הפעם לא בצחוק:)

nushi333

New member
הפעם לא בצחוק:)

אז...אמממממממ אני עוזבת את הבלוגים! באמת! אני עוברת לאילת מחר לעבוד קצת לפני הלימודים באוקטובר:) שמחה ועצובה לעזוב אודליה אהובתי נהיה בקשר <כאילו דהההה>, אלינור נשמתי אני מחכה לך שם!! מוש אתה כמובן מוזמן לטעום את ה... שם:) גלעדדדדדדד גבר גבר אני חולה עליך!!! תמיד הזיכרון שלי בוגד בי ברגעים כאלה טפייייייי בני וגיא תודה על הפירס חוללללללה עליכם!!! דורון אני מזמינה אותך מעכשיו!! געגועי ליעל P: גוצ'י ילד יפה וסקסי שלי מואאאאאאאה נהיה בקשר אני אשתדל למסור ללילך ד"ש! אורי בהצלחה מותק שלי!! ברוך הבא!! דודי בהצלחה עם הדיסק, גלית, רועי, אלין, בדואי, בנייייי יא מלךךךךך תן לה בנושיייייי, דניאלוש יפה שלי תחזרי כבר!! צח, קובי, עדן, סיסו היפה, לירן-שמנמן17 יא מותק! עידן, ענברי, מיצי מדהימה שלי, שנטייייייייי בובה!!!! יאאאאאא אם שכחתי מישהו אני מצטערת!! הזיכרון שלי שווה ל***, אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםם!!!!! חיבוקים נישוקים!!!!! חחחחחחח בטח אני אחזור אחרי יומיים וכל ההודעה הזאת לחינם P: אני אכנס מתי שיתאפשר! אתגעגע לכולם מואאאאאאאאאאאאאאאאה!!!!!!

שכחת אותי.. אבל אני סולחת ../images/Emo141.gif

שיהיה לך בהצלחההההההההההההההההההההההההההההה!

פליפרר

New member
אממ... חשבתי שתזכרי אותי..

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בעבודה .. וגם בלימודים שיהיו כשיהיו. וחבל שההודעה הזאת לא בצחוק
ומה את רוצה להתחיל ללמוד? בכל מקרה תהיי חסרה פה

B i k e r 23

New member
אם תצטרכי עזרה תגידי...

למקרה שלא תמצאי עבודה ... שלחי לי מסר פרטי .

נושי יפה שלי ../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

יקירתי לכי תעשי חיים וכסף ומאחלת לך המון הצלחה בלימודים..אוהבת אותך בובה נשיקות
נ.ב: אני בטוחה שעוד נתראה כאן...את מכורה כמו כולנו
אהובת
השומר

נושי בהצלחה נשמה שלי../images/Emo25.gif

נושי כפרה שיהיה לך בהצלחה ורק בכייף תעשי חיים ביחד כי לא הכל בחיים זאת עבודה נשמה אני אחזור ב,ה ומבטיחה שאקפוץ לבקר איפה שלא תהיה אוהבת אותך דניאל כהן אטלנטה
נ.ב יש מחשבים גם באילת תמיד אפשר להכנס לנגיד שלום

נושי מאמי בהצלחה כפרה

רק הצלחה נשמה אל תשכחי להנות קצת לא לעבוד כל היום כפרה ...... תחברי אינטרנט בזריז ותחזרי מהר..!!! מת עלייך כפרה שרק תצליחי!!!

A t m o s

New member
../images/Emo123.gif נושייייייייי

ככה שוכחת את אטמוססססססס?????????????????????????? תיצרי איתי קשר דחוף שאת באילתתתתת וד"ש ל"בועז"!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

נושי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את תחזרי מה נעשה כאן בילעדייך לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואיך אומר השיר זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים שאת תחזרי

TV dudi levi TV

New member
נושי נושי נושי

לאן את חושבת שאת הולכת בדיוק???!!! מישהו אישר לך?! טוב נו תלכי... אבל גם תחזרי :) אחרי הכל למי אני יעשה נושי נושי נושי :) יחי הפות הקטן !!!

nushi333

New member
כפרותתתתתת../images/Emo51.gif

יאאאאאאא תודה תודה ושוב תודה!!!! חשוב לי להגיד לאטמוס שלא שכחתי אותו! שים לב רשמתי קובי!!! זה אתה טפיייי!! חולה על כולכם! סיוון, סיסו מקווה לראות אותך שם, אוריייייייי, אטמוססססס עכשיו זה ברור, דודי, אטלנטה, נרקי יפה שלי, פליפ!! בייקר תודה מאמי! ברור שאני מכורה כמו כולם! אני אשתדל להיכנס כמה שיותר!! היידה ספירה לאחור! 17:00 מחר!!!! מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

נושי יקירתי../images/Emo24.gif

המון בהצלחה עכשיו בהצלחה משנה מקום משנה מזל אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

nemasys

New member
אני לא מאחל בהצלחה כי את תצליחי

אין טעם את מבינה . . . אני מאוד אתגעגע לשיחות שלנו לתוך הלילה למרות שבשבוע האחרון קצת לא הייתי בפוקס ולא בבית . . . מתתתתתתתתתתתתתת עליך מתתתתתתתתתתת הכי כוסית בצ'ט , את תמצאי שם עבודה בשנייה ותעשי מיליונים , מיליונים אני אומר לך . . . אוהב תמידדדדדדדדדדדדד מוש

vakshon

New member
כולם פה עוזבים על ימין ועל שמאל

אבל כמו שאמרתי שאחריי שבוע הם חוזרים כמו גדולים

repose

New member
נושיייייייייייייייי

חולה עליך יא כלת עולם!!! תעשי חיים!

../images/Emo7.gifנשמה שליייייייייייייי

את תחסרי לי פה זה בטוח! אבל יש גם שם אינטרנט קפה ואני ואת בטוח נדבר עוד המון בטלפון... מה שיש לי להגיד לך זה שיהיה לך המון המון בהצלחה יפה שלי! אוהבת אותך את ההההההההחברה! בהצלחה נשמההההההההההה

ג ו צ יי

New member
נושי יפה שלי../images/Emo7.gif

חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך... אבל ותצליחי באילת .... ותהני ותרקי תעשי סקס ומה לאאאאאאאאאאאאאאאא?????? אני אפילו הביא לך תוובירטור שלי תדו שלבי תרוטט מה שתרצי... רק תגידי... חולה על ה... שלך יפה שלי... הלוואי ותהיי מאושרת כפרע עליך... בהצלחה לך ומאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך... מת עליך......... ותחזרי מהר..... ואל תשכחי להתפלח למחשב של המלון להיכנס אלינו ככה בשושו... כפרע עליך תהני...

למעלה