הפלות - בעד ונגד

הפלות - בעד ונגד

מכיוון שמזמן לא היה לנו דיון..כלשהו.. מעניין אותי לדעת מה העמדה שלכם בנושא של הפלות. האם הפלה נחשבת בעיניכם לרצח? אם ככה מי הרוצח - האם שהפילה או הרופא שביצע את ההפלה? האם הפלה עדיפה על המשך הריון במחיר של תנאים רעים לגידול של הילד, או מסירה לאימוץ? אם הייתם נתקלים בהריון בלתי צפוי בגיל הזה (בנים: נניח שאתם סטרייטים והחברה שלכם נכנסה) במה הייתם בוחרים? אם הייתם בוחרים בהמשך ההריון האם הייתם מוסרים את הילד לאימוץ (ואם כן אז אימוץ בתוך המשפחה, מחוץ וכו'? -וואו איזה ריקי לייק
) או לוקחים עליו הורות?

PopPy

New member
"נניח שהייתם סטרייטים.."../images/Emo6.gif

(ותגובה קצת יותר רצינית, אח"כ. עכשיו בצפר. צריך ללכת! בצפר זה חשוב! אהם. כן.)

Knotted String

New member
וואו. אני לא יודעת.../images/Emo129.gif

זה נושא שהוא אצלי בראש מאד מבולבל. מצד אחד, אולי עדיף לתינוק לא להוולד כלל אם הוא עומד להוולד לתת תנאים. אולי עדיף לתינוק לא להוולד אם אמא שלו למשל נאנסה ואין לה כסף או איך לטפל בו ובכלל היא לא רוצה אותו. מצד שני, הסיבה היחיגה שהחבר הכי טוב שלי בחיים היא שאמא שלו אמרה שהיא בחיים לא תעשה הפלה. וכשאני מסתכלת עליו ועל איך שהוא התמודד ומתמודד עם דברים, אז אולי לא לעשות הפלה לא ידפוק לו את החיים. לא יודעת. לדעתי זה כל מקרה לגופו.

AGENT SHESH

New member
בעד.../images/Emo73.gif

אם מישהי מרגישה שהיא לא מסוגלת לגדל ילד, ולא תוכל להעניק לו תנאים וחיים טובים - לא צריך לחייב אותה ללדת אותו. היא צריכה להחליט בעצמה לגבי זה. סיגל... למה את שואלת את זה..? :X

אממ

כי אני רוצה שהפורום שלנו יראה כמו וואנאבי פורום בני נוער רציני?
סתם. איכס. למען הדיון בלבד, משה יקירי. אני ממוחזרת למהדרין, תודה על הדאגה

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אני אישית אם חברה שלי הייתה בהריון ממני - הייתי בעד הפלה. לא הייתי רוצה למסור את הילד שלי לאימוץ ולגרום לו מי יודע איזה חיים. אני בכלל נגד להביא ילדים לעולם, זה סתם סבל שחבל לגרום לילד המסכן.

Gizmo16

New member
מסכימה בקשר לסבל../images/Emo28.gif

שחבל להביא בנאדם לעולם הנוראי הזה... אבל נניח שחברה שלך (או חבר שלך
) הייתה רוצה ללדת את הילד- מה היית עושה? זאת השאלה.... היית מכריח אותה לעשות הפלה? היית אומר לה "בואי נתחתן"?

HuGo Hell

New member
הייתי מנסה להסביר לה את המצב.

של למה להוליד דבר שיסבול בעולם הזה, ביחוד שאנחנו לא עובדים ואנחנו עוד בלימודים. וזה יהיה קשה מאוד מאוד לעבור את זה. כלומר, אפילו שבזמן האחרון אני חושב על זה שיהיו לי ילדים ונכדים וכו' - אין מצב שיהיה לי אותם כל כך מוקדם.

Gizmo16

New member
אבל אתה מתחמק../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

נניח נניח... שבמקרה יצא... שהיא תהיה בהריון... ונניח שניסית להסביר לה והיא עדיין רוצה ללכת ונחושה בדעתה- מה תעשה?

JAVGEN

New member
נמנמנמנ ... X_X

טוב... יש לי חברה היא בת 14 ואם היא הייתה נכנסת להריון ממני... (>_<) דבר ראשון לדעתי היא צעירה מדי כדי לשכב זה 1. דבר שני נגיד.... ואני מדגיש נגיד ו היא הייתה נכנסת להריון ממני זה בהחלט היה לגיטימי בשבילה לעשות הפלה כי היא לא מסוגלת לגדל את הילד וגם אני לא, זאת יכלה להיות מועקה על שני המשפחות. ובכלל ניראה לי שמסוכן להוליד בגיל כזה ... 0_0 (?) ובאמת סיגל... למה את שואלת???

De-Panther

New member
עוד פדופיל לפורום!!|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הדבר הזה ממש תופעה מה לעזעזל לא בסדר בנו??

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

Gizmo16

New member
אבל אם היא הייתה רוצה-../images/Emo28.gif

לשמור את התינוק... מה היית אומר
שתשמור וזה עניין שלה
שתעזור לה
.. שתפיל וזהו
..

thebaby

New member
נושא אינדיבידואליסטי.../images/Emo101.gif

תלוי במקרה המדויק. לדעתי