הפעם מוקדם...

laufgas

New member
מגע מלא.

לא משחקים משהו אחר בספורטק (לפחות לא בפעמיםשאני הייתי).

masada

New member
כלומר, אם אין לי מגנים, חוץ מלראות

אין לי מה לעשות שם...

laufgas

New member
לא. לא משחקים עם מגנים.

אולי אתה תמצא כמה אנשים עם מגיני שיניים, ועוד איזה אחד או שניים עם מגיני בירכיים מאוד פשוטים. אבל רב האנשים משחקים בלי המיגון שאתה מדמיין. אז יש לך בשביל מה לבוא...

laufgas

New member
השעה הרגילה היא בעיקרון 11:30

מכיוון שרשף דיבר על שעה קצת יותר מוקדמת סביר להניח שמדובר בשעה 11:00 בערך. בכל מקרה, זאת סתם השערה שלי. אולי רשף יועיל לספר לנו על איזו שעה הוא חשב.

omrili77

New member
אני חושב שהוא התכוון שמודיעים מוקדם

לא שמשחקים מוקדם. בכל מקרה יש מצב שאני אגיע, זה תלוי בלייקרס המזעזעים. אם הם יצליחו לגרור את הסדרה ל-7 משחקים (שמי שצפה בסדרה יודע שזה פחות מסביר) אז לא נראה לי שאני אהיה ער. אם הם יפסידו מחר נראה לי שאני אגיע.

laufgas

New member
../images/Emo58.gif NBA!! (למי שלא ראה את המשחק הלילה)

הם מזעזעים, אבל מכיוון שכל משחק עלול להיות המשחק האחרון שלהם בפוטנציה, סביר להניח שהם יתאמצו יותר מהרגיל.

omrili77

New member
טוב נשים ../images/Emo58.gif NBA

לא צריך להתאמץ יותר מהרגיל, פשוט צריך לנצח כשמובילים ב-24 הפרש במחצית בבית. זה היה פשוט זוועה. אין מצב שבעולם שהם מנצחים 2 משחקים בחוץ אם במשחק שקובע הפרש שיא חדש בסיום הרבע הראשון, ועם 24 נק' יתרון במחצית, הם מסיימים את הרבע השלישי ביתרון 2 נק' בלבד ומפסידים את המשחק. וכל זה עוד בבית!!!

DEJ

New member
ונשאלת השאלה

האם מאנינג והענקים לא רק הרסו עונה מושלמת לפטריוטים, אלא גם הרסו עונה מושלמת לבוסטון, שיכולה הייתה למצוא עצמה עם טריפל מדהים - אליפות בכל שלושת ענפי הספורט המובילים בארה"ב. אם הסלטיקס יצליחו (חרף תחזיתו הקודרת מבחינתם של רשף מתחילת העונה), כפי שכל חובב כדורסל חייב לקוות (אוהדי לייקרס אינם רלוונטיים במשוואה הזו), אזי הפטריוטים יהיו באמת מי שמנע את השילוש הזה, דווקא בעונה כל כך מדהימה שלהם.

omrili77

New member
רגע,מי החליט למה כל חובב כדורסל חייב לקוות..?

זה עניין פשוט של קבוצה הגנתית מצויינת מול קבוצה התקפית מצויינת (גם אם צעירה ומעט חסרת ניסיון, כמו שניתן לראות בתנאי לחץ). לא ברור לי למה ניצחון של הסלטיקס צריך להיות אג'נדה כללית. זה לא שהלייקרס קיבלו כסף מרשות השידור.

JayneCobb

New member
לפי כל אינדיקציה

אף אחד לא קיבל כסף מרשות השידור...חובות של 150 מיליון לא הולכים ברגל...

masada

New member
נראה לי שאתה מתחיל להבין מאיפה צמחו החובות

האילו של רשות השידור, לתת כסף לכל קבוצה NBA כל שנה... לא היה עדיף לשדר את ה-NFL? בממוצע בעונה הסדירה 2 משחקים בשבוע (ב-NBA, לפעמים קבוצה אחת משחקת שלושה!). הפרסומות הכי טובות בעולם. והאנשים הכי שמנים, שזזים הכי מהר...

omrili77

New member
כן, בטח

דמיין בבקשה את מאיר איינשטיין משדר NFL... The horror! ובמקום פרסומות: קלאב הוטל לוטראקי יוון!

masada

New member
מאיר איינשטיין?

תחשוב מה היה קורה אם היית שומע את יורם ארבל משדר, פתאום היה צורח "גול, גול, גול". מסירה לטאצ'-דאון של הקאובוייס, והיית שומע אותו אומר פאס מדהים של סטארבך. עזוב אותך.

DEJ

New member
אתה מתכוון לא יקבל כסף מרשות השידור

להגיע לגרעון של 150 מיליון, אומר שהרבה אנשים כבר קיבלו הרבה מאוד כסף, בלי שהיה בסיס תקציבי לזה. גרעון מועבר של 50 מיליון ש"ח משנים קודמות זה עוד כלום. הפרשי הכנסות של 30 מיליון ש"ח בגלל שאי אפשר לשים שעון נוכחות (תחשבו קצת על המשמעות האמיתית של נתון זה), ואובדן של 40 מיליון ש"ח מהאוצר (עניין תמוה בפני עצמו) בגלל שהם לא מסוגלים ליישם רפורמה, מלמדות שבעיות הניהול לא קשורות רק בתשלומים המופרזים למכבי ת"א כדורסל.

DEJ

New member
יותר כמו משחק קבוצתי למול משחק סביב כוכב

ולקבוצת ההתקפה הטובה שלך, יש שם פרטי שמתאים גם לישראל.. בתור חובב ספורט קבוצתי שאינו יכול להישען על שחקן בודד (כגון פוטבול), אני מעדיף את הקבוצות בעלות האוריינטציה הקבוצתית, שגם אם הן מחזיקות מספר שחקנים טובים, הם לא מתבססים עליהם בלבד. אני יכול לראות את בוסטון מגיעה רחוק בלי אחד הכוכבים שלהם. תוציא את קובי מהלייקרס, והם כנראה לא מגיעים לפלייאוף בכלל. המשחק שלהם תלוי כמעט באופן אבסולוטי בו. כשהוא נחלש, או נשמר באופן טוב מספיק, הם מסוגלים להפסיד משחק שהיה בידיים שלהם (לדוגמה, במקרה של המשחק הרביעי בסדרה), בגלל שאין להם חלופות. אני באופן אישי לא אוהב את זה. כמובן שאתה צודק, שלא ניתן להצביע על חוסר שיוויוניות אינהרנטי, כמו במקרה מכבי ת"א כדורסל, שמצדיק קביעה ש"כל חובב כדורסל חייב לקוות". אני משנה, אם כן, את הנוסח, ל"כל חובב כדורסל קבוצתי חייב לקוות". כל השאר נותר ללא שינוי.

LADodger

New member
נו בסדר, כי זה סגל השחקנים שלהם

אולי תביא את סטיב נאש ללייקרס ותיצור "כדורסל קבוצתי"? אני בטוח שהלייקרס לא יתנגדו. ואם כבר, כל חובב כדורסל צריך לקוות שבוסטון יפסידו רק בגלל האוהדים המגעילים שלהם (ושל שאר קבוצות בוסטון בענפי הספורט השונים).

למעלה