הפעם לא בצחוק
אז...אמממממממ אני עוזבת את הבלוגים! באמת! אני עוברת לאילת מחר לעבוד קצת לפני הלימודים באוקטובר
שמחה ועצובה לעזוב אודליה אהובתי נהיה בקשר <כאילו דהההה>, אלינור נשמתי אני מחכה לך שם!! מוש אתה כמובן מוזמן לטעום את ה... שם
גלעדדדדדדד גבר גבר אני חולה עליך!!! תמיד הזיכרון שלי בוגד בי ברגעים כאלה טפייייייי בני וגיא תודה על הפירס חוללללללה עליכם!!! דורון אני מזמינה אותך מעכשיו!! געגועי ליעל P: גוצ'י ילד יפה וסקסי שלי מואאאאאאאה נהיה בקשר אני אשתדל למסור ללילך ד"ש! אורי בהצלחה מותק שלי!! ברוך הבא!! דודי בהצלחה עם הדיסק, גלית, רועי, אלין, בדואי, בנייייי יא מלךךךךך תן לה בנושיייייי, דניאלוש יפה שלי תחזרי כבר!! צח, קובי, עדן, סיסו היפה, לירן-שמנמן17 יא מותק! עידן, ענברי, מיצי מדהימה שלי, שנטייייייייי בובה!!!! יאאאאאא אם שכחתי מישהו אני מצטערת!! הזיכרון שלי שווה ל***, אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםם!!!!! חיבוקים נישוקים!!!!! חחחחחחח בטח אני אחזור אחרי יומיים וכל ההודעה הזאת לחינם P: אני אכנס מתי שיתאפשר! אתגעגע לכולם מואאאאאאאאאאאאאאאאה!!!!!!
אז...אמממממממ אני עוזבת את הבלוגים! באמת! אני עוברת לאילת מחר לעבוד קצת לפני הלימודים באוקטובר