הפלות

הפלות

איך הן משפיעות על ההתפתחות הרוחנית שלנו? זה משנה אם ההפלה מתבצעת מרצון של האישה או מחסר ברירה? זה באמת נחשב לרצח???????? מה עדיף (רוחנית, לא הגיונית), להביא לעולם ילד שאביו לא רוצה בו והחיים יהיו כנראה לא ממש קלים לבד עם אמא, או לעשות הפלה?

לדעתי

ילד שלא יוולד, מראש לא תיכנס בו נשמה. בכל מקרה, הפלה, כמו כל דבר אחר היא עניין של בחירה חופשית. אני לא חושב שזה משפיע על ההתפתחות הרוחנית.

לדעתי ולאמונתי

ילד לא מתחיל להיווצר סתם כך. ז"א, נשמה בוחרת לה אמא אבא זמן הולם, לאחר שבחרה לה את כל השיעורים שעליה ללמוד היא בוחרת את מי ומה שישרתו את הלמידה הזו בצורה הכי טובה, ואז מתחיל להיווצר העובר, ההריון. אם הייתי חושבת שנשמה נכנסת לגוף רק עם הלידה לא הייתי שואלת את מה ששאלתי...

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gifמיני מילי

הפלה-בין אם היא טבעית ובין אם לאו, היא החלטה דו צדדית. הן של האם ההרה והן של הנשמה. אם ללדת/להוולד לעולם התלת ממדי. ושיקוליו של כל אחד מן הצדדים עמו. הריון ולידה הם יצירה וילדים מאפשרים צמיחה של הילד הפנימי וריפוי דרך ההשתקפות ומערכת-יחסים לרוב זהו שיעור. אך הבחירה תמיד שלנו. תמיד יש לנו את האפשרות לבחור שנית. וכל בחירה מכובדת. אין 'חטאים'!!! האמונה בחטא היא אמונה כוזבת הנובעת משיפוטיות ולא מן האמת. היא קשורה ל'רוחניות צדקנית' שמתאימה לתיאולוגים ולא לאנשים שב-א-מ-ת גדלים מבחינה רוחנית
L&L TALYA

למעלה