הפסקת אש

והכל בזכות המנהל אולי נשלח

אותך לעשות שלום גם עם הפלסטינים ? ניראה לי שאדם מהשורה יצליח יותר מהפוליטיקאים

zivsb

New member
למנהל בהוקרה../images/Emo127.gif

כפל מישהו בוכה בי מישהו בי רן מישהו הולך בי בלי ידע לאן מישהו גונח מישהו צוהל איש בי מתיפח איש בי מתפלל מישהו בי ילד מישהו בי סב מישהו לתכלת בי נושא עיניו מישהו הומה בי חרש וממתין ואני יודע ואיני מבין יהודה גור אריה

dron a

New member
אוף!!!!!!!!!!

באתי בריצה כאתי בבהלה ועד שסוף סוף הגעתי, אז מצאתי שהכרזתם על הפסקת אש. מה לעשות החלטות חייבים לקבל,אז רבותי: אני מקבל את דין החברים ומצטרף. ולך המנהל
גדול.

דורון אני נותן לך יד לשלום../images/Emo45.gif

הפסקת אש ובלי פוליטיקה ביומיים הקרובים כי בסופו של דבר כולנו נחזור להיות חברים

מוקדש לכם ממני מ ../images/Emo23.gif

החיים כיצד את החיים ניתן להסביר נאמרו עליהם כבר דברים למכביר כתבו בשבילם אמרות ושירות הוציאו עליהם ספרים ומגילות אך אותה ניתן לתאר במילה קטנה במילה אחת והיא נקראת מתנה מתארת היא דבר מאוד גדול אומנם קטנה אך אומרת הכל על מתנה זו כולנו שומרים מכל הסכנות שנמצאות בדרכים אך לצערנו גם פעמים רבות החיים נאבדים מכל מיני נסיבות על כן בחיים עלינו להישמר להנות מהם כמה שיותר למרות הכל החיים יפים ונפלאים קיבלנו אותם מתנה מאלוקים גיא מנשרוב 2003 וזהו מסר לכם אחיי ואחיותי אוהב ומחבק את כולכם

וזה מה שהיה

כל הלילה כתשנו מילים כואבות כי בשפל חברנו יחדיו אישאישה שחדלו זה זמן רב מלראות את הדרך ואת ראשיתה כל הלילה שלחנו חיצי תרעלה ופגענו, פגענו קשות אישאישה שפסקו זה זמן רב מלנהוג בעדנה, ברכות וחמלה כן, הלילה הורדנו אפוד ומגן ונותרנו עירום ועריה אישאישה שהפכו זה זמן רב להיות איש ואישה. גיא מנשרוב או"ק 2003

rachel v

New member
../images/Emo23.gif למנהל הפורום הכי ....

ולפעמים כשנדמה שנעלמה לה התקווה קרן אור נכנסה האירה את הסביבה, בחיוך כובש ומלא אהבה, פרחי אור פזרה, את הסימפטית נישקה, את כח המיוחד ריככה, את דרון המיסה, את סטיץ ריסנה מסימבה לריקוד מחכה, לדין פיזרה אהבה ולזיו חלומות שמרה. לילה טוב לכולם.

the buty

New member
הפסיקו אש עשו אהבה ...../images/Emo23.gif

גם אני אתרום את חלקי להפסקת האש שהוצהרה , אני מאמינה שכל המלחמות באות מאהבה למשהו . רק שבמקום מלחמה צריך רק לאהוב והכל יבוא על מקומו בשלום ... רוצה לצטט מתוך שיר של דליה רביקוביץ שאני מאד אוהבת לגבי מהותה של אהבה: "מה יש לאמר הכל צמאים לאהבה וזה עניין משפיל וזה גם רגע של חולשה. אבל יש לי ההעזה לאמר כולם צמאים לאהבה, ומי שלא ימזוג כוס מים לצמא סופו שיעלע רק את הרוק אשר בפיו עד סוף ימיו"

בוקר טוב לכולם גם אני נכנס ...

להפסקת אש.
שתהיה לנו שנה טובה וראש עיר מעולה שיעסה לנו רק טוב אמן

החיוך היומי

>מעשה בשני חברים שהלכו בחוף הים. > >בנקודה מסויימת בטיולם התחיל ויכוח ביניהם, > >אחד החברים סטר לחברו על הלחי, > >החבר שקיבל את הסטירה נפגע מאד, > >אך ללא מילה פשוט כתב על החול > >"החבר הכי טוב שלי נתן לי סתירה" > > >הם המשיכו בטיולם, עד שהגיעו לחוף ים יפה > >והחליטו להיכנס למים ולשחות קצת. > >אותו חבר שקיבל את הסטירה, שקע במים והתחיל לטבוע > >אבל חברו הטוב בא והציל אותו. > >אחרי שהתאושש מהטראומה, הוא חרט על האבן > >"החבר הכי טוב שלי הציל את חיי היום" > > >החבר שסטר לשני על הלחי שאל אותו > >"אחרי שסטרתי לך בלחי כתבת בחול > > ואחרי שהצלתי אותך כתבת באבן, > >למה? > > >החבר השיב לו: " כשמישהו פוגע בנו אנחנו צריכים לרשום את זה על החול, > >כך שרוח המחילה והסלחנות תוכל למחוק את זה. > >אבל כשמישהו עושה לנו משהו טוב > >אנחנו חייבים לחרוט את זה על האבן, כדי ששום רוח לא תוכל למוחקה. > > >לימדו לכתוב את עלבונותיכם על על החול > >ולחרוט את הדברים הטובים על האבן!!! > > >---

למעלה