הפסקה .. :(

אני הייתי עושה דברים אחרת.
דבר ראשון, שיחה כנה - למה הוא רוצה הפסקה? מה מפריע לו בקשר הקיים?
מה חסר לו בשביל להיות מאושר בקשר הזה?
מה הוא היה רוצה לשפר?

חושבים יחד - מהן הבעיות שצצו, מה עושים בשביל לפתור אותן ?
איך משפרים \ מפלפלים \ מלהיבים את הקשר מחדש..
מזכירים אחד לשני למה אתם יחד מלכתחילה....

אם הוא חושב שהפסקה היא הפתרון - זמן מדוייק, שאת זה אמרת - חודש.
האם יוצאים עם אחרים או שלא - לא רק מה את חושבת, אלא גם מה הוא מחליט בעניין הזה , שלא תופתעי לרעה...

כבר אמרתי אמנם, אבל שוב, בעיני הפסקה היא רק בריחה קלה מבעיות שצצו בקשר זוגי, והיא כמעט אף פעם לא מסתיימת כמו שרוצים שהיא תסתיים..
ממליצה לא לבחור בדרך הזו אלא אם מקובל על שניכם שאין ברירה אחרת.

Megie

New member

איזה קטע, אתמול בדיוק חשבתי על זה ואחרי שכבר שלחתי את התגובה אמרתי לעצמי ' חתימה חזקה, בטח לימור תרשום משהו על זה'

נפגשנו......

טוב אני מעדכנת.. נפגשנו אתמול, מה שהיה זה שהוא אמר שאחרי 3 שנים הוא מרגיש שהחיים שלו קצת תקועים, שהוא לא מתקדם לשום מקום והוא מרגיש כמו בחור בן 20 נשוי.
בהתחלה לא הבנתי למה הוא מתכוון.. והוא אמר לי שאחרי כלכך הרבה זמן הוא רוצה קצת זמן לעצמו , קצת ספייס.
עכשיו הוא חוזר פעם בשבועיים מהצבא, יותר ספייס מזה אני לא יודעת............. אני לא שופטת, הצעתי לו את מה שאמרתי (שניתן ספייס אחד לשני, לא נדבר כל יום בהתחלה ושנעשה כמו דייטים ראשונים לא נפגש כל הסופש בהתחלה אלא נצא לסרט או משו.. ברגוע) והוא הסכים אבל עדיין התעקש שאחרי 3 שנים הפסקה זה לגיטימי.
שאלתי אותו אם הוא באמת רוצה להפרד והוא אמר שלא ושלאתי אם הוא רוצה להתנסות ולנסות בנות אחרות.. והוא אמר שלא, אבל אחרי הרבה זמן ביחד אלא דברים שמידי פעם חושבים עליהם אבל הוא אמר שאם ו.. אנחנו נפרדים הוא לא יהיה עם אף אחת רצינית שזאת לא אני.
יצאתי טיפה מבולבלת את האמת מהשיחה, כי מצד אחד איזה עוד ספייס הוא רוצה .. כי אנחנו לא חיים בתחת אחד של השני כי הוא בצבא, אבל הוא רוצה זמן לעצמו אז אין בעיה אני אתן... אני פשוט אתרחק קצת עכשיו ואני מקווה שהוא יתגעגע...

Megie

New member
אוקיי

בגדול אני חושבת שהוא רוצה פשוט להיות לבד, רווק, לצאת עם חברים כרווק ולחיות את חייהם של החברים הרווקים שלו שמתנסים גם בסטוצים, אני לא יכולה להגיד את זה בברור אבל זה כתוב בין השורות...אחרת אין סיבה שיגיד את זה ובד"כ אנשים חיים את כל חייהם יחד בלי פקה בת יום-וזה לגיטימי כי אף אחד לא זקוק לזה...אולי הגיל והסביבה פשוט מושכים אותו לשם.
הפסקה זאת אופציה טובה כי גם אם הוא יעשה דבים-הוא לא ירגיש שבגד וכך גם לא באמת יאבד אותך כי אחרי כמה זמן תיהיו שוב יחד.
אני לא רוצה לתת דיעה נוקבת אבל אם את לא מרגישה שלמה עם צעד כזה, אל תסכימי לו, אם הוא רוצה הפסקה וזה בסדר בעינייך-לכי על זה...אבל רק אם את באמת חושבת שזה יכול להועיל...ואם את מאמינה שזאת המטרה האמיתית בעיניו-ולא הרצון הנסתר שאולי יש לו-להתפרפר קצת ואז לחזור למחוייבות בלי רגשות אשם. כי אם המטרה שלו היא לעשות את זה כדי להתקרב-הוא כן יהיה מוכן לנסות דרכים אחרות ולא בהכרח ללכת על פרידה זמנית/קבועה...פה זה נראה לי רק כתירוץ.

ההחלטה שלך כרגע, אם את מוכנה לזה או לא.

למעלה