הפצוע האנגלי

הפצוע האנגלי

כמעט התחרפנתי,נפגעתי ממחזור של החברה האקסית שלי לפני כ-10 חודשים ומאז התאהבתי בה בצורה לא אנושית למרות שההגיון שלי סילק אותה מחיי. איך אפשר להסיר זאת?? כי זה מאוד מאוד צף לי בראשי כל יום ויום פשוט נמאס לי. רק המבינים בזה מסוגלים להסיר את הכישוף המוזר הזה. הפצוע האנגלי

grizelda

New member
קבלה?

אני לא בטוחה שהבנתי אבל אני ינסה.. הגיוני שהיא ניסתה עליך הליך מהקבלה...? הוא אמור להתבצע בערך כך: לטפטף טיפה (אני חושבת שאסור יותר) של דם מהמחזור החודשי לתוך כוס מים או משקה כל שהוא ולתת לאדם שהבחורה רוצה שילך אחריה כמו מריונטה. המידע הזה הוא ממה שסיפרו לי. בכל אופן, אני לא יודעת איך להסיר אותו אבל שווה לך לבדוק עם אנשים שמתעסקים בכישוף במסגרת הקבלה. בהצלחה

L e s t a t

New member
ההליך מהקבלה הזה

הוא "הליך" שנתקלתי בו רק במקום אחד - תוכנית שבה הראו את זה כבדיחה.

grizelda

New member
?

לא, פשוט שמעתי על זה מאנשים. לא יודעת עד כמה זה נכון אבל לא שמעתי על זה מחשום תוכנית

B a n j o

New member
איכסססססססססס.........

בכל אופן, ניראה לי פשוט שמה שהוא התכוון זה שהיא הייתה קצת עצבנית עליו וזה הדליק אותו

ישראל22

New member
טוב תראה...

אני לא יודע בקשר לקטע עם המחזור של החברה שלך(אולי זו איזו סטייה שלה?) אבל אני יכול לומר לך שיש דרך להסיר כישוף אהבה ואהבה בכללי וזה די קל(אני עשיתי את זה השנה). אם אתה רוצה הסבר והכל אז תפנה אליי בפרטי או באימייל(רשום בכרטיס), אני רק רוצתה להזכיר שאני לא מחלק כשפים ולחשים ורק אם אתה ממש רציני וכבר עסקת במאגיה אז כדאי לך לנסות להטיל את הכישוף. הנה עוד הצעה: תשאל אותה אם היא עשתה לך משהו ואם היא תודה בזה או שתראה סימנים בוהקים לכך שהיא הטילה עליך כישוף אז אתה יכול לבקש ממנה לבטל את זה.

מיקונוס

New member
תעזור לי???

התאהבתי קשות במישהי שמשחקת איתי משחקים פעם רוצה פעם לא מה עושים בנדון אייך אוכל לגרום לה להתאהב בי כי יש פוטנציאל או שאני אפסיק לאהוב אותה??

איך זה קשור לכישוף?

לך לפסיכולוג ואל תמלא את הראש שלך בשטויות כמו כישוף, זה רק יסבך אותך עוד יותר. תמשיך עם החיים. "הכישוף" הכי טוב

pink sunset

New member
לפצוע הבריטי ../images/Emo8.gif

אני קראתי כבר כישוף שמעורב בו דם מהמחזור, והוא באמת היה משהו מהקבלה אבל הרבה יותר מורכב מפשוט לתת למישהו לשתות טיפה של זה. אם אני לא טועה היה כלול בזה יין שהבחורה שופכת לקערה, ואז היא צריכה לטבול את החזה שלה בפנים, ואז להחזיר אותו לבקבוק, ועוד כמה וכמה הליכים. אני חושבת שפחות משנה מה היה בדיוק הכישוף, יותר חשוב שתהיה בטוח שבאמת נעשה עליך כישוף ואתה לא מחפש בעצם "תירוץ" לאהבה הבלתי הגיונית שלך אליה, יש דברים כאלה בחיים גם בלי כישופים אתה יודע:) אם ותגלה שבאמת נעשה עליך כישוף, יש כישופים לביטול כישופים אחרים וגם סתם כישופים להתרת אהבה למישהו.

למעלה