הפנטזיה שלי.....

עינבי27

New member
הפנטזיה שלי.....

רציתי לשתף אתכם בפנטזיה שלי מזה מס' חודשים... אני עובדת כמדריכה בחדר כושר ומעת לעת מגיע בחור מ-ד-ה-י-ם להתאמן... פשוט משגע ומטריף. רק בשביל הרקע - אני לא פנויה, אני נמצאת במערכת יחסים די רצינית, אוהבת מאוד את בן זוגי ולא מרגישה חסך כזה או אחר בתחום המיני, אולם אותו בחור מטריף פשוט גורם למיצי הגוף שלי לעבוד שעות נוספות. יש בינינו יחסי ידידות על פני השטח, אולם אי אפשר לטעות במבטים - לא שלי ולא שלו. הבחנתי מס' פעמים במבטיו מטיילים על גופי ונראה כי המשיכה היא בהחלט הדדית.... אף פעם לא בגדתי. כלומר - עד עכשיו לא. יש מצב שזה יקרה בקרוב.

איש העם

New member
מים גנובים ימתקו

לכי על זה ,בהצלחה עינבי אל תשכחי לבוא ולספר איך היה************

עינבי27

New member
מקווה להחזיק את עצמי בכל זאת...

למרות שאין כמעט מצב... הוא פשוט סקסי בעיניי הבחור הזה.... מבטיחה לשוב ולעדכן

Sefy

New member
...Don't do it

Don't ever cheat, it's a one way ticket, how would you feel if you find out your loving boyfriend has been cheating on you ? it's one thing to fantasize, it's a completly different thing to cheat. Cheating means you are breaking the trust and honesty which took so long to build in a relationship, is it really worth to break it up ?​

ניבו

New member
לא!!!

לא עינבי אל תעשי זאת תבדקי את עצמך בזוגיות ואם לא מתאים לך תחפשי משהו אחר אל תבגדי עצה מידיד

mlg25

New member
יכולה להבין אותך

אין מה לעשות, לא רק אצל הגברים זה קורה, גם אנחנו נכנסות למין שגרה כזאת וחסרה לנו כל ההתרגשות החדשה, הפרפרים בבטן... טבעי בהחלט. אם את יכולה לנתק רגשות מהאקט עצמו אני ממליצה לך להגשים לעצמך את הפנטזיה וללכת על זה. אח"כ אולי תביני למה באמת רצית את הסקס הזה כלכך??? הריגוש?? או שמשהו לא בסדר ביחסים שלך?? אני הבנתי שאצלי זה הריגוש, ושהכל בסדר עם היחסים שלי. לא רק גברים יכולים לבגוד- גם אנחנו יכולות. מחכה לשמוע מה עשית...

Sefy

New member
איך את מסוגלת להמליץ לה על זה ? ../images/Emo4.gif

יש לה חבר! ולא לכמה ימים! איך את מסוגלת לומר למשהי לבגוד בחבר שלה! פשוט חוסר ערך ליחסים, אין ריגוש אז בוגדים ? כל כך קשה להשקיע ביחסים ? זה שכולם יכולים לבגוד לא אומר שצריכים. קצת כבוד עצמי! וכבוד מינימלי לחבר! תיפרדי ממנו לפני!

עינבי27

New member
חשבתי שהייתי מבולבלת קודם?.. ../images/Emo4.gif

עכשיו יש לי פשוט סלט בראש..... זה קשה... אני מסכימה עם כך שזה דבר מגעיל, אני לא סיפרתי את זה כאן בגאווה אלא באמת על מנת שתנסו לעזור לי קצת. בכלל, אני חייבת לשוב ולציין - אני ממש לא הטיפוס שבוגד, אף פעם לא עשיתי את זה. אבל אני בן אדם! אני לא יודעת מה לעשות.

*g99

New member
עצה שלי..

נסי לשוחח עם חברך על כך,שתפי אותו במה שקורה. אני יודעת שזה נשמע מטורף..אולי הוא יבין אותך? אני יודעת שגם במערכת יחסים צריכים לגוון (בידיעת הצד השני ובהסכמה מלאה). אם חברך יבהל וישר "יתקוף" ויכעס,יש פה איזה בעיונת..הרי גם לך מותר לרצות משהו שונה,וכל זה רק בראש..עדיין לא בגדת. לכן,אם תשוחחי איתו על כך זה יקבל משמעות שונה,אני חושבת שאמון זה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים. נסי לשוחח,מה יש לך להפסיד?

אינטרנל

New member
יפה אמרת !

הסיטואציה לא פשוטה אבל אם החבר יבין שמדובר בפנטזיה בלבד ואם הוא בטוח באהבתה של חברתו ואם אינו קנאי גדול ואם הוא ליברלי זה יכול להצליח, ואפילו להיות מדליק בכל אופן לך, המפנטזת - עצתי היא אם תחליטי לבגוד (אני לא מתיימר להמליץ כן או לא), עשי זאת עכשיו לפני שאת ממסדת קשר נישואין תלמדי על עצמך משהו חדש, ועל הזוגיות שלך ואחרי זה תראי איך עברת את זה ומה ההשלכות

mlg25

New member
זה מה שאני התכוונתי

נסחת את זה הרבה יותר טוב ממני

Sefy

New member
Be Honest With Yourself

You said you love him (not me, you did!) how would you feel if you just found out through a friend of yours, that your boyfriend just had sex with a girl. He didn't mean to cheat, he just saw a hot looking girl, his hormones were boiling, and he was thinking like you, it's just one time, it's not like i'll do it again! How would you feel ? and be completly honest with yourself, are you really gonna let the pathetic excuse "I'm Only Human" break a loving relationship ? you have any idea how many here would want that ? Don't answer till you can give a real answer for yourself, not to me.​

עינבי27

New member
אני חייבת לציין ספי......

שהדברים שלך נכנסו לי ללב. באמת. תבין, מאוד קשה לי כל העניין הזה, ואני שוקלת מאוד ברצינות כפי שהציעו לי פה בפורום לדבר עם חבר שלי, אלא שזה מפחיד, מאוד (איך הוא יגיב לזה??) אבל נראה לי שאין ברירה אחרת. אל תשפטו אותי, אני לא גאה בהתלבטות הזאת שלי, אבל היא קיימת ולכן לא ניתן להתעלם ממנה. רק לנסות ולהתמודד.

redron

New member
מאוד מוזר בעיניי איך יש פה אנשים..

שממליצים לך לבגוד, אני ממליץ לך לא לבגוד, כי בעצם לבגוד זה לבגוד בעצמך, אני גם לא ממש ממליץ לך לספר לחבר שלך שאת חושבת על בגידה, את הרי חושבת על בגידה לא רק על פנטזיה, אולי בכלל הגיע הזמן להיפרד??

Sefy

New member
I'm Not Judging You

I Want you to think for yourself, how would you feel on a reversed situation, I know how it feels, cause my X cheated on me, of course I didn't find out, but it was eating her up, and she broke a near 4 years long relationship in which we were engaged too... So of course it's scaring, so i'm asking you to look deep inside your heart, and ask yourself, how would YOU feel if he would have done the same thing to you, the same thing you are even considering! i'll tell you why you are scared of asking him... Because you know that just the very thought of you wanting to do it, Will hurt him deeply, fantasy is one thing, considering to do it is a completly different thing! he will feel he isn't giving you enough if you are considering looking someplace else. I'm not going to judge you, I want YOU to judge YOURSELF! and then you come here and tell me how you would feel.​

Sefy

New member
...Einavy27, please come here

I Strongly suggest you read the link below, as it may give you some sort of intuition of what might happen, i'm not saying it will happen but you gotta take it into consideration. The Difference between the case below, to what you are thinking, is that the married woman there, didn't PLAN or THINK, it just happened in your case it's even worse, cause you are THINKING of doing it, and that is like Pre-Planned, which means half the intentions are already there, so read, and tell me if you still want to think of it.​

Sefy

New member
../images/Emo140.gif !I Wish you all the best

And I Trouly hope you will find the right path to choose...​

למעלה