הפעם סקר די מיותר

MuffinMan

New member
הפעם סקר די מיותר

נובע מתוך שעמום. למה הניק שלכם... ואל תגידו בגלל שזה שם שיר שאתם אוהבים... למה השיר הזה ולא אחר? שלי זה בגל שהשיר הזה של פרנק זאפה ליווה אותי מההתחלה התחלה בין השירים הראשונים ששמעתי שלו... וזה נורא משך אותי לפרוגרסיב... וזה בכלל פשוט שיר קורע.... וכן אני יודע שיש לו שירים יותר טובים - אבל לזה יש ערך נוסטלגי

Aeroguy

New member
אוקיי:

Aero- מתוך Aerosmith, הדבר החשוב ביותר בחיי. Guy- בחור- זה מה שאני... :) ועכשיו לתחכומיישן: Guy זהו גם שמי הפרטי! האין זה מדהים...

November rain

New member
אממממ....

הניק שלי הוא אחד מהשירים היפים ביותר שנוצרו אי פעם... יש שיחשבו שאני מגזים, אבל זה בהחלט השיר הטוב ביותר של גאנז ואחד מהטובים שקיימים.

Aeroguy

New member
Damn right!

יצירת מופת אמיתית! הגעתי למסקנה שזה שילוב של Stairway To Heaven של לד זפלין ו- Kings And Queens של אירוסמית´

Velouria

New member
אני לא משקיעה בכינויים.

ובגלל זה אני בוחרת בשמות של שירים... אני זאת שקראה לעצמה Stairway to Heaven, ממזמן רציתי להחליף את הכינוי כדי שיזכרו שאני בת ועכשיו הסקר הזה הזכיר לי..

epitaph

New member
כי זה אחד השירים האהובים עליי...

וגם השיר השני שהוא פרוגרסיב ששמעתי והשיר השני של הלהקה האהובה עליי...אם הייתי קורא לעצמי על שם השיר הראשון ששמעתי הייתי נקרא "In The Court of The Crimson King" אבל לי זה נראה ארוך מדי.

BlackShadow

New member
אממ...

אין לי חברים ואני בודד והחבר היחיד שלי הוא חבר דמיוני, שהוא הצל שלי והוא בצבע שחור כזה... מתוחכם הא?

unconsciousness

New member
אממ....

טוב, אני חדשה, אז שאת גם הזדמנות להציג את עצמי... אני חושבת... טוב, אז אני אביגיל והניק שלי זה UnconsciousnesS- חוסר הכרה גם כי זה ניק מגניב, וגם יש כזה שיר ל Doors אבל את זה גיליתי אחר כך...

Metal_F

New member
ישבתי וחשבתי והרהרתי וחיפשתי

אבל פשוט לא הייתה לי השראה. אז מכיוון שאז הפורום עוד נשא את השם ´רוק´ החלטתי להדגיש שמטאל זה הדגש אצלי. וF זה female כמובן. למרות שכולם שואלים אותי את זה. משהו אפילו פעם חשב שהF זה בגלל שזה האות הראשונה של שתי המילים של להקה שאני ממש לא אוהבת - Foo Fighters.

Mobius

New member
שם לא מוסיקלי

אני היחיד פה עם שם לא מוסיקלי?! ועוד שם של מתמטיקאי... בכל מקרה - מוביוס היה מתמטיקאי צרפתי חביב שחקר, בין השאר, תופעה תלת מימדית מיוחדת שמאז קרוייה על שמו- טבעת מוביוס. אין לי כח להסביר - התמונה כבר תעשה את זה - צוירה, אגב, ע"י מ.ס.אשר - האמן האהוב עלי...

Mortisia

New member
אשר הוא באמת צייר טוב....

אבל אני אוהבת יותר את סלבאדור דאלי...

epitaph

New member
זו לא רק תופעה תלת מימדית מיוחדת

זה גם הסמל של האינסוף הידוע בשם סימן מוביוס.בכול מקרה היצירות של אשר באמת מדהימות,כמו היצירה שהוא מצייר את עצמו מביט בכדור בדולח או התמונה שבה אנשים תמיד עולים ללמעלה במדרגות (קשה לתאר את זה,צריך לראות כדי להאמין איזה דברים מופלאים הוא עושה).

Distorted...

New member
מגניב....

יש לי קעקוע עם הסימן הזה....infinity רק ששלי קצת יותר פסיכודאלי.

למעלה