הפסקה החסרהה :)

adiss

New member
אוקיי עשיתי כמה

שגיאות כתיב ויצאתי רוסיה. (חחח לא שיש לי בעיות עם רוסים) "וזה מה הקטע שהורידו.." חחחחחחחחח
סליחה, אני צוחקת על עצמי. אה וזה היה *להרוג שם למעלה. (ולא להרוד.) טוב, בטח הבנתם לבד D:

רגע אולי יכול להיות

תמיד מה שלומדים בהוגוורטס בא לידי ביטוי איפשהו או מתישהו - נגיד כמו הפליקס פליציס, או נגיד סתם היה רשום עם הבזואר - אז הארי נזכר ונתן לרון. או למשל שהשלישיה שמעה על גרייבק ואז מסתבר שזה זה שנשך את לופין. אז מה שאני מנסה להגיד זה שרולינג נותנת פרטים קטנים שבסוף מתברר שמישהו או משהו השתמש בזה. אז נכון הם למדו לחשים אילמים? אז יכול להיות שסנייפ אמר משהו בלב ואמר אבדה קדברה בקול ולמעשה מה שהוא אמר בלב זה היה הלחש. אבל זה רק תאוריה ויש מלא דברים שינגדו אותי כמו הסילון הירוק, הגופה של דמבלדור...

adiss

New member
על הסילון הירוק

אי אפשר לדעת. לגבי הגופה- דמבלדור כבר אמר שהוא יכול לזייף מוות בקלות. אז זה לא הבעיה.. גם אני חשבתי על לחש אילם, ותחשוב שנייה אנחנו יודעים כבר איך קללת ה"אבדה קדברה" עובדת ולפי התיאורים שכבר היינו עדים אליהם בספרים- הבנאדם פשוט נמרח על הרצפה מת. ובתיאור המוות של דמבלדור- כתוב שהוא עף באוויר!! מה שנוגד לגמרי את הדרך שבה הקללה עובדת, כפי שהכרנו בה יש הרבה חורים בנושא.. לדעתי אי אפשר לדעת בבטחון שהוא מת.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אתה היחידי שעד עכשיו../images/Emo141.gif

ולו מעט ערער את בטחוני לגבי המוות. לחש אילם, הרי הוא הסתכל עליו הרבה זמן, ואז אבדה קדברה, שתוצאותיה לא הורגות אחרי הלחש האילם- התוצאה: העפה באוויר. רק זמן רב אחרי הארי ראה את דמבלדור, 1001 דברים יכלו לקרות עד אז. .....
וואי, אני מדברת שטויות. דמבלדור מת.

adiss

New member
הוא לא

הוא לא הוא לאאא. יש לי תחושה חזקה לגבי זה.

adiss

New member
חחחחחח

האא סיריוס!!!!!!!
~~~~~~ הייתי מצטרפת אליו מעבר לפרגוד..

אני שונאת שאנשים (צדיקים) מתים...

זה כל כך מעציב
או שמשהו מבהיל קורה להם... אני ממש
שונאת את זה... ~מביעה רגשות~ סדריק חבל עליך
סיריוס למה נרצחת
דמבי מה קרה לך
זהו

adiss

New member
כהה ):

סדריק עוד איכשהו.. אבל סיריוס?!?! איך אפשרררר |= |= |= הא, טוב ג'קר יודעת מה שהיא עושה.. (וחיי כולנו תלויים בה!)

adiss

New member
צטערת

אבל עדיף לעמוד מול האמת הקשה, מאשר לחיות בשקר סחור סחור (חחחח על מה אני מדברתתת פור גאד סייקס?!) ההא, אנחנו פשוט נתינים תחת מלכותה של ג'קר המהוללת שמפילה גזרות מוות על אהובינו.

InBaR 85

New member
../images/Emo7.gif רוצחת שכמותה../images/Emo70.gif

היא לקחה לנו את: לילי פוטר ג'יימס פוטר סיריוס בלק אלבוס פרסוויל וולפרירק בריאן דמבלדור סדריק דיגורי רולינג,תראי מה עוללת
(השיעמום משפיע

AnGeLiNa JoNsOn

New member
סדריק?../images/Emo141.gif

ממש לא! תשמעו, בכיתי כמו מפגרת כשסיריוס מת ובכיתי בכל שניה שהזכירו כמה טוב היה דמבלדור, עוד לפני שהוא מת ובטח שאחרי (נו, ידעתי שהוא הולך למות
) וזה רק בגלל שג'ייקיי עם שני ההריגות האלה, דאגה שהדמות תיקח חלק מרכזי באותו ספר אצל הארי, כדי שהמוות שלה יהיה משמעותי ומדכא! במקרה של סדריק לא הזלתי דמעה. הייתי בשוק- מישהו מת בהארי פוטר, אבל לא יותר מזה.

InBaR 85

New member
אני גם הייתי בשוק ורק אחרי 2 ספרים

קלטתי שהוא היה ממש נחמד

למעלה