הפעם סקר די מיותר

epitaph

New member
יש תמונה?

או שזה באזור שרק גאי יכול לראות?

HP900PTW

New member
יש לי ספר שלו

אבל קעקוע של אחת מהתמונות שלו זה הקעקוע הכי יפה שאפשר לעשות!

badphish

New member
גם לבנדוד שלי יש

וחוץ מזה אשר הוא באממת שוס מטורף אני מכיר את שתי התמונות שדיברת עליהם באמת צריך לראות

Bodom-child

New member
שלי די ברור אבל...

בודום הם בין הלהקות האהובות עלי ולכן החלטתי שאני אחד מהחבר´ה. אבל כעקרון זה אמור להציג אי שפיות מסוימת. הסיפור של השם שלהם הוא על קבוצה של נערים שעשו קמפינג באגם בפינלנד, אי שם בתחילת שנות השישים. בלילה, הגיע לשם רוצח מיסתורי ששחט את הילדים ורק אחד נשאר בחיים, ומאז הוא מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי. הילד הזה הוא אני, או שלא.

sOrCeReSs

New member
טוב אז

כולם אומרים לי שאני מזכירה מכשפה.. אז החלטתי.. sorceress למרות שזה קוסמת.. אבל זה גם מכשפה!

למי שעוד לא החליט מה הכינוי שלו

אומר...שיכנס לאתר הזה , פשוט תכתבו את הכינוי(באנגלית) במקום הפנוי ותלחצו enter לי זה נתן את הפירוש הזה zed off - Zeta Electronic Device Optimized for Forbidden Fighting חביב...

שלי

אלקטריק היה ארוך מדי אז הכנסתי פיונרל.. F.U.N.E.R.A.L.: Functional Upgraded Neohuman Engineered for Repair and Accurate Learning ניאו-אדם תפקודי משופר מתוכנן לתיקון ולמידה מדוייקת. הניק שלי הוא חיבור בין משפט מהשיר one of my turns של פינק פלויד: dry as a funeral drum ושם של שיר של בלאק סבאת´ electric funeral אין לי כח לומר שאלה שירים שאני מאוד אוהבוכל זה shine

MuffinMan

New member
יחידה מכאנית

M.U.F.F.I.N.: Mechanical Unit Fabricated for Forbidden Infiltration and Nullification הממ תתרגמו בבקשה...

V.W

New member
לקחתי את הקודם

J.O.E.: Judge Optimized for Exploration K.A.L.I.B.E.R.: Kinetic Artificial Lifeform Intended for Battle and Efficient Repair

MuffinMan

New member
אני אומר שהפורום יפחת במלחמה

יש לנו מספיק כלי מלחמה... ורובוטים כדי להשתלט על העולם.

למעלה