הפסקתי לעשןןן

s h u r i k

New member
בהצלחה

אף פעם לא שמעתי על תאורית 3 הימים, אבל אני כמעט בטוח שהרצון לסיגריה לא יעבור גם אחרי שלוש שנים. כל פעם שיהיה דיכאון, מצב לחץ, דאגה או שירד גשם הבטן תבקש סיגריה. אני מציע לך למצוא תחליף לסיגריות (עדיף משהו שיזכיר את המראה ואת האחיזה של סיגריה), למשל אני בעצמי טחנתי סוכריות על מקל. ועוד משהו שטיפה עוזר, אבל ממש טיפה זה כשאת מתה לסיגריה והבטן עושה סלטות באוויר פשוט תשימי שתי אצבעות על השפתיים (כמו שמחזיקים סיגריה) ותקחי פשוט שחטות... אבל זה עוזר רק לשתי שניות, ככה שתצתרכי לעשות את זה הרבה פעמים. אז שוב... בהצלחה! ואם כבר, כמה זמן עישנת??

Evil Gremlin

New member
"תאורית 3 הימים"

אנשים לא הבינו אותי התכוונתי שלוקח 3 ימים לרצון להפסיק לעבור.. יעני חוזרים לעשן אח"כ, לא משנה בדיחה לא טובה וואי איך בא לי סיגרייה עכשיו

s h u r i k

New member
הבנתי אותך טוב מאוד =]

אני רק אמרתי לגליה שבחיים לא שמעתי על "תאורית 3 הימים" שהיא שמעה!

Janem

New member
O__________________ם

באמת יש תאוריה כזאת? איך אפשר בכלל למדוד את הזמנים האלה, כל אחד והזמן שזה לוקח לו. לפי דעתי אדם שעישן בחיים לא יצליח להגמל נפשית, ואני מכיר אדם שלא עישן 20 שנה והוא עדיין חושב על זה.

Red Hand

New member
"תאוריית 3 הימים"

אל תשכחו מי המציא את המושג הזה.

B o o o o M

New member
לגבי תאורית 3 הימים

ואללה לא, רוצים לעשן כל הזמן אפילו דקה אחרי שהפסקת...
בכל מיקרה עכשיו זה 8 ימים ויום שישי !! לא עישנתי !! (חזקת אופי נהייתי) לאט לאט נהיה יותר קל ופחות מעצבן ואני מקווה להמשיך עם זה.. תודה לכולם על התמיכה !

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח...

כע הא... למה להפסיק? .) אגב... תופעה: רוב החיילים מעשנים. כל תחילת שבוע שאני חוזר לבסיס אני לא רואה חייל אחד בלי סיגריה.... ואלה שלא מעשנים בצבא בדרך כלל מתחילים בצבא. אפילו במחלקה שלי מעגל המעשנים גדל מ5 ל15 תוך שנה.

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif מפחיד...

גם אני שמתי לב לתופעה עם כמות הנסיעות שלי ברכבת עם חיילים לכל מיני מיונים לצבא...

למעלה