הפסקת אש

הפסקת אש

זהו חברים הסוף לברדק שמענו את יגיל שמענו גם את גבי הקשבנו לניסים חג'ג' היה עסוק לא בא גם בני היה כאן בקיצור כיסחנו את כולם וכולל את החברים כאן מעכשיו מניחים את הרובים ושולפים שושנים (בלי הקוצים) מתחילים לדבר בפרחים סימפטית וכח מתחבקים כולם רוקדים במעגלים דין על הדרבוקה וזיו על הגיטרה הפנתר הוא הסלקטור ואני הוא הגנרטור וכולם ביחד לא נפסיק לשיר מעכשיו ולתמיד רק ציוץ ציפורים . גיא

dron a

New member
לזיו!

רשל נימצאת בהיכל התרבות ברמלה. בהופעה של ירדנה ארזי{אורחת הכבוד}. אז נישאר לנו רק לאחל לה ש ת ה נ ה. ושאנחנו מאוד מאוד מקנאים.

rachel v

New member
ואלו הן המילים לשיר שביקשת זיו

עד עלות השחר מתפללת לשלומך שקועה בערפילי פחדים אני שומעת צעדים הביתה הביתה..... קול קורא הביתה הביתה, כי עוד לא הובטח, כל מה שהובטח לנו מזמן.

zivsb

New member
אחרי חצות הן באות../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

רגע לאחר חצות הן המוזות מתיצבות לעבודה אצל הכותבים,המלחנים,הציירים,הפסלים,וכל האמנים. מוזה מיוחדת מרחפת מעל ראשך רחל ומשרה עלייך את מילותייך

חברה אתם יודעים מה

כולנו (99%)כבר יודעים טוב מאוד במי הם בוחרים אז נישארו יומיים אני מקבל עצה של חבר קרוב מאוד ומודיע על הפסקת אש לא ניגרר לא עונה רק עניינית בלי ליכלוכים ובחירות הוגנות וישרות לכולנו ב28.10.03

o.k

אני מבטיח בלי ירידות לפסים אישיים נותרו יומיים ואנחנו נקבל כל החלטה של הרוב את היומיים הבאים נקדיש לשירים וריקודים

ניסיתי באישי לא בטלפון אני לא מכיר

אותה

למעלה