...אבל בסדר... נ.ב. אריה אתה נהנה?...
טוב, הולך לקורא לה... ...סיגורוני בואי מהר, אריה קורא לך... את באה? לא, לא צריך להתלבש, אריה גם בלי בגדים... כן, הוא יפה, ממש יפה... כן, גם יש לו גדול... לא, לא כל כך, לא כמו שלי...אבל בסדר... נ.ב. אריה אתה נהנה?...