הפנטזיה שלי...
יש לי פנטזיה שמתרוצצת לי בראש כבר למעלה משנתיים...שהכי מצחיק שכל המחשבה על הנושא התחילה משיחה עם ידיד...פנטזיה של משחקי שליטה שאני בצד הנשלט גיליתי שבמהלך סקס אני נהנת מהאספקט של הכאב ומכל העניין של המשחק עד "להכנעה" וגם במקביל להכאיב לפרטנר במיוחד בנקודות רגישות
לא היו לי בני זוג משמעותיים עד כה ולא הייתי עם מישהוא שהרגשתי איתו מספיק בטוחה/חופשיה כדי להפתח בפניו הדחקתי את הפנטזיה לידי מימוש הרבה זמן עד שהרגשתי שאני מוכנה ,מוכנה נפשית..כי תמיד המחשבה שלי הייתה איך אני ארגיש אח"כ אם אני לא ארגיש זולה ומושפלת {יש לציין שהפנטזיה שלי מתייחסת לפנטזיה מינית בלבד לא מעבר} ויצא לי לקרוא על הנושא ולדבר עם אנשים {תודות לעידן הוירטואלי} ואפילו פירסמתי מודעה בנושא ונפגשתי עם שני גברים אבל הם לא נראו לי כי אם כבר פנטזיה אז עד הסוף שיהיה מושלם
בזמן האחרון שמתי את זה על הילוך נמוך יחד עם ההמנעות מסטוצים למיניהם אבל...זה בוער בי ,המחשבה על הנושא מדליקה ומגרה אותי בטירוף אין לי פנטזיה מוגדרת בראש ,אני יודעת שזה צריך לכלול את הרוך והנוקשות בו זמנית,הכאב הצלפות,קשירות, הכנעה לידי מעשה, "השפלות"מילוליות להרגיש כנועה, שפוטה שיעשה בי ככל העולה על רצונו .. קשה למצוא פרטנר ,קשה לבטוח במישהו...וצריך להזהר כי יש הרבה מטורפים... וזאת פעם ראשונה שאני כותבת כאן
ואני אשמח לשמוע מכאלו שמימשו פנטזיה ובכלל אשמח לתגובות שבוע טופ 
יש לי פנטזיה שמתרוצצת לי בראש כבר למעלה משנתיים...שהכי מצחיק שכל המחשבה על הנושא התחילה משיחה עם ידיד...פנטזיה של משחקי שליטה שאני בצד הנשלט גיליתי שבמהלך סקס אני נהנת מהאספקט של הכאב ומכל העניין של המשחק עד "להכנעה" וגם במקביל להכאיב לפרטנר במיוחד בנקודות רגישות