הפלשיתנים זועמים.

שמלת תחרה1

Well-known member
יש הסכם שלום בן ישראל ומרוקו. הפלשיתינים אינם מבינים למה צריך שלום בן ישראל ומרוקו, מרגישים נבגדים מהצעד של מרוקו.

לדעתכם יש ישראלים זועמים על ההסכם?
אם כן מהי הסיבה לזעמם?

GoldenEyes

Well-known member
יש הסכם שלום בן ישראל ומרוקו. הפלשיתינים אינם מבינים למה צריך שלום בן ישראל ומרוקו, מרגישים נבגדים מהצעד של מרוקו.

אם כן מהי הסיבה לזעמם?
הפלשתינים לא מבינים שום דבר , מבינים רק שהמדינה היהודית צריכה להיעלם מהעולם
לא נראה לי שיש ישראלים זועמים.
אני בכולופן אשמח לבקר שם שוב , ולא אני לא מרוקאי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מצטרף להמלצה לביקור במרוקו.
גם אני לא כל כך מרוקאי אבל לכל עם ישראל יש שם שורשים עמוקים מאד.

חוץ מזה מדינה מדהימה והביקור שם משנה הרבה מאד סטיגמות.

שמלת תחרה1

Well-known member
מסכימה איתך שהפלשיתנים מבינים דבר אחד, שמדינה יהודית מיותרת בעולם, ואיכשהו הצליחו לגרום לחברות תעופה בעולם לציין שהם מגיעים לפלשתין, ולא לישראל.

שמלת תחרה1

Well-known member
יאלה תארגנו טיול מאורגן של חורזים וכותבים.
אצטרף לטיול.

משתפרת1

Well-known member

אם כן מהי הסיבה לזעמם?
עד כה היה שלום דה פקטו, כעת- דה יורה. בכל שוק או חנות או מלון היתה הרגשה שכשהזדהינו כישראלים- התקבלנו באוירה נעימה, המקומיים הראו סוג של גאווה על כך שמדינתם אטרקטיבית גם עבורנו. כעת יהיה קל יותר לקבל אשרת כניסה כשתהיה כאן שגרירות,
ואני מוכנה להתערב שטיסות ישירות למרוקו (עם אל-אל או כל חברה ישראלית אחרת) עדיין תעלינה יותר משר טיסות עם טרקיש איירליין דרך איסטנבול, שלא לדבר על המטוסים הנוחים יותר והשירות המעולה של הצוותים.
אה, גם אני לא מרוקאית, ובכל זאת הביקור שם היה חוויה חזקה (ביחוד לילה נטול ירח ומלא כוכבים בעומק הסהרה). לא הרבה אנשים מדברים שם אנגלית, אבל כמעט כולם (כולל מנקי השירותים במקומות ציבוריים) מדברים צרפתית טובה עד מעולה.

GoldenEyes

Well-known member
ואני מוכנה להתערב שטיסות ישירות למרוקו (עם אל-אל או כל חברה ישראלית אחרת) עדיין תעלינה יותר משר טיסות עם טרקיש איירליין דרך איסטנבול, שלא לדבר על המטוסים הנוחים יותר והשירות המעולה של הצוותים.
כל מילה בסלע
כמי שעובד בענף התיירות , אני מרגיש את התופעה הזאת טוב מאד במחירים לנוסע
ולא , אל תספרו לי סיפורי הוצאות ביטחון , כי:
א. אחרי אירועי ה 11 בספטמבר הבטחון מוגבר והוגבר בכל חברות התעופה ובנמלים
ב. מדינת ישראל משתתפת באופן קבוע ב 80 אחוז מהוצאות הביטחון בחברות הישראליות.
שלא נדבר על זה שטיסות של אל על אי אפשר לתכנו קונקשנים , תמיד תמיד תמיד איחורים והכל בשם קשקושי הבטחון
בנסיעה האחרונה שלי לרומא , הטיסה היתה אמורה לצאת בשעה 9 וחצי בערב מרומא , לספר לכם שהיא המריאה לבסוף בשעה 1 וחצי בלילה ?
רק לראות את כל הסולואו מושן של עובדי אל על בכרטוס ובמסירת מזוודות...

אם כן מהי הסיבה לזעמם?
ודאי שיש ישראלים, בראש הרשימה הם חברי מפלגת חד"ש. והדוקטור טיבי ושאר חבריהם.
מרצ

דיברגנט חדש

Well-known member

אם כן מהי הסיבה לזעמם?
הם יגידו שביבי נתן להם במתנה את כל אדמות סהרה שעד עכשיו ארה"ב נמנעה מלתת להם :)

משתפרת1

Well-known member
הם יגידו שביבי נתן להם במתנה את כל אדמות סהרה שעד עכשיו ארה"ב נמנעה מלתת להם :)
יש סכסוך ארוך על מיקום הגבול בסהרה בין מרוקו לאלג'יריה.
אז אולי כעת גם אלגי'ריה תמהר לחתום על שלום עם ישראל כדי לנסות לגייס תמיכה בצד שלה.

דיברגנט חדש

Well-known member

שחר 676

Well-known member

אם כן מהי הסיבה לזעמם?
חלק לא קטן ממצביעי השמאל זועמים בדיוק כפי שהם שמחים על הפסדו של הנשיא האמריקאי הטוב ביותר עבור ישראל מאז ומעולם.

מדובר בשמאלנים אכולי משטמה ורעל אשר שנאתם לנתניהו נוטלת מהם מינימום רציונליזציה.

שמלת תחרה1

Well-known member
חלק לא קטן ממצביעי השמאל זועמים בדיוק כפי שהם שמחים על הפסדו של הנשיא האמריקאי הטוב ביותר עבור ישראל מאז ומעולם.

מדובר בשמאלנים אכולי משטמה ורעל אשר שנאתם לנתניהו נוטלת מהם מינימום רציונליזציה.
כתבת טוב מאד ובשפה עשירה את מה שרציתי לכתוב, ויש לי תחושה שגם כול האמנים שיוצאים נגד ביבי, ואלו שאיימו לרדת ולא ירדו, אוכלים את ליבם בשל ההצלחה ההאדירה של נתניהו.

שחר 676

Well-known member
כתבת טוב מאד ובשפה עשירה את מה שרציתי לכתוב, ויש לי תחושה שגם כול האמנים שיוצאים נגד ביבי, ואלו שאיימו לרדת ולא ירדו, אוכלים את ליבם בשל ההצלחה ההאדירה של נתניהו.
רובם המכריע של האמנים חייבים לצאת נגד נתניהו - פרנסתם תלויה בכך. |4U|

דוגמא : האם מישהו יעסיק את הקשישה הפתטית רבקה מיכאלי אילו לא הייתה מהדהדת שנאה נגד נתניהו ?

דוגמא נוספת : האם תוכניתם של אופירה וברקו הייתה מגיחה לעולם אילולי עסקה בהפצת שנאה נגד נתניהו ? { הרי מדובר בשני מראיינים עילגים נטולי תרבות דיון מינימלית }

האם השחקן משה איבגי היה נוסק לגבהים כה מרשימים אילולי החצין דעות שמאל קיצוניות ?

יש עוד אין ספור דוגמאות....

נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
רובם המכריע של האמנים חייבים לצאת נגד נתניהו - פרנסתם תלויה בכך. |4U|

דוגמא : האם מישהו יעסיק את הקשישה הפתטית רבקה מיכאלי אילו לא הייתה מהדהדת שנאה נגד נתניהו ?

דוגמא נוספת : האם תוכניתם של אופירה וברקו הייתה מגיחה לעולם אילולי עסקה בהפצת שנאה נגד נתניהו ? { הרי מדובר בשני מראיינים עילגים נטולי תרבות דיון מינימלית }

האם השחקן משה איבגי היה נוסק לגבהים כה מרשימים אילולי החצין דעות שמאל קיצוניות ?

יש עוד אין ספור דוגמאות....
שנאתם מפילה את השמאל, ומפרנסתם אותם.
שיהיה להם בהצלחה, והמשך מנדטים לימין.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
האם מישהו יעסיק את הקשישה הפתטית רבקה מיכאלי אילו לא הייתה מהדהדת שנאה נגד נתניהו ?
מצד שני הדהודיה נגד נתניהו יהיו בעוכריה.
נתניהו לא מייחס חשיבות מרובה לעבודה שלה ונותן לה ולשאר חבריה להישאר עוד קצת בבית.
כדי שיהיה לה זמן להרהר ולהבין על איזה צד של הפרוסה באמת מרוחה החמאה.
אני משוכנע שעכשיו כשהיא תחזור לעולם הבידור
הזנב שלה יהיה מקופל בין הרגלים.
ונשמע מפיה זמירות חדשות.

למעלה