הפסח הזה

ד ו ר י ס

New member
למה?

מן הסתם, כי עוד לא ראיתי ממך שום הוכחות רציניות. אפשר? שמהו? קצת? תשובה בבקשה?

CHOFA

New member
אבל איזו סוג הוכחה את רוצה?

בס"ד איך אפשר להוכיח בכלל שאדם היה חי פעם?? אולי אם תגידי לי למה את כן מאמינה שישו היה קיים או שנירון קיסר היה אני אוכל להוכיח לך את זה.

ד ו ר י ס

New member
אתם פשוט משגעים אותי!

אז אל תוכיחי לי שמשה היה קיים, אבל לאירוע כמו יציאת מצרים חייבות להיות הוכחות ארכיאולוגיות. איפה הן? מי בכלל אמר לך שאני מאמינה שישו היה קיים? ישו לא מעניין אותי, כיוום שמאמיניו לא כופים עלי כלום ולא מתערבים לי בחיים ולא קוראים לי ילדותית בגלל שאין להם תשובות לשאלות שלי.

CHOFA

New member
לא אמרתי שאת מאמינה שישו היה קים

בס"ד רק נתתי דוג´ . וכמו שכבר כתבתי למעלה-קראתי את זה איפשהוא פעם ואני בע"ה ימצא קישור לזה.קצת סבלנות.

כשאת צועקת כסף !!! את בוודאי...

מתכוונת ל-20,000,000,000 = עשרים מיליארד !!! ש"ח לקיבוצים? זה מה שהם קיבלו מהתקציב האחרון. והנה גם אני יודע להשתמש בסימני קריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה מול לא יותר משני מיליארד שמופנה (לא תקציב) מכוח חוק למגזר החרדי. ולא מדובר ב´סחיטה´ זה כולל קצבאות ילדים ועוד יישום זכויות המגעים להם מתוקף חוק. מה שאת מדברת עליו הוא על ה´סחיטה´ כביכול לישיבות, וגם אז מדובר בסכומים הרבה יותר נמוכים. אגב שוב על פי חוק, רק שהאוצר נהנה להתעלל בהם בכל שנת תקציב, לפחות חלק מזה כבר מעוגן באופן קבוע בתקציב השוטף. העיקר לצעוק חרדים!! = כסף !!שודדים את המדינה !! אף ציוץ מיפת נפש שכמותך על הקצאת 20,000,000,000 = עשרים מיליארד ש"ח!! מתקציב המדינה לקיבוצים. אני מניח שאת תגמגמי משהו על זה ש"..זה לא בסדר וגם את לא מסכימה עם זה ועוד כל מיני בלה בלה בלה.." וזהו ובזה מיצית את הנושא ותמשיכי כמובן להכות בחרדים.

ד ו ר י ס

New member
הסיבה היחידה שלא נגעתי בנושא

הקיבוצים היא שלא בנושא זה עוסק פורום חופש. אם זה כל כך מעניין אותך, אז דווקא כקיבוציניקית שמכירה טוב מאוד קיבוצים מהם, אני בעד מחיקת הקיבוצים מהמפה - זאת רעה חולה, זאת צורת חיים שהצדיקה את עצמה בהקמת המדינה ומזמן פג תוקפה. בלי שום קשר לכסף, אני נגד קיבוצים באשר הם. מי שכמוני חווה את הלינה המשותפת ויש לו סיוטים מכך עד היום, מי שכמוני הוריו הפקירו אותו בידיי זרים מדי ערב במסווה של אידיאולוגיה - לעולם לא יצדיק קיבוץ בשום עניין. אבל בשבילך זה סתם בלה בלה, אז מה אני טורחת, עדיף לישון, בחלומות אני מנהלת דיונים עם אנשים שלא קובעים דעות על אחרים בלי להכיר אותם ולדעת עליהם משהו. הבדל אחד בין קיבוצים לתלמידי ישיבות - מהקיבוצים יוצאים אנשים כמו חברים שלי שמגינים על ארץ ישראל השלמה המגוחכת שלך וברוב המקרים היום אח"כ יוצאים לעיר ומפרנסים את עצמם, ומישיבות יוצאים מקרי סעד שהמדינה ממשיכה לקיים אותם ואת משפחותיהם עד היום האחרון לחייהם הפאטתיים. סליחה שאני נדבקת לפרטים חסרי טעם כאלה... פשוט נמאס לי לקיים את כל הילדים של הבטלנים האלו.

גוססי

New member
שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה

איך ניתן להעביר 8% מהתקציב לפחות מ-0.5% מהאוכלוסיה. כל עוד תמשיך לזרוק באויר מספרים בלי לפרט את הסעיפים הרלוונטיים לא תהיה לי ברירה אלא להניח שאין לך מושג על מה שאתה מדבר.

מה הבעיה? מה כל כך קשה?

כל כך קשה להעביר סכום כפול מזה בטענת "צו השעה" ?! קרו דברים מעולם ובמיוחד במדינה שלנו. אם החרדים מתקשים לקבל את המגיע להם על פי חוק והסכמים ובכל זאת מצליחים, אז מה הבעיה להעביר סכומים גבוהים יותר לאנ"ש מהצד השמאלי של המפה הפוליטית? אל תיתמם (!)

גוססי

New member
ציינת מספרים המתייחסים לתקציב 2002

אבקש לדעת באילו סעיפים בתקציב מדובר. האם זה כל כך קשה?

begone

New member
לא אמונה - אלא ידיעה

החילונות איננה אמונה, החילונות מתבססת על עובדות מציאותיות בלבד. ולכן: א) כל עוד יציאת מצרים לא הוכחה - היא לא קיימת. זו לא אמונה, אלא הגיון. ב) כל עוד לא ראיתי או שמעתי את אלוהים - הוא לא קיים. כנ"ל - הגיון. ג) אינני מאמין בשום דבר בעולם הזה. ד) "שדווקא בתקופת פסח פתאום נזכרים לקנות פיתות" - מה את מבלבלת את המוח? אני אוכל פיתות כל השנה. ה) "איזה גבר אני-אכלתי חמץ בפסח" - מה את מבלבלת את המוח? אני בכלל לא מכיר במושג ´חמץ´ ולכן אינני מתייחס לאכילת חמץ כמעשה גבורה. ו) "כרגע זה ממש פיתוח מסורת של דווקא" - מי שעשה לכל המדינה שלנו דווקא זו מפלגת ש"ס, שהחליטה לחוקק בשנת 1986 את חוק חג המצות המטומטם הזה, והפכה את חג החירות לחג סיירת החמץ. ש"ס הרסה לי את החג, והוציאה לי את כל החשק לקיים אותו. ש"ס מתנהגת כמו מפלגה פונדמנטליסטית, אנטי-דמוקרטית, שכופה את הדת על הציבור החופשי בישראל. זו חוצפה, זה דווקא, וזה פסול מכל וכל.

למעלה