הפעם הראשונה שלי

psichi

New member
לכל המודאגות והמודאגים

באמת תודה (בלי ציניות) אבל אין צורך. אלכוהול אני שותה פעם ב- ורק באירועים חברתיים. סכנה שאתדרדר לסמים קשים אין - עצם המחשבה של להיות תלוי בדבר כלשהו מגעילה אותי. אני אפילו לא מעשן. קולה הפסקתי לשתות לפני שלוש שנים בגלל צריכה מופרזת (לדעתי). איני מכור לדבר פרט לחמצן, מזון, ואדרנלין. עישנתי רק כי זה סיקרן אותי. אין בכוונתי להפוך את זה להרגל. עד כאן להצטדקויות שלי. שאלתי הייתה - במקור - לגבי השפעת הנ"ל על חלומות. יש או אין? תודה, צביאל

LucidGuess

New member
לכל המשתמשים ב"סמים קלילים"

"עצם המחשבה של להיות תלוי בדבר כלשהו מגעילה אותי" ... אבל סמים יוצרים את התלות הזו שאתה כל כך נגעל ממנה ... גם סמים קלים לידיעתך. רבים מאלו שהסמים הרסו אותם ואת כל החיים שלהם התחילו כמוך עם סמים קלים, גם הם אמרו "לי זה לא יקרה", גם הם הסתכלו על זה בציניות כמוך... אבל כשמנסים סמים, גם סמים קלים, ההתמכרות מתחילה ואתה קרוב מאד לעלות על אוטוסטראדה שלא תוכל לרדת ממנה. סוף מעשה במחשבה תחילה, יש דברים שלא מנסים אפילו פעם אחת. אתה משחק במשחקים מסוכנים ואתה פשוט לא מבין, חבל לי עליך. LucidGuess

LucidGuess

New member
ועוד משהו ...

למה לא לנצל חלום צלול כדי להשתמש בסמים? ככה גם נהנים וגם אין סכנת התמכרות. קראתי בכמה מקומות שאם מנסים בזמן חלום צלול לעשן, או להשתמש בסמים, התחושה היא מאד מציאותית ודומה מאד לתוצאות אמיתיות במציאות, והאפקט אפילו הרבה יותר חזק יותר מאשר במציאות, כדאי לנסות! לי היה משהו דומה עם נרגילה והאפקט היה מדהים, אבל זה היה חלום רגיל ולא צלול, אבל בכל זאת הרגשת ההתמסטלות היתה מדהימה. LucidGuess

ReD pArRoT

New member
כי בסוף תתמכר לסמים בחלום...

אם תתחיל לעשן בחלום, אתה עוד עלול להיות המכור לסמים בחלום הראשון בעולם.. בכל חלום שלך אתה תחלום על סמים... לא חבל?
אבל אתה אמת, זה יכול להיות. דרך אגב, לא בטוח שזה יהיה אפקט מדהים, הרי אתה זה שיוצר את החלום ואת התחושות שלך - נגיד בן אדם שחונך מאוד בנוקשות שסמים זה כמו חרא, רוב הסיכויים הם שבפעם הראשונה שהוא ינסה לעשן סמים בחלום הוא יקיא הכל וירגיש חרא, כי זה מה שהמוח שלו רגיל... הכל תלוי בכם... נ.ב. פסיכי - בכל זאת אל תעשן.

למעלה