הפעם הראשונה שלי

psichi

New member
הפעם הראשונה שלי

אתמול התעוררתי שטוף זעה מחלום מזעזע, והמוזר הוא שעד עכשיו אני זוכר אותו בצורה מושלמת - והמוזר עוד יותר - שידעתי שאני חולם בגלל סתירות טכניות בין החלום למציאות (לא היו סורגים בחלון), מה שלא הוריד מרמת החרדה תוך כדי, או למעשה כל יום אתמול. שהלכתי לישון שיכור, ולאחר התנסותי הראשונה בעישון סמים קלים. האם אחד מהדברים הנ"ל, או השילוב קשור לעצם החלום הצלול? כאמור, אני אף פעם לא זוכר חלומות, ולא ידוע לי על מקרה של חלום צלול מעברי.

TheDUKE

New member
אחי אם כבר התנסיתי בפעם הראשונה

בסמים קלים... אני משוכנע שהם לא השפיעו עליך... ככה זה בפעם הראשונה ... מקסימום הרגשת אדישות מופלגת וחוסר ריכוז. אלכוהול לא עושה שום דבר מלבד סחרחורת תוך כדי שינה. אם כבר הייתי הולך לכיוון הסמים שהם גרמו לך הזיות... לי אישית זה גורם לדברים מדהימים... אתמול בלילה חלמתי חלומות מדהימים רק חבל שלזכור אותם זה קשה... כי יש השפעה על הזיכרון בשימוש בסמים. דבר נוסף חלמתי על אבנים ענקיות שמתגלגלות או משהו כזה... היו עוד חלומות על מין עם קטינה (14 סך הכל...לא להילחץ) ומין עם עוד מישהי מדהימה... יכול להיות בגלל ההתחרמנות שלי עם ידידה שלי לפני העעישון... בריאות אושר וקססה טרייה, ממני,

Gevakumon

New member
תתבייש אתה

אין לך מושג כמה מאולכוסיית המדינה נופלת תחת ההגדרה "מסוממים" שהדבקת פה על כל אחד שניסה בחייו סמים קלים או מעשן פעם ב. ובקשר לעסק עם הפעם הראשונה, אני מכיר את התאוריה שזה לא משפיע פעם ראשונה בגלל שזה לא נקשר לאיזה מולקולה או בגלל שסתם עוד לא יודעים "איך" לעשן אבל חבר שלי דווקא התמסטל לגמריי בפעם הראשונה שהוא ניסה... אז לא יודע, אני מניח שלרוב זה לא משפיע פעם ראשונה, אבל אי אפשר לקבוע את זה בתור חוק...

TheDUKE

New member
מניסיון....

ההשפעה הראשונית לא משפיעה לרוב! יש יוצאים מן הכלל. יש אנשים עם מוח שקשה לפצח כמו אצלי... לכן גם זה מרכיב חשוב... אחרי מספר פעמים החומרים הכימיים משפיעים ... בדוק!

TheDUKE

New member
ביוש בוישנו... אני לא מסוממם

כל אחד בדרכו יחיה...

TheDUKE

New member
דרך אגב ... תרבות שנות השישים

שכולם פה אוהבים.. נבנתה על הסמים. אני נגד סמים קשים כדרך אגב.

LucidGuess

New member
שמענו על כמוך ש"רק מנסים"

לבריאות, תמשיך "רק לנסות" "סמים קלים" משם הדרך קלה ומהירה לסמים "קצת פחות קלים" וההמשך ידוע, היו הרבה פתיים לפניך ש"רק ניסו" ותראה איפה הם עכשיו. בהצלחה!!

TheDUKE

New member
אני לא "רק מנסה" אני מעעשן בכיף

אבל יש לי גבולות ואולי זה קשה לך להבין אבל יש לי ...

Gevakumon

New member
חחחח, מערכת החינוך מצליחה

גם אני הייתי פעם בגישה הזאת, כשתגדל קצת תבין שכל העולם משתמש וסתם דוחפים לך את זה למוח כל היום כדי שלא תדע את זה מוקדם מדיי... בהצלחה :)

LUCID DREAM

New member
תגיד, אתה רוצה להרוג את עצמך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

חוץ מזה שאלכוהול לא בריא, אני מקווה בשבילך שאתה לא מעשן מכור ושאתה לא נרקומן, בגלל שאתה פשוט הורג את עצמך
אני יודעת שהעולם הזה חרא אבל הסמים יהפכו אותו לחרא עוד יותר... אז כדאי שתפסיק עם זה...
LUCID DREAM

Gevakumon

New member
חבוב...........!

מה קורה תגיד לי, היחס שלך לגבי סמים נובע כולו מבורות ומשטויות שדחפו אינספור גורמים, ואני חושב שזה בצדק, כי כך כשתתנסה בסמים קלים או אחרים תדע לאן אתה הולך. אבל אין צורך "לוותר" עליו כי הוא הודה בשימוש בסמים קלים פעם ב, אתה יודע, אני לא רוצה לשבור לך מיתוסים אבל סביר להניח שגם ההורים שלך התנסו בסמים, אם יש לך אחים גדולים אז גם הם והרבהההההההה אנשים שאתה מכיר, הרבה הרבה הרבה יותר משאתה חושב.

y u v

New member
לגבי אלכוהול - לא בריא, זה לא נכון

אל תעשה (או תעשי?) הכללות, תראי את צרפת, בתחתית הטבלה העולמית במחלות לב וכבד והם שותים טונות שלאלכוהול עוד לפני שהם עולים על האופניים הראשונות שלהם. חוץ מזה, התפרסם מחקר (לא רק אחד אלא כמה עשרות, את זה אני פושט זוכר והוא הכי חדש) ששתיית כוס יין אדום מסוג מרלו פעם ביום יכולה לעשות רק טוב למערכת הדם ובמיוחד ללב. אז נכון, שתיית יותר מידי אלכוהול היא לא טובה - אבל כל דבר בחיים שצורכים ממנו יותר מידי היא לא טובה, גם ויטמינים ועוד. אז או שזה סתם תמימות - או שזו סתם הגזמה והכללה. בשורה התחתונה - תחשבו על זה. YUV

fritsy

New member
דארלינג...

אני מבינה את מה שאת אומרת, ואני מסכימה איתך במאה אחוז, ואת צודקת לחלוטין, אבל אני לא חושבת שזה התפקיד שלך להטיף לו מוסר. אני חושבת שמי שמתנסה בסמים מודע לסכנות ולתופעות, אבל ההחלטה הסופית היא שלו, ותגובות מצד אחרים לא יעזרו פה בכלום.... אני יודעת שהכוונות שלך טובות, ואני איתך, וזה ראוי להערכה שאכפת לך ממנו! אבל זה באמת לא תורם שום דבר, ומה גם שזה גורם לעיתים לאנשים לרצות לעשות דווקא... (ואל תקחי את זה אישית!) אוהבת מאוד אוריה

למעלה