הפעם נהנתי באמת

Rinattt

New member
מוזר

למדת מגברים? כל הגברים שהיית איתם כאלו חסרי בטחון? כי גבר עם בטחון לא יזיז לו אם זרקת אותו או הוא אותך ולא יתעמק בנושא בכלל בפרט בקשר של כולללללללה שבועיים.

ורד 3

New member
אתה רציני

מי שלא יודע לחתוך אתה יודע איזה נזק זה... בלתי הפיך !!!......... אחכ איך תגיד לה .... תראי לי את שלך ואני אראה לך את שלי ...{בלופ בלופ בלופ }

תראי לי ? תראי לי ?

לא מראה לך ! לא נשאר...

ozzz64

New member
זה מזכיר לי סיפור .

אחד בא לרב ומספר לו שרע לו הוא לא ידע להסביר בדיוק מה מציק לו . הרב שואל אותו יש לך עז? הוא עונה כן . הרב אומר לו תכניס אותה הבייתה ותבוא עוד שבוע . אחרי שבוע האיש בא הרב שואל אותו איך אתה מרגיש ? הוא עונה רע מאוד . הרב מציע לו להכניס את העז לחדר השינה ולחזור עוד שבוע . האיש מגיע לרב ואומר לו שזה בלתי אפשרי , הוא לא יכול לחיות ככה העז פשוט מוציאה אותו מדעתו . הרב מציע לו להוציא את העז החוצה , ולחזור עוד שבוע . האיש חוזר אחרי שבוע מאושר , הרב שואל נו איך אתה מרגיש ? מעולה ! עונה האיש יש לי שקט אין ריחות בבית פשוט מעולה . יש לי הרגשה מזל שמראש לא רצית את העז הזו . מה היינו עושים ללא חכמנו ז"ל

מזל חי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

התגעגעתי לקרא אותך ולצחוק אכן העז לא קסמה לי כל כך אך ניסיתי מאוד לרצות כי קסמה לי בדרכה האחרת הבחור לא קורא או כותב כאן ואני יכולה להגיד לך שהוא בחור מקסים פשוט מקסים מצאתי בו המון דברים קסומים בהחלט אך האופן הקסום שבו התאים לי כאדם אל אדם ולא כאהוב

למעלה