הפעם מוקדם...

omrili77

New member
מגניב, גם ג'ייסון קיד נראה לי אופציה לא רעה

בכלל, נראה שהלייקרס והסלטיקס התחלפו בתפקידים: הסלטיקס קבוצה שב-99% מהזמן משחקת עם חמישיה של שחורים שמשחקים בעיקר בצבע, בעוד שבלייקרס כמעט תמיד יש לפחות לבנבן אחד או שניים על המגרש, והם נוטים לקלוע מבחוץ...

DEJ

New member
התחלפו? אתה מתכוון ממה שהיה באיטייז?

טוב לדעת שיש עוד כמה זקנים שזוכרים את הקבוצה הלבנה והאיטית האחרונה שהצליחה ב-NBA. אבל גם אז, זו הייתה קבוצה, במלוא מובן המילה. הם לא היו חבורה של כוכבים שדואגים לאיך שהם נראים, אלא למה הם מסוגלים לעשות כקבוצה. הרוח הזו נותרה גם היום בקבוצה הזו. להגיד ש"זה הסגל", זה מוזר. בונים את הסגל בצורה מסוימת, על פי תפיסת משחק מסוימת. הבחירה לשמור על קובי כשחקן המוביל, היא תפיסת המשחק. לא בטוח שג'ייסון קיד, או סטיב נאש, יתאימו לקבוצה, ולא ברור איך יהיה החיבור ביניהם לבין שחקן כמו קובי. ואיזה נתח בשר זה?

omrili77

New member
מן הסתם

אוף, כמה שאני שונא את הציפור, לא יודע אפילו למה... כשגרתי בארה"ב בתחילת שנות ה-90 הייתי במשחק בית של הבולטס (לפני שהם שינו לשם הקוקסינלי הנוכחי) נגד הסלטיקס. בירד כמובן שכב על הפרקט רוב הזמן, ובוסטון קיבלו 25 בראש. היה תענוג
כדי להבין עד כמה זה היה מצחיק צריך לזכור שבעוד שוושינגטון של ימינו עוד מגיעה לפלייאוף, בתקופה ההיא המטרה שלהם היתה לא לסיים אחרונים במזרח... מי שבא למשחקי בית היה בד"כ אוהד הקבוצה האורחת
ודרור, אחרי בדיקה נוספת מסתבר שלא מדובר בנתח אלא בסוג של בקר. הנה, ראה כאן. וויי, זה עשה אותי רעב. אגב, עושה רושם שלפרות האלה יש חיים יפים, לא היה מפריע לי אם גם אותי היו משקים כל החיים בסאקה ובירה ומעסים כמה פעמים ביום...

c0g

New member
לא סוג בשר, סוג של עיר

קובה היא עיר יפנית גדולה, שבה מגדלים בקר קובה. להגיד שקובי זה על שם הבשר זה כמו לטעון ש"ירושלמי" זה על-שם המעורב. אולי זה נכון לגבי היעקב המסוים הזה, אבל זה בכל מקרה אידיוטי.

DEJ

New member
הלייקרס כולם היו סוג של בשר הלילה ../images/Emo58.gif

בשר תותחים
רבע שלם של ג'ארבג' טיים? בסדרת גמר? אני לא זוכר דבר כזה אי פעם. טוב, לפחות יש תירוץ. ביינום היה פצוע.

omrili77

New member
אבל אנחנו במקרה מדברים על הקובי המסוים הזה

ולמרות שאני מסכים שזה אידיוטי, השמועה (המבוססת למדי) במקרה שלו היא שאמא בראיינט בחרה את השם כתוצאה מביקור במסעדה. אז במקרה הזה, אם להשתמש באנלוגיה שלך, הוא אכן נקרא על שם המעורב. אגב, אם איזו אמא פרחה בריטית קוראת לבת שלה שמפניה, אתה תטען שזה על שם האזור בצרפת? הצחקתני...

masada

New member
עזוב שטויות, יש איזו זמרת אמריקאית, וייט טראש

האם השם הפרטי שלה הוא על שם חבל ארץ בצפון צרפת? (בריטני ספירס).

omrili77

New member
../images/Emo32.gif של ה-../images/Emo32.gif אגב, הידעת שקובי קרוי

על שם נתח הבשר?

JayneCobb

New member
אני חשבתי על השעה הרגילה...כלומר

להגיע סביבות 12 (מה שאומר שמתחילים לשחק בסביבות 12:30) אני אגיע רק ב 1 אבל רציתי לדעת אם בכלל יהיו אנשים,ולכן ההודעה המוקדמת בשבוע...

masada

New member
../images/Emo207.gif

איך להגיע? אני בטח אזהה אתכם לפי זה שתהיו עם פרח בדש הבגד... להביא ביגוד ספציפי?

c0g

New member
מגרש הראגבי, קרוב לגשר הירקון

המגרש נמצא ממערב לגשר הירקון. תזהה שני שערי ראגבי לבנים. תביא חולצה בהירה וחולצה כהה אחת לפחות (עלולים לקרוע ממך את הבגדים שם, החיות), מגן שיניים, קרם שיזוף ומים.

למעלה