הפלה

מצב
הנושא נעול.

גלדל

New member
הפלה

הפלה
מי חותה הפלה בשבוע ה7 ולאחר מכן הצליחה וילדה אפשר להבין שזהו מצבי כעת לפני גרידא אחרי13 טיפולי הפריה ועשיו תרומת ביצית ואני פשוט מיואשת

a17

New member
אני ../images/Emo201.gif

הפלה
מי חותה הפלה בשבוע ה7 ולאחר מכן הצליחה וילדה אפשר להבין שזהו מצבי כעת לפני גרידא אחרי13 טיפולי הפריה ועשיו תרומת ביצית ואני פשוט מיואשת
אני

6 שנים של טיפולי פוריות, 3 הפלות רצופות בשבועות 5-8-9 וגרידות בכל אחת מהן, תרומת ביצית והפלה בשבוע 11 וגרידה לא מוצלחת ושוב גרידה, והנה בנובמבר האחרון ילדתי והקטנה כבר בת חצי שנה (מתרומת ביצית כמובן). אז כן זה אפשרי בהחלט. הפלה בודדת בהפריות (עם מביציותיך ועם מתרומה) זה דבר שקורה בעיקר עם ההפריה נעשתה באיקסי...אז אל תתיאשי אני בטוחה שבפעם הבאה תצליחי. (אני מקרה קצת שונה בגלל ההפלות החוזרות (4) אז טופלתי במקביל גם כדי למנוע הפלה נוספת) אבל בכל מקרה אל תתיאשי זה קורה ואין סיבה שלא תצליחי בפעם הבאה. מחזיקה לך אצבעות

גלדל

New member
תודה על העידוד אני בטח לא יודעת אם

אני

6 שנים של טיפולי פוריות, 3 הפלות רצופות בשבועות 5-8-9 וגרידות בכל אחת מהן, תרומת ביצית והפלה בשבוע 11 וגרידה לא מוצלחת ושוב גרידה, והנה בנובמבר האחרון ילדתי והקטנה כבר בת חצי שנה (מתרומת ביצית כמובן). אז כן זה אפשרי בהחלט. הפלה בודדת בהפריות (עם מביציותיך ועם מתרומה) זה דבר שקורה בעיקר עם ההפריה נעשתה באיקסי...אז אל תתיאשי אני בטוחה שבפעם הבאה תצליחי. (אני מקרה קצת שונה בגלל ההפלות החוזרות (4) אז טופלתי במקביל גם כדי למנוע הפלה נוספת) אבל בכל מקרה אל תתיאשי זה קורה ואין סיבה שלא תצליחי בפעם הבאה. מחזיקה לך אצבעות
תודה על העידוד אני בטח לא יודעת אם
איך מוציאים כוחות אני לא מאמינה שזה ייצליח אני גם לא יודעת אםלאזה לא יקרה שנית מחר אני אמורה לעבור גרידא אני לא יודעת מה לעשות עם הכאב הגדול החוסר הודאות שלא לדבר על ההוצאות

צוקה1

New member
אוי, גלדל איזו בשורה -צר לי כל כך

הפלה
יש כל כך הרבה בנות לילדו לאחר הפלה-כך שאין לך ממה לחשוש. שמעתי גם כי דווקא לאחר הפלה הסיכוי להיכנס להריון הוא גדול. WOW,איזה מיx של הצלחות טריים ואובדנים מכיל הפורום בזמן האחרון-לא פשוט. שיהיה רק טוב ובהצלחה צוקה

גלדל

New member
צוקה תודה על ההתיחסות

יש כל כך הרבה בנות לילדו לאחר הפלה-כך שאין לך ממה לחשוש. שמעתי גם כי דווקא לאחר הפלה הסיכוי להיכנס להריון הוא גדול. WOW,איזה מיx של הצלחות טריים ואובדנים מכיל הפורום בזמן האחרון-לא פשוט. שיהיה רק טוב ובהצלחה צוקה
צוקה תודה על ההתיחסות
מעולם לא השתתפתי בפורמים אך נראה שיש כאן מקום לעידוד ותמיכה ולידע למשל עובר של ארבעה תאים לאחר 3 ימים הוביל להיריון למי זה קרה

צוקה1

New member
אין בעד מה חמודה-נראה לי שהמשפט

צוקה תודה על ההתיחסות
מעולם לא השתתפתי בפורמים אך נראה שיש כאן מקום לעידוד ותמיכה ולידע למשל עובר של ארבעה תאים לאחר 3 ימים הוביל להיריון למי זה קרה
אין בעד מה חמודה-נראה לי שהמשפט
האחרון שלך נקטע ולכן לא ממש הבנתי מה כתבת בהצלחה צוקה

הרמוניה

New member
גם אני בהריון הראשון מתרומה נאלצתי

הפלה
לעבור גרידה בשבוע 8 עקב הפסקת דופק. הנסיון השני הביא לי את שני המקסימונים שלי.... והזמן בין סוף ההריון ההוא ותחילת ההריון השני היה הזמן הכי גרוע בחיי.... בהצלחה הרמוניה

גלדל

New member
הרמוניה האם זה היה ממוקפאים

לעבור גרידה בשבוע 8 עקב הפסקת דופק. הנסיון השני הביא לי את שני המקסימונים שלי.... והזמן בין סוף ההריון ההוא ותחילת ההריון השני היה הזמן הכי גרוע בחיי.... בהצלחה הרמוניה
יש לי מוקפאים אבל טוענים שהסיכוי נמוך בפרט שמדובר ב4 תאים הרמוניה כמה זמן חלף עד שנקלטת שוב ותודה שהגבת

הרמוניה

New member
אני הלכתי על טריים שוב למרות שהיו

יש לי מוקפאים אבל טוענים שהסיכוי נמוך בפרט שמדובר ב4 תאים הרמוניה כמה זמן חלף עד שנקלטת שוב ותודה שהגבת
אני הלכתי על טריים שוב למרות שהיו
לי מוקפאים כי החלטתי שזה הנסיון האחרון שלי לפני שאני פונה לאימוץ ורציתי להגדיל את הסיכויים ככל שאפשר. לקח לי כמה חודשים בין הנסיונות כי הרירית שלי סרבה לגדול . עברתי פיפל פעמיים והשאר-ישבו היום על כיסאות אוכל של גדולים ואכלו ארוחת חג.... המון הצלחה הרמוניה

בריזה1

New member
גלדל אני מצטערת שאת צריכה לעבור את

הפלה
זה. זה קרה גם לי בשבוע 9 (לא מתרומה) ועכשיו אני בשבוע 30. מקווה מאוד שהפעם הבאה תהיה יותר מוצלחת אל תתייאשי.

גם אני..

זה. זה קרה גם לי בשבוע 9 (לא מתרומה) ועכשיו אני בשבוע 30. מקווה מאוד שהפעם הבאה תהיה יותר מוצלחת אל תתייאשי.
גם אני..
לצערי חוויתי הפלה בשבוע 7, הריון ספונטאני ש"נכנס" בין הטיפולים. בסופו של דבר הריתי מתרומה שנייה והיום יש לי תאומים מדהימים. לא לאבד תקווה ובהצלחה רבה לך.

גלדל

New member
פשושית שלי תודה שהגבת

גם אני..
לצערי חוויתי הפלה בשבוע 7, הריון ספונטאני ש"נכנס" בין הטיפולים. בסופו של דבר הריתי מתרומה שנייה והיום יש לי תאומים מדהימים. לא לאבד תקווה ובהצלחה רבה לך.
פשושית שלי תודה שהגבת
האם בתרומה השניה היהזה ממוקפאים ואם את זוכרת כמה חודשים המתנת מהגרידא ועד התרומה

אדוינה

New member
../images/Emo201.gifגלדל

הפלה
גלדל
מאוד מאוד קשה המקום שלך עכשיו.אך הסיפורים על ההריונות והלידות לאחר ההפלות ,אולי יעזרו לעבור את זה. מקווה מאוד שתגשימי את חלומך בקרוב!

גלדל

New member
אני מודהלך

גלדל
מאוד מאוד קשה המקום שלך עכשיו.אך הסיפורים על ההריונות והלידות לאחר ההפלות ,אולי יעזרו לעבור את זה. מקווה מאוד שתגשימי את חלומך בקרוב!
אני מודהלך
היום כל פעם בדקתי אם מישיהי הגיבה מתוך רצון להתעודד אני עדין לא מעכלת את מה שקרה משמחה לתהום למה זה לא יכל להצליח אחרי כלכך הרבה שנים אני לא מפסיקה לבכות אני מניחה שזה קשור גם להורמונים יש תחושה של ריקנות חוסר מנוחה אדיר פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי

tuttifrutti

New member
אל תתיאשי. הסיכויים גדולים בתרומה.

אני מודהלך
היום כל פעם בדקתי אם מישיהי הגיבה מתוך רצון להתעודד אני עדין לא מעכלת את מה שקרה משמחה לתהום למה זה לא יכל להצליח אחרי כלכך הרבה שנים אני לא מפסיקה לבכות אני מניחה שזה קשור גם להורמונים יש תחושה של ריקנות חוסר מנוחה אדיר פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי
גם אני עברתי גרידה, בשבוע 9. "כל העולם" אמרו לי לחכות לטיפול הבא. אבל אני סומכת רק על הרופאים. הם אלו שלמדו את הנושא. ואמרו לי שאין צורך להמתין. אז הניסיון שלי הוא מיד אחרי הגרידה. ביום ה' הקרוב אודיע מה התוצאה. בהצלחה לך!!!

גלדל

New member
תותיפרוטי מחזיקה לך אצבעות

גם אני עברתי גרידה, בשבוע 9. "כל העולם" אמרו לי לחכות לטיפול הבא. אבל אני סומכת רק על הרופאים. הם אלו שלמדו את הנושא. ואמרו לי שאין צורך להמתין. אז הניסיון שלי הוא מיד אחרי הגרידה. ביום ה' הקרוב אודיע מה התוצאה. בהצלחה לך!!!
כמה זמן צריך לנוח אחרי הגרידא שחכתי לשאול את הרופא ולמה הכוונה מיד אחרי הגידא האם הכונה לחודשיים או יותר ודרך איזה מסלול את אם בא לך לשתף תודה ושוב בהצלחה

לשאלתך..

כמה זמן צריך לנוח אחרי הגרידא שחכתי לשאול את הרופא ולמה הכוונה מיד אחרי הגידא האם הכונה לחודשיים או יותר ודרך איזה מסלול את אם בא לך לשתף תודה ושוב בהצלחה
לשאלתך..
ההפלה היתה ספונטנית כמו ההריון. לא נדרשתי לבצע גרידא היות שההריון אצלי נפלט לגמרי בשבוע 7. חשבנו אולי שהמזל ימשיך להאיר פנים וניסינו במשך כחצי שנה להיכנס להיריון ספונטאני שכמובן לא הגיע. אז חזרתי ל- IVF אחרון מביציות שלי. את ההריון מתרומה השגתי בנסיעה שנייה, עוברים טריים. בדיוק שנה אחרי ההפלה. בהצלחה ואת כמובן מוזמנת בכל שאלה.

tuttifrutti

New member
לגלדל: נותנים 3 ימי מנוחה אחרי הפלה

לשאלתך..
ההפלה היתה ספונטנית כמו ההריון. לא נדרשתי לבצע גרידא היות שההריון אצלי נפלט לגמרי בשבוע 7. חשבנו אולי שהמזל ימשיך להאיר פנים וניסינו במשך כחצי שנה להיכנס להיריון ספונטאני שכמובן לא הגיע. אז חזרתי ל- IVF אחרון מביציות שלי. את ההריון מתרומה השגתי בנסיעה שנייה, עוברים טריים. בדיוק שנה אחרי ההפלה. בהצלחה ואת כמובן מוזמנת בכל שאלה.
לגלדל: נותנים 3 ימי מנוחה אחרי הפלה
זה אמור בהחלט להספיק. אני כבר יום למחרת התחלתי לקרצף את הבית. את יום השלישי לא ניצלתי. רציתי לחזור לשגרה. כשהגיע מחזור,כעבורחודש וקצת, התחלתי לקחת תרופות, ז"א זה הייה כבר מחזור טיפולים.

ayoosh

New member
../images/Emo201.gif

הפלה

אין לי תשובות לתת לך, אבל שולחת
גדול ומאחלת שהאובדן הזה יטושטש על ידי הריון מלא ותקין בקרוב
לגבי המוקפאים- מצטרפת לזה שיש פה לא מעט ילדי פורום כאלה (גם אם לא בהכרח אחרי הפלה)

לא רוצה לבלבל אותך, אבל, ../images/Emo201.gif

הפלה
לא רוצה לבלבל אותך, אבל,

גלדל, ממש לא רוצה לבלבל אותך, אך, תמיד תזכרי, הכל סטטיסטיקות..סליחה אבל ככה זה. אני לאחר 4 הפלות (מ IVF ואחד מספונטני..), בשבועות עד שבוע 9... את כולן החלטתי ל"גמור" בהפלה טבעית.(לקח יותר מידי זמן כל פעם שהגוף חזר לעצמו.. לא מומלץ..אבל תלוי בך וברופא שלך.) נסיון שלישי בתרומה ושני של החזרת קפואים ואני בהריון עם
שבוע 19... ממש לא כדאי להסיק מסקנות של שחור לבן.. מאחלת לך התאוששות מהירה וחזרה לאופטימיות..

מצב
הנושא נעול.
למעלה