הפלגה נעימה לימי

KOMY

New member
ימוש!!!../images/Emo24.gif

הפלגה
(אין אייקון לאוניה) נעימה! מנסיוני, הפלגות זה רק כייף!!!
תיהני! Enjoy a lot! צלמי הרבה! תעשי מעשים פרועים ובלתי שגרתיים!!!
וחיזרי אלינו עם הרבה חוויות טובות שתספרי לנו בדרכך המיוחדת! הרבה
ות ו
ים ממני! תחסרי לנו...

ים כחול

New member
קומילההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אעשה קפיצת באנג"י מהאונייה ואז סנפלינג משולב
ואתעד הכל במסרטת וידאו של חברתי חחחחחחחחחחחחחחחחח .... נשיקות לך מדליקתי
שמרי על עצמך!!

osni

New member
ימושששששש !!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

תהנייייייייייייייי תבלייייייייייייייייי תקפציייייייייייייייייי תשחייייייייייייייייי בנג'ייייייייייי מה שרק בא לךךךךךךךךךךךךךךךך ותחזרי מהר מהררררררררררררררר

ים כחול

New member
אוסניונת את יודעת כבר ש....

א נ י מ ת ה ע ל י י ך
.. מתגעגעת אלייך מאד !!
..

sue

New member
הפלגה נעימה ~~~~

~~ בלופ
בלופ
~~~~ ~~~~~
~~~~~~ תחזרי אלינו במהרה שמחה

בלו סיייייייייייייי, סי וואט איי

ברוט יו: אינג'וי. אנד דונט סיי איט איז נוט נייס. דיר באלקקקקקקקקק!

ים כחול

New member
וואאוו חופינה איט איז ואנדרפול ../images/Emo13.gif

דו יו סינק איי ויל סי דולפינים לייק אין דה פיקצ"רז?? איי ויש , איי אם סואו אקסייטינג פרום דה קרוז נאט טום קרוז , קרוז לייק טריפ , טריפ נאט מיסטוליישן טריפ פרום דה מינינג טיול יו נואו ,
... נראה לי שכמה עכשיו ישמחו לסטור לי קלות מקריז עליי ...
... קיסס פור יו מאי דיר
...

בלו סייייייייייייי, לוק קלואסר:

איי "השאלתי" זאת מניקו 45, ששם תמונה מהממת, והיא מה-זה מתאימה לך........ סו, יו סיט בשקט בשקט אין ז'ה בריז אוף זה סי, אנד יו ליסינג טו זה גלים, אנד יו ט'ינק אבאוט מי.......... אנד איף יו פורגט מי אין זה סי, איי שאל טוק טו נפטון, אנד איי שאל לישרוק כל כך חזק, שיהיו לך גלים גבוהים גבוהים.... יו נו, אסור טו להרגיז את נפטון..........

גאיליי

New member
ימוש, אני כנראה ישנה בעמידה...

בכלל לא ידעתי שאת מפליגה, אני רק שקועה בפרקי הסיפור שלך ופתאום מגלה שאולי לא יהיה פרק נוסף בשבוע הבא?
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם, תעשי חיים, שהים יתן לך השראה לעוד הרבה פרקים, כך שכשתחזרי יהיו לנו לקרוא לפחות 10 פרקים בבת אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ים כחול

New member
גאילוש ../images/Emo25.gif וחופינה ../images/Emo23.gif

בטח שיהיה פרק שבוע הבא ביום שבת מבטיחה
... חופינה הווווו דה פא.... איז נפטון יו מין דה סטאר נפטון ? איי דידנט נואו דאט יו קאן לשרוק אנד הי ויל מייק גלים גבוהים ? ... איי ויל ריממבר יו איי פראמיס מאי פראנד (איי אם שייקינג פרום פיר) פליז דו נאט ויסל פליז , איי אם און מאי ברכיים פרום תחנונים ..
....

נפטון איז ז'ה קינג אוף זה סי. אנד

היא נוט אלאו טו לשרוק, ביקוז היא ט'ינקס יו אר שורקת טו היז וואייפ. סו היא מתרגז, אנד היא דאז גלים גבוהים גבוהים!!! זן קאמז סערה ווארי מאצ' טו ביג, אנד WA WA WE WA, איט איז בטר איי וויל נוט טו לשרוק!!!!!!!!!!!!! אנד איף יו סי סאמבודי הוא איז שורק/ת און ז'ה בוט, יו תל הים שאסור! קאפיש?

ים כחול

New member
אוקיי מאי קפטנית אוף דה סי ../images/Emo13.gif

איי ברוט ויז מי פלסטרים טו פות (פרום מינינג לשים) און דר מאווסס פרום מינינג פיות , נאט פאריטייל איי מין אה לאט אוף פה , אוי איט איז וארי קומפליקייט טו רייט אין אינגליש לייק דאט .. וארי מביך ...
איי אם טייארד, סו בה ביי טיל פריידאי ..

למעלה