הפקולטה למדעי החיים

אפי לוג

New member
הפקולטה למדעי החיים

אתה מדבר אלי בנעלמים – אני לא מבינה מתמטיקה אתה מספר לי על עבר – אני לא מבינה היסטוריה אתה מתסיס בי חומצות – אני לא מבינה כימיה אתה מזרים בי מתח גבוה – אני לא מבינה בחשמל אתה מוציא אותי משווי משקל – אני לא מבינה פיסיקה אתה חוצה בי גבולות – אני לא מבינה גאוגרפיה אתה משאיר אותי רעבה – אני לא מבינה בהנדסת מזון אתה מדבר איתי פרוזה – אני לא מבינה ספרות אתה מזייף לי גניחות – אני מבינה במוסיקה. נגן לי כינור.

Gימל

New member
ואני חשבתי שמיתר אחד

ירעיד וירטיט ובשביל זה לא צריך סטרדיוואריוס שלם

און&און

New member
אממממ......./images/Emo22.gif

מזייף גניחות..טוב לדעת שגם אצל גברים יש דבר כזה.. שויון רציתם לא?
אוףףף..ברצינות..העצבת אותי אולי אנגן לך כינור?!?

אפי לוג

New member
שוויון

גברת אחת ושמה פרידה גברים ברחובות הטרידה היא חשפה עכוזים וליטפה ת´בצים אף אחד אז לא זז הצידה. במקום כינור, נלך לפילהרמונית?

התחלת לחמשר?...

... מעשה באחד שפגש את פרידה חשף את איבריו הצידה היא ראתה רעבה נעשתה ובלעה הכל פנימה...
נ.ב. אני חושב שפרידה ניראתה לאחרונה באלנבי פינת הירקון בת"א...

Sודית

New member
אוף...

תוריד ת´חום, שורף... אגב, חיפשת את בני?? ליאור...הוא לא פה. סודית אוהבת תלתלים

somebudy

New member
הפאקן ולווטה...

את מדברת אלי בנעלמים – אני מבין רק מספרים את מספרת לי על עברך – אין לך בכלל עתיד את מתסיסה בך חומצות – בזמן שאין לך בסיס את מזרימה בי מתחים – חבל שזה יגמר בקֶצר את מוציאה אותי משווי משקל – רק תיזהרי שלא אפול עלייך את חוצה בי גבולות – ואני בכלל לא שב את משאירה אותי רעב – לא נוגע בג´אנק פוד את מדברת איתי פרוזה – רצוי בהתכתבות את מזייפת לי גניחות – העיקר שגומרים והולכים. סופטי
מזייף ושר.

softy

New member
כבר אי אפשר לסובב את הראש

בלי שמישהו ישתלט לך על המחשב. נמאס לי כבר מכל ההקרים שפורצים לי למחשב ומשנים לי שמות. זה אמנם התחיל כבדיחה אבל למה על חשבוני? סופטי
משיב מלחמה שערה

אילה.

New member
על חשבונך

כי ככה זה כשמתעסקים במספרים. א י ל ה סופרת ומשוררת

ariegur

New member
אפשר לדעת מה את סופרת-?

אני למשל גיליתי שספירת כבשים לא עוזרת. אריה (עוזרת הבית שלי ברחה עם המזקירה)

ariegur

New member
אפי לוג היקרה -

אני מוכן ללמד אותך כל מה שאת לא מבינה - ובתמורה, מאמץ קטן מצידך, תלמדי אותי גניחות ???? אריה

אפי לוג

New member
אתה בטוח

שאתה רוצה ללמוד? יש מבחנים מטלות שעורי בית עבודות גמר תזה יש לך קלמר?

אילה.

New member
סליחה

אם אראה לך את הקלמר שלי, תראה לי את הקלמר שלך? א י ל ה אוהבת לראות ולהיראות

ariegur

New member
אם תראי לי את הקלמר שלך

אני אהיה מוכן להראות לך המון - . אריה

למעלה