הפלות - בעד ונגד

אם עכשיו היה לי תינוק ../images/Emo73.gif

בחיים לא הייתי מפילה אותו.. הייתי שומרת אותו.

PopPy

New member
חשבתי בגלל האוטו שזה משה.

זה היה מטריד. עכשיו יש לי ויזואל בראש. בבקשה תחליפי אייקון. תראי למה את גורמת! o_OOOOOOOOOO

AGENT SHESH

New member
כן, באמת...../images/Emo73.gif

את גם אמרת שתחליפי, לא מבין למה פתאום חזרת לזה...

Gizmo16

New member
מממ...../images/Emo28.gif

דבר ראשון- חשוב לציין שאני לא רואה בזה רצח בכלל. אני חושבת שלכל אישה יש זכות מלאה להחליט אם היא רוצה ללכת או לא, וכל עוד זה בשלב מוקדם- אני מניחה שאין כאבים מצד התינוק מסיבות מדעיות כאלה ואחרות... אם יש לו נשמה וכל זה- אף אחד לא יכול להתיימר לדעת.. ונניח אם אישה חושבת שיהיו תנאים רעים לתינוק, אז כדאי למסור אותו לאימוץ ולא להפיל אותו... אבל נניח אם היא לא רוצה שיהיה אצל משפחה אחרת- אז היא יכולה להפיל. בקיצור- כל דבר בעיניי הוא כשר ואם לחברה שלי יקרה דבר כזה- אני אגיד לה ללכת עם מה שהיא מרגישה ואתמוך בה במה שהיא תחליט. איתי לעומת זאת- עניין שונה לגמרי. אני יודעת שתינוק יהרוס לי את החיים כרגע (כמה שזה אכזרי להגיד..) ואני לא הייתי רוצה להביא ילד שהוא לא רצוי מבחינתי, כי אני יודעת שהוא ירגיש את זה- אפילו בתת מודע- ויהיה אומלל בגלל זה כל החיים... מצד שני, אני די בטוחה שאם אני אכנס להריון אני לא אהיה מסוגלת בלב שלי להפיל, ואז אני -כן- ארגיש שזה רצח. כן, הדברים שלי לא הגיוניים, tough.. וכנראה שאני אגדל אותו, כי לא אהיה מסוגלת למסור אותו לזוג הורים שיעשו לו מי יודע מה- אם ילד שלי יצא דפוק, לפחות שזה יהיה באשמתי... וסביר להניח שההורים שלי יעזרו לי לגדל אותו, אם זה בגיל כזה... אבל באמת שאני נמנעת בדרך הכי בטוחה- מתרחקת מרחק של מטר מבנים מכל סוג
(חוץ מפורומיסטים, הם בטוחים כמו קונדום
אולי אפילו יותר
)

Thestral

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

פורומיסטית יקרה: דיברת בצורה לא הולמת [שלא נאמר כמו בת-זונה] התנהגות סוציומטית ובלתי מקובלת! תתביישי לך חוצפנית.

Thestral

New member
ואוסיף בדברי:../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

שהפרדוקס של ההומואים הוא, שלמרות שאינם יכולים להתרבות, כל שנה הם יותר ויותר. מכך נובע שאם אין נשים אין הפלות אך יש הצורך לאמר שאין פיגועים אם אין בתולות.

cowgirl Ms

New member
ארררגג..../images/Emo80.gif

כמו אופיר, לדעתי ילדים זה רע ומכמה בחינות- 1. הם מגעילים לי את הנשמה, אבל זה כבר האישוז שלי. 2. יש בעולם כל כך הרבה ילדים יתומים שזקוקוים לבית, למה להביא עוד אחד ולא לאמץ אחד קיים ולתת לו חיים טובים? 3. העולם, כפי שהוא נראה כרגע לפחות, מגעיל ומסוכן ופשוט אין בו תנאים מתאימים להבאת ילד שיוכל לחיות באושר ובבטחון. אבל אם לשים את כל אלו בצד לרגע... לדעתי הפלה היא לא רצח, התינוק לא נשם אפילו את הנשימה הראשונה שלו, איך זה יכול להיות רצח? אבל גם לזה יש כמה צדדים- אם מדובר בנערה בת 15 ששכבה עם חברה והקונדום נקרע או שהם חשבו שהם בימים בטוחים והם מפוחדים ולא רוצים להרוס את החיים שלהם, הפלה בהחלט מוצדקת. אבל אם זו נערה בת 15, שמזדיינת מגיל 11 (הגזמההה..) וזאת ההפלה ה5 שלה, ההפלה לא מוצדקת ואולי כדאי "לדפוק" אותה עם הבאת התינוק לעולם, למרות שאי אפשר להכריח אותה לשמור עליו. ואם זה הריון כתוצאה מאונס, אז, הפלה היא אפילו לא שאלה. זו פשוט חובה, כי האם לא תוכל לגדל ילד שהתחיל מאירוע טראומתי ואפילו אם היא תנסה, היא תאמלל את הילד, בלי כוונה, מהתת מודע. אם מדובר בתינוק שאובחן כסובל ממחלה פיגורית לדעתי יש להפילו. למה להביא ילדים מוגבלים שרק יסבלו ויגרמו סבל להוריהם...? ואם מדובר באישה נשואה, עם ילדים או בלי, מבוססת ובריאה, שנכנסה להריון, לדעתי זאת צריכה להיות החלטה לגמריי שלה. ובכלל, תהיו
הכי כיף, הכי בטוח

As I Am

New member
מה בטוח, מהה? ../images/Emo103.gif

ללסביות אין הגנה מאיידס, את יודעת. >.>

הממ לא הבנתי כ"כ..

אם הפלה היא לא רצח ואפשר לעשות אותה במצפון נקי, מה משנות הנסיבות שלה? " אבל אם זו נערה בת 15, שמזדיינת מגיל 11 (הגזמההה..) וזאת ההפלה ה5 שלה, ההפלה לא מוצדקת ואולי כדאי "לדפוק" אותה עם הבאת התינוק לעולם" ואם זו אישה בת 50 שכבר עברה 5 הפלות ועדיין לא מעוניינת בילד / לא מקיימת תנאים של נשואה, מבוססת, בריאה וואטאבר - הפלה שישית מוצדקת או לא? כלומר, לא הבנתי את הדוגמה כ"כ, לא הבנתי למה בדיוק ההגבלה על מספר ההפלות של נערה צעירה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאני חשובת שהיא התכוונה

שאם יש איזה ילדה בת 15 שמתלהבת מהרעיון ואל שומאת על עצמה כי היא סומכת על הפלות אז אחרי כמה כאלה עדיף ללמד אותה לקח אבל. נהה לא חבל על הילד? לא חסרים אנשים דפוקים בעולם.

אבל

אם אין חטא בהפלה אז מה זה משנה אפילו אם היא תעשה מיליון הפלות? נכון שזה לא בסדר שהיא לא שומרת על עצמה, ובסה"כ היא פוגעת בעצמה - הפלה עשויה לגרום לעקרות בעתיד, הניתוח עלול להיות מסוכן וכו' וזה גם עולה כסף. ונכון שהיא צריכה ללמוד לקח מתישהו כי היא מנצלת משאבים בצורה לא נכונה, מסוכנת, יקרה. אבל למה זה הופך את ההפלה עצמה ללא מוצדקת?

Misery Of Life

New member
כי זה גור לה להתייחס להריון בקלות ר

ראש ושאם היא בהריון אז מקסימום היא תעשה הפלה בלי לחשוב שזה מסוכן ושצריך להשתמש באמצעי מניעה.

Me 4eVer

New member
לגמרי בעד..../images/Emo34.gif

כולן הורגות ביצית כל חודש וכולם הורגים מיליוני זרעונים כל.. הממ.. יום?
מה ההבדל אם הורגים אותם כשהם יחד ובתוך הרחם? אבל עדיף לא להגיע לסיטואציה של תינוק אם לא רוצים אחד מלכתחילה, כמובן.
וזה גם רק כי חבל על הכסף של הפלה (קנו קונדום) או של הסיכויים להריון בעתיד...

GoOni

New member
אני חושבת שאני בעד.../images/Emo118.gif

תמיד יש יוצאות דופן, אבל נראה לי שהריון ולידה בגיל שלי, למשל (14) זה ממש ממש קשה. בנות בגיל הזה עוד לא התבגרו לגמרי, עוד לא ממש גילו מה הדרך שהן רוצות לחיות בה וכו', אז לפי איזה ערכים הן יחנכו את הילד שלהן? איך בכלל אפשר להתמודד עם ילד בגיל הזה? אני חושבת שלבחורה בת 14, וגם 16 או 17 אין ממש חיים מסודרים, אם לא יהיה לה ילד היא תוכל לעשות בגרויות, ללמוד באוניברסיטה ולמצוא איזו עבודה ורק אז כשהיא תיהיה כבר מסודרת היא תוליד ילדים. זה נראה לי לא אחראי ללדת בגיל צעיר כזה, כי ככה את גם הורסת לעצמך את הסיכוי לחיים טובים יותר- איך אפשר להשקיע בבית ספר וכל זה בזמן הריון או כשיש תינוק בבית? וגם הורסת לתינוק, כי רוב הסיכויים שאפילו בית לא יהיה לו. למסור לאימוץ זו בחירה כל כך קשה, כי איך אפשר לוותר על תינוק שמגדלים במשך תשעה חודשים? על מישהו שדומה לך? על הילד שלך? אני יודעת שיש כאלה שעושות את זה באמת כשאין ברירה, ושאחר כך אפשר להפגש עם הילד, אבל אני בחיים לא הייתי מוכנה אפילו לחשוב על זה. זה פשוט נראה קשה מידי. לעשות הפלה זה פשוט... להחליט שכרגע זה לא מתאים. שזה עצוב, אבל עדיף שלא יהיה תינוק בכלל מאשר שיהיה תינוק שלא יהיו לו חיים טובים. זאת דילמה נורא קשה, אבל אני חושבת שאם הייתי מגיעה למצב כזה, הייתי בוחרת לעשות הפלה.

yo t a m

New member
הפלה זה רצח בערך באותה מידה

שאוננות (של זכרים) היא רצח. זה די טפשי לדעתי לא לבצע אותה ממניעים -מוסריים-. אם למישהי בא תינוק קטן חמוד ובוכה בלילה שלא תפיל. ^^

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהו,. עשיתי על זה עבודה

למדע וטכנולוגיה. זה אצל אור איפשהו. ><

למעלה