אניהפלה
מי חותה הפלה בשבוע ה7 ולאחר מכן הצליחה וילדה אפשר להבין שזהו מצבי כעת לפני גרידא אחרי13 טיפולי הפריה ועשיו תרומת ביצית ואני פשוט מיואשת
תודה על העידוד אני בטח לא יודעת אםאני![]()
6 שנים של טיפולי פוריות, 3 הפלות רצופות בשבועות 5-8-9 וגרידות בכל אחת מהן, תרומת ביצית והפלה בשבוע 11 וגרידה לא מוצלחת ושוב גרידה, והנה בנובמבר האחרון ילדתי והקטנה כבר בת חצי שנה (מתרומת ביצית כמובן). אז כן זה אפשרי בהחלט. הפלה בודדת בהפריות (עם מביציותיך ועם מתרומה) זה דבר שקורה בעיקר עם ההפריה נעשתה באיקסי...אז אל תתיאשי אני בטוחה שבפעם הבאה תצליחי. (אני מקרה קצת שונה בגלל ההפלות החוזרות (4) אז טופלתי במקביל גם כדי למנוע הפלה נוספת) אבל בכל מקרה אל תתיאשי זה קורה ואין סיבה שלא תצליחי בפעם הבאה. מחזיקה לך אצבעות
אוי, גלדל איזו בשורה -צר לי כל כךהפלה
מי חותה הפלה בשבוע ה7 ולאחר מכן הצליחה וילדה אפשר להבין שזהו מצבי כעת לפני גרידא אחרי13 טיפולי הפריה ועשיו תרומת ביצית ואני פשוט מיואשת
צוקה תודה על ההתיחסותאוי, גלדל איזו בשורה -צר לי כל כך
יש כל כך הרבה בנות לילדו לאחר הפלה-כך שאין לך ממה לחשוש. שמעתי גם כי דווקא לאחר הפלה הסיכוי להיכנס להריון הוא גדול. WOW,איזה מיx של הצלחות טריים ואובדנים מכיל הפורום בזמן האחרון-לא פשוט. שיהיה רק טוב ובהצלחה צוקה
אין בעד מה חמודה-נראה לי שהמשפטצוקה תודה על ההתיחסות
מעולם לא השתתפתי בפורמים אך נראה שיש כאן מקום לעידוד ותמיכה ולידע למשל עובר של ארבעה תאים לאחר 3 ימים הוביל להיריון למי זה קרה
גם אני בהריון הראשון מתרומה נאלצתיהפלה
הרמוניה האם זה היה ממוקפאיםגם אני בהריון הראשון מתרומה נאלצתי
לעבור גרידה בשבוע 8 עקב הפסקת דופק. הנסיון השני הביא לי את שני המקסימונים שלי.... והזמן בין סוף ההריון ההוא ותחילת ההריון השני היה הזמן הכי גרוע בחיי.... בהצלחה הרמוניה
אני הלכתי על טריים שוב למרות שהיוהרמוניה האם זה היה ממוקפאים
יש לי מוקפאים אבל טוענים שהסיכוי נמוך בפרט שמדובר ב4 תאים הרמוניה כמה זמן חלף עד שנקלטת שוב ותודה שהגבת
גלדל אני מצטערת שאת צריכה לעבור אתהפלה
גם אני..גלדל אני מצטערת שאת צריכה לעבור את
זה. זה קרה גם לי בשבוע 9 (לא מתרומה) ועכשיו אני בשבוע 30. מקווה מאוד שהפעם הבאה תהיה יותר מוצלחת אל תתייאשי.
פשושית שלי תודה שהגבתגם אני..
לצערי חוויתי הפלה בשבוע 7, הריון ספונטאני ש"נכנס" בין הטיפולים. בסופו של דבר הריתי מתרומה שנייה והיום יש לי תאומים מדהימים. לא לאבד תקווה ובהצלחה רבה לך.
הפלה
אני מודהלךגלדל![]()
מאוד מאוד קשה המקום שלך עכשיו.אך הסיפורים על ההריונות והלידות לאחר ההפלות ,אולי יעזרו לעבור את זה. מקווה מאוד שתגשימי את חלומך בקרוב!
אל תתיאשי. הסיכויים גדולים בתרומה.אני מודהלך
היום כל פעם בדקתי אם מישיהי הגיבה מתוך רצון להתעודד אני עדין לא מעכלת את מה שקרה משמחה לתהום למה זה לא יכל להצליח אחרי כלכך הרבה שנים אני לא מפסיקה לבכות אני מניחה שזה קשור גם להורמונים יש תחושה של ריקנות חוסר מנוחה אדיר פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי
תותיפרוטי מחזיקה לך אצבעותאל תתיאשי. הסיכויים גדולים בתרומה.
גם אני עברתי גרידה, בשבוע 9. "כל העולם" אמרו לי לחכות לטיפול הבא. אבל אני סומכת רק על הרופאים. הם אלו שלמדו את הנושא. ואמרו לי שאין צורך להמתין. אז הניסיון שלי הוא מיד אחרי הגרידה. ביום ה' הקרוב אודיע מה התוצאה. בהצלחה לך!!!
לשאלתך..תותיפרוטי מחזיקה לך אצבעות
כמה זמן צריך לנוח אחרי הגרידא שחכתי לשאול את הרופא ולמה הכוונה מיד אחרי הגידא האם הכונה לחודשיים או יותר ודרך איזה מסלול את אם בא לך לשתף תודה ושוב בהצלחה
לגלדל: נותנים 3 ימי מנוחה אחרי הפלהלשאלתך..
ההפלה היתה ספונטנית כמו ההריון. לא נדרשתי לבצע גרידא היות שההריון אצלי נפלט לגמרי בשבוע 7. חשבנו אולי שהמזל ימשיך להאיר פנים וניסינו במשך כחצי שנה להיכנס להיריון ספונטאני שכמובן לא הגיע. אז חזרתי ל- IVF אחרון מביציות שלי. את ההריון מתרומה השגתי בנסיעה שנייה, עוברים טריים. בדיוק שנה אחרי ההפלה. בהצלחה ואת כמובן מוזמנת בכל שאלה.
הפלה
לא רוצה לבלבל אותך, אבל,הפלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.