הפנטזיה שלי...

shunshun

New member
הפנטזיה שלי...

יש לי פנטזיה שמתרוצצת לי בראש כבר למעלה משנתיים...שהכי מצחיק שכל המחשבה על הנושא התחילה משיחה עם ידיד...פנטזיה של משחקי שליטה שאני בצד הנשלט גיליתי שבמהלך סקס אני נהנת מהאספקט של הכאב ומכל העניין של המשחק עד "להכנעה" וגם במקביל להכאיב לפרטנר במיוחד בנקודות רגישות
לא היו לי בני זוג משמעותיים עד כה ולא הייתי עם מישהוא שהרגשתי איתו מספיק בטוחה/חופשיה כדי להפתח בפניו הדחקתי את הפנטזיה לידי מימוש הרבה זמן עד שהרגשתי שאני מוכנה ,מוכנה נפשית..כי תמיד המחשבה שלי הייתה איך אני ארגיש אח"כ אם אני לא ארגיש זולה ומושפלת {יש לציין שהפנטזיה שלי מתייחסת לפנטזיה מינית בלבד לא מעבר} ויצא לי לקרוא על הנושא ולדבר עם אנשים {תודות לעידן הוירטואלי} ואפילו פירסמתי מודעה בנושא ונפגשתי עם שני גברים אבל הם לא נראו לי כי אם כבר פנטזיה אז עד הסוף שיהיה מושלם
בזמן האחרון שמתי את זה על הילוך נמוך יחד עם ההמנעות מסטוצים למיניהם אבל...זה בוער בי ,המחשבה על הנושא מדליקה ומגרה אותי בטירוף אין לי פנטזיה מוגדרת בראש ,אני יודעת שזה צריך לכלול את הרוך והנוקשות בו זמנית,הכאב הצלפות,קשירות, הכנעה לידי מעשה, "השפלות"מילוליות להרגיש כנועה, שפוטה שיעשה בי ככל העולה על רצונו .. קשה למצוא פרטנר ,קשה לבטוח במישהו...וצריך להזהר כי יש הרבה מטורפים... וזאת פעם ראשונה שאני כותבת כאן:) ואני אשמח לשמוע מכאלו שמימשו פנטזיה ובכלל אשמח לתגובות שבוע טופ :)

*g99

New member
הצלפות ושליטה פיזית..

בעיקרון אני אישית לא בקטע,אבל אני יכולה להגיד לך שאין כמו מימוש פנטזיה..ואם זה מה שעושה לך את זה,לכי על זה ומקסימום לא תהני אחר"כ. העיקר שתנסי,תחווי ואז תדעי איפה את. בהצלחה..

aa

New member
אני מכיר כאלה שזה עושה להם את זה

ואם נראה לך שגם לך בא על זה - אז בהחלט שווה ניסיון -
מקסימום תגלי שזה רק היה נדמה לך - ובכלל לא מעשי יותר או ..... שתתחילי לגלות חויות חדשות ומסעירות
בכל מקרה - שיהיה

eric5

New member
להשפיל אותך

אוי אוי אוי מה שאני הייתי עושה לך. קודם כל הייתי נותן לך לנקות את הדירה שלי כשאת בחוטיני ועקבים בלבד. וכול דבר שלא היה לרוחי הייתי עוצר אותך שם אותך על 4 ונותן לך מכות על ישבנך.מושך לך את השערות וחודר אליי בכוחות שלא ידעת בכלל שהן קיימות.

arandiera

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

bugbuster

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo52.gifאראנדיארה???

ארנדיארה היקרה, hi... סליחה על הבורות, אבל יש לי חולשה לשמות, מ'לעשות...
השם מצלצל נפלא, ישנה משמעות? סיפרותית? מיתולוגית? או כלשהי???
אם ללא משמעות ורק בחירה - גם טוב בהמעטה...
???
buster

remedios

New member
פנטזיות נועדו להגשמה

יקירתי,לפעמים פנטזיות הכי טוב להגשים דוקא עם מי שלא מכירים,שהוא רק לשימוש חד פעמי,ככה תרגישי הכי בנוח לעשות ככל העולה על רוחך ולא תצתרכי לחשוב איך תרגישי בבוקר כשתפקחי את העיניים ואתו גבר שאתמול בלילה התיחס אליך כשפחת מין ותו לא היום את מצפה ממנו שיגיש לך קפה למיטה ויעריך אותך כבן אדם... נוחות כזו עם מישהו מגיעה רק בתוך מערכת יחסים עם מעט ותק והמון פתיחות...ואני לא יודעת אם שוה לחכות כ"כ הרבה זמן. תתחילי בקטן,לא חיבים לרוץ ישר לשוטים והשפלות מילוליות קשות. גם זוג אזיקים ממתכת וגבר שיודע מה הוא עושה וחזק יכולים לעשות את העבודה בתור התחלה ולתת לך לטעום בקטנה מהדבר האמיתי. מה שלא יהיה אני בהחלט מהטוענים ש- no pain no gain!! נ.ב. ארנדיארה- את יודעת ששום דבר לא יומרני מדי בשבילי תמיד אהבתי את רמדיוס

אני וזוגתי אוהבים מאוד לממש את

הקטעים הללו לפעמים.... פעם היא עושה לי את זה ולפעמים אני לה.. אבל לרוב שמתי לב שהיא יותר נהנת שאני עושה לה את זה...לפעמים היא אפילו אוהבת להתנהג בצורה מגעילה וביצ'ית כדי שאחר כך בסקס אני אהיה יותר עצבני ויוציא שם "את העצבים שלי" ואז היא הכי נהנת.... תתפלאי שדווקא את השגעונות האלה לא תמצאי אצל "מומחים" לעניין ולא כאלה שמתעסקים בזה באופן בולט וכאורח חיים אלא דווקא ההפך ! אצל הזוגות הכי רגילים, עם החיים הכי שגרתיים והכי "נורמליים".. שנראה כאילו החיים שלהם זה הדבר הכי מפוהק ומשעמם עלי אדמות ! דווקא שם תמצאי אם תחפי מתחת לפני השטח את הקטעי-סאדו-מאזו הכי מגרים שיש ! דווקא אצל האנשים הכי מאופקים והכי מנומסים (ביום יום) תמצאי את ההשתוללות הכי גדולה בסקס ובקטעים כאלה.... עכשיו את יודעת איפה להתחיל לחפש ?....

להיות למטה.. מושפלת..

להענש, למצוא את האחד שיצליח לשלוט בי, להתכרבל לרגליו ולדעת שהוא כאן מגן עלי מפני העולם בכלל ומפני עצמי בפרט. כן, מכירה, יודעת, חווה. מצאתי אותו דרך אגב... אותם ליתר דיוק. את אדון נפשי וגבירת לבבי. מעולם לא היה לי טוב יותר מאשר בתקופה שאני עם שניהם יחד. והגבולות רק הולכים ומתרחקים יותר יותר ויותר...

sapirac

New member
היי לך

למעשה כבר כבר קיבלת אלף פניות בחרתי להגיב מישום שאולי יקרה משהו חלק מהפנטזיה שךי היא ךעשות את מה שרשמת שם הכול בצורה דיסקרטית ואיכותית. אים את רוצה לשמוע יותר פרטים יש לי אי מייל [email protected] בכול מצב תלכי עם הלב שלך עד הסוף

keliy

New member
לכי על זה.....

באמת תזהרי כי לא חסרים חוליי נפש שם בחוץ.. אבל תחשבי על זה... מהאספקט הפיסי ומהאספקט המנטלי.. תראי מה עושה לך את זה יותר.... מתוך ניסיון אני יכולה להגיד לך שזה מטריף בטטרוף.... בחיי לא הרטבתי כמו שאני מרטיבה.. (יותר נכון נוזלת....) במהלך סשנים... זה מעולה מעולה מעולה........

למעלה