הפעם נהנתי באמת

מזל חי

New member
הפעם נהנתי באמת

סוף סוף קם הבחור שזרק אותי
הכרנו אולי לפני שבועיים ובכל פעם שהוא מתחיל שיחה על "מה קורה לנו?" וכו ..אפשר לחשוב שאנחנו שנים יחד והפסקתי לאהוב אותו פתאום. לא הוא לא היה נראה כפי שחשבתי או חשבתי שראיתי במסך, ובמציאות ניסיתי לאהוב את שאר ה"חלקים" ולהתקרב יותר. אף פעם לא הרגשתי שיחד מעיק לי. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאין לי זמן בכלל לזוגיות, אחרי זה ניסיתי לבדוק עד כמה אני באמת רוצה קשר/זוגיות. אבל בסוף הבנתי שזה לא ילך כי פשוט זה לא קרה..נו אתם יודעים הקליק הזה.. דוקא חשבתי שכמעט קורה לי.. בכל אופן, נהנתי לתת לו את הכבוד לכתוב לי שידידות הוא לא מחפש (לדעתי זאת החמצה משל עצמה) ולהחליט שאין טעם אם אני לא חושבת שזה זה!! חזר השקט לנייד שלי

Rinattt

New member
כל אחד\ת וההנאה שלו... :)

לי למשל... נס קפה חם חזק ומתוק ממש יעשה לי את זה ברגע זה :)

Rinattt

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif

לי ולך עכשיו תדליק לי ת'
ואת הכלים אתה עושה :)

Rinattt

New member
רגעעעעעעע והפאנלים???

יש לי חולשה לגברים שמנקים פאנלים...
ואני יכולה לזרוק אותך אחרי? או שאני אתן לך את התענוג? חחחחחחחחחח [בהשראת פותחת השרשור כאילו...
]

Rinattt

New member
מאזוכיסט

אבל אופטימי
נוותר על הפאנלים... את המנקה נביא לפני פסח... :) איך הקפה שלי???

Rinattt

New member
אהההה ריחפתי לי...

דימיינתי את דיוויד באקהם מנקה לי ת'פאנלים עם סינר בדיוק אז נשפך לי 3 כפיות סוכר קח ת'באפלים והביסקוו'יטים ותטבול עד שזה ימס לך לתוך הנס וכשתסיים לשתות תאכל את זה עם הכפית...

ורד 3

New member
קובנית.....

דיויד באקהם הוא פאסה......הגיע הזמן להחליף לא ? לא הגיע הזמן להיות פטריוטית ...אסי כהן ממסודרים למשל .......???

ורד 3

New member
נכון מאד

אי לכך אולי באמת תן לי גם להנות .... ...ותשטוף גם אצלי......אל תשכח ....שהגב התחתון שלי תפוס...אני מושבתת... קשה לי .....נה נה נה

מזל חי

New member
מאוד נהנתי

לתת לו את הכבוד להרגיש טוב
הרוחתי שקט וזה היה שווה

מזל חי

New member
לי זה לא משנה

למדתי שלגברים זה מאוד משנה לאגו אז אם נתתי הרגשה טובה וקיבלתי את התוצאה שרציתי, מה טוב

הטיעון התקבל (מנסיון) ../images/Emo13.gif אבל...

באמת ניסית למכור לו את הסיפור של "ידידות" ? זה עדיין עובד? חחחחח

מזל חי

New member
דוקא לא

הוא שאל אם זה מה שאני מרגישה ואם זה מה שיש לי להציע.. זה לא מה שהוא רוצה, מותר לו עד היום הפכו חלק מבני זוג שלי מהעבר לחברים טובים וקרובים מאוד עד היום, ולא פעם מחזריי הפכו לידידים בחיי

למעלה