הפסקה החסרהה :)

adiss

New member
~הרמת גבה~

חחחחח צאי מזה! זה היה בצחוק -___- נו, לא ידעת שהמילה האחרונה תהיה "צלקת"?

InBaR 85

New member
אני יודעת../images/Emo6.gif

אבל איך יכולה להשאר לו שאר רק צלקת?
איפה שאר הגוף?

adiss

New member
חח כה

השילוב המנצח של וולדי + כינוי האהבים בין מולי וארתור

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני דווקא יותר אופטימית!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

"הוא לא האמין. שאיפתו הגדולה ביותר הוגשמה. הוא הרג את וולדמורט. הכל נגמר, ובעוד הוא מרגיש הרגשה שכמותה לא חווה אף פעם מבפנים, הרגשה מוזרה יותר התרחשה על מצחו וכך, לאט לאט, הוא ידע- נעלמה הצלקת." (אמן!) הופה, אני טובה

adiss

New member
חחח ../images/Emo6.gif בהחלט סיום

הרבה יותר אופטימי ממה שכתבתי. אבל יש עוד זמן עד שנגלה מה שבאמת יקרה!

InBaR 85

New member
אני יודעת../images/Emo7.gif בנתיים צריכים להתנחם

בעובדה שבנתיים-הארי חי
(אבל לא להרבה זמן
)

adiss

New member
הא..

הוא יכול למות לו בסוף של הספר השביעי אם הוא רוצה במילא לא נצטרך אותו אח"כ. אבל לפחות שיביא לג'ינילה איזה ג'לילי קטן וחביב שיהיה לדור הבא! (-: הא, poor harry

InBaR 85

New member
חחח אני כבר מדמיינת את ג'לילי../images/Emo6.gif

ג'ינג'י עם משקפיים שעל המצח יש לו צלקת בצורת לב

adiss

New member
תרגום לפסקה

אוקיי תרגום מהיר לפיסקה החסרה: מאלפוי: הוא אמר לי לעשות את זה או שהוא יהרוג אותי, אין לי ברירה.." דמבי((מה שמודגש זה הקטע שהורידו))): "הוא לא יכול להרוד אותך אם אתה כבר מת תעבור לצד הנכון דרקו, ואנחנו נוכל להחביא אותך ---בלה בלה--.. "אף אחד לא יהיה מופתע שנהרגת בניסיון להרוג אותי --סלח לי, אבל לורד וולדמורט כנראה יקבל זאת. כך גם אוכלי המוות לא יהיו מופתעים שלכדנו והרגנו את אימך- זה מה שהם היו עושים בעצמם, אחרי הכל.." קיצר, מכאן משתמע שדמבי מסוגל לזייף מוות מציאותי ביותר, ושהוא כבר זייף את המוות של נרקיסה וזה מה הקטע שהורידו. השאלה- למה הורידו אותו? אולי ג'ייקיי החליטה שזה יותר מדי מידע? אבל עדיין... חצי עולם קרא את הפסקה ומי שלא, יכול להשיג אותה לבד.

adiss

New member
הקטע

זה שהוא אומר שהוא יכול להציל אותם ככה- לזייף את המוות

למעלה