הפסיק הפוסל

אביeג7

New member
ברור שלאכול זה מחמם

אבל זה גם מגדיל את הטוסיק

האמת שגם אתמול הייתה לי התלבטות קשה

ובסוף הלכתי לרוץ והיה מעולה

puma141

New member
זה הכי:) איזה כייף לך!

ההתמכרות הזו..
בדיוק דיברתי על זה עם חברה שאמרה שהיא לא רצה יומיים-
והרגישה זוועה עם זה..ממש חוסר, זה העיק לה!

אמרתי לה, אז מה אני אגיד-שלא רצתי שנתיים? חחחחחח
אני יכולה בתקופות להתמכר לכושר.
ריצה לא ממש השטח שלי :) למרות שאני יודעת שזה כייף......

כבר מזמן אין לי פסיקים, מקפים או קמצים קטנים

פסילות אוטומטיות על זוטות אלה או אחרות הן פריווילגיה לגילאים רכים יותר, לא לגילי.

dori78

New member
מעניין.

אז בגילאים מבוגרים יותר לדעתך פוסלים רק על דברים מהותיים?
או שהחל מגיל מסויים אנשים צריכים לקחת כל מה שמציעים להם?
(כמו שחושב גולש מסוים מפורום אחר).

נו עכשיו את לוקחת את זה לקיצוניות

"החל מגיל מסויים אנשים צריכים לקחת כל מה שמציעים להם"? מה פתאום.

את דיברת על פסיקים (יעני, זוטות). אז על פסיקים הפסקתי לפסול אוטומטית.
אני ממשיך לבדוק מה בשבילי מהותי, איפה גבולות הפשרה שלי.
וממשיך לפסול. (וגם להפסל ע"י הצד השני כמובן
)

dori78

New member
זה לא אני, זה הוא.

אני נתקלת בפורומים אחרים בגישה הזאת, שאישה אחרי גיל 28 צריכה להגיד תודה אם מישהו מסתכל בכיוון שלה. לא משנה מי.

נו, אז יש אנשים שחיים במאה אחרת, די קדומה

בכל מה שקשור לדיעות על נשים ועל זוגיות.

אבל את אישה צעירה בשחר המאה ה-21, אז טיפוסים כאלה ממילא לא רלוונטיים עבורך, לא?

dori78

New member
מכיר את זה

שאנשים באתרי היכרויות חיים באשליה שיש סביבם הררי מחזרים, כי האינטרנט מציג תמונה שקרית? אז הגלישה בתפוז חשפה אותי לדי הרבה אנשים שאתה מגדיר "חיים במאה אחרת", אני מקווה שזו תמונה שקרית. הגלישה בתפוז גם חשפה אותי לכל מיני נושאים, שכשהעליתי אותם בפני חברים, גיליתי שגם הם, בדברים מסויימים, מחזיקים בדעות ותפיסות שמתאימות למאות קודמות. מסתבר שזה הרבה יותר נפוץ ממה שחשבתי.

הפסיק הוא רק הסימפטום

המחלה היא אנוכיות, והאנוכיים לא מסוגלים לאהוב מישהו מלבד את עצמם. אהבה יכולה להתקיים רק כאשר כח הנתינה גובר על כח הנטילה, ואותם יצורים אומללים לא יודעים ש'אהבה' זה מהם והלאה.

dori78

New member
אני אתייחס ברצינות

למרות שממש לא מתחשק לי.
אם הפסיק הפוסל היה סימפטום, הוא היה משתנה מפעם לפעם רק כדי לפסול.
ואני תוהה כמה אהבה יש בך, שאתה מרשה לעצמך לכנות אנשים שיש להם שיקולים שונים משלך "יצורים שאהבה זה מהם והלאה".

יקראו עינייך מה שידייך כתבו

"הפסיק הפוסל הוא עניין קטן ושולי, שעצם קיומו הופך את בעליו לבלתי ראוי."
לא דובר על שיקולים, אלא על "פסיק", פרט "קטן ושולי". ואכן יצורים אלה אומללים ואני מרחם עליהם.

dori78

New member
אצלי דווקא יש קשר יד-עין-מוח.

את המשפט שהבאת, כתבה עירית לינור.
הרשומה כולה נמצאת בספר שנקרא "הבלונדינית הסודית" ואתה מוזמן לחפש אותו בחנות הספרים הקרובה לביתך.

לי באופן אישי, מאוד מפריעה עילגות.
זה אומר שבעידן התקשורת הכתובה, הרבה אנשים נפסלים אצלי עוד לפני שהחלפתי איתם מילה אחת, בשל בעיות הבעה בשפה עברית תקינה. יש אנשים שיגידו שזה קטן ושולי, בעיניי זה גדול ומהותי. מותר לי. זה שיקול. בדיוק כמו שיהיה מי שיפסול אותי בגלל שיש לי רווחים בין השיניים, כי לדעתו זה אומר עלי דברים מסויימים.

ברור לכולם, שיש לאנשים שונים שיקולים שונים. דבר שנראה לאחד ייהרג ובל יעבור, ייראה בעיניי האחר שטות מוחלטת.
זה לא מפחית מהעובדה שלראשון זה מפריע. זכותו.

אתה מוכן לקבל כל בחורה? אין לך שיקולים והעדפות?

לדעתי עילגות זה לא דבר שולי

כי זה אומר משהו על אינטליגנציה, וזה דבר מהותי.
אבל שגיאות כתיב בלבד, יכולות להיות דבר שולי אם זה מדיסלקציה.
רווח בשיניים הוא לא מהותי אם הפסילה היא בגלל אמונה בתכונות שכביכול יש לבעלי רווח בשיניים. אבל אם זה מעצבן, זה מהותי.

בחורונת ששוקלת 120 קילו זה מהותי. אבל אם היא נראית טוב ויש לה קצת עודף משקל, זה לא מהותי.
אני טוען שפרט קטן ושולי זה משהו שבאמת אין לו חשיבות, רק שמי שפוסל בגללו עושה זאת כי הוא חי באשליה שימצא משהו מושלם עבורו. אבל לא רק שאין מושלם עבורו, אלא שאין שום תחליף למישהו. ואף אחד לא דומה לשני מבחינת היתרונות והחסרונות.

evanescent

New member
מסכימה לגבי העילגות

כשמכירים רק מהכתב אז יכול להיות שמדובר בדיסלקציה ועל זה אני מסכימה שזה שולי (לא היתי פוסלת על דיסלקציה). אם זה גם בדיבור זה כבר קשור לאינטלגנציה ככל הנראה וזה לא דבר קטן ושולי אלא גדול ומהותי - זה קשור לתקשורת בין שני הצדדים ולכן קשור באופן מהותי לכל מערכת היחסים.

אני מסכימה גם שחבל שאנשים שבאמת רוצים זוגיות פוסלים לפי דברים קטנים ושוליים. זה חבל בשבילם בעיקר אבל בעיקרון זו זכותם להחליט עם מי שווה להם להיות בזוגיות גם אם זה שולי, כי אין חובה להיות בזוגיות. לדעתי זה יכול להיות גם תוצאה של אשליה מסוימת כמו שאתה אומר וגם תוצאה של שטחיות (שגם בה יש דרגות)- שהדברים שהם מחפשים ומרגשים אותם באמת באחר הם לא מסוג עמוק (או אינטלגנטי) במיוחד כי בעצמם הם לא בעלי עומק ראוי לציון, או לא מספיק בשביל לא להחשיב את הדברים האלה כמהותיים.

evanescent

New member
גם קטן או גדול זה אישי

אם אני אסכים על משהו שהוא פסיק קטן אז אני לא אפסול על פיו. אז לשאלה שלך אין לי כאלה (לגבי מה שאני כן אפסול לגביו אני לא אסכים שהוא פסיק קטן, אז התשובה שלי לשאלה אם יש לי פסיקים קטנים שאני פוסלת לפיהם היא לא).

dori78

New member
אוקיי.

יש דברים שבעינייך הם מהותיים, אבל חברות שלך לא מבינות מה הקטע?

evanescent

New member
השאלה מה זה "מבינות מה הקטע"

אם הכוונה שגם הן היו פוסלות על זה אז כן, יכול להיות בזה שוני, אבל אם הכוונה שהן מבינות למה לי זה לא מתאים אז לא זכורים לי מקרים ספציפיים שדיברתי על פסילה ולא היתה הבנה כזאת.

למעלה