הפלגה נעימה לימי

Ros3mary

New member
שוטי,שוטי ,ספינתי...../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

סליחה על הזיוף...
בכל אופן,מאחלת לך בילוי מושלם ותואם את ציפיותייך!!! הרבה חיוכים ושמחה בלב... אני כבר מתגעגעת

ים כחול

New member
עדית וורד ומטבעית ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

תודה לכולן
.. אל תשאלו איזה ביאוסית , שאלתי את הוריי איפה המצלמה אמרו לי אצלך ... אמרתי להם : אצלכם .. וכך נשארתי בדקה ה90 ללא מצלמה
עדיין מחפשת אותה בנרות ובלפידים ... ...

DOLPHINREEF

New member
נו ימוש מצאת? אנחנו בלחץ... חייבים

תמונות את יודעת שהחברים שלי ילוו אותך בהפלגה .... ימוש, תהני, תנקי את הראש, תנשמי את האוויר הצלול, ותעשי חיים משוגעים... נתגעגע..

נוגרי

New member
ימוש שתהא לך חופשה מקסימה ...

תחסרי לי מאד . קבלי נשיקה רטובה מ-

מממממממממממ ימי תהני

כל פעם שאני רואה ים אני רוצה להפליג וזה בעיקר לאחר הפלגה של 10 ימים ביוון פשוט תהני זה כזה כיףףףף ותחזרי אלינו מלאת אנרגיה וחויות

ים כחול

New member
מכירה את ההרגשה אמא של פרח ../images/Emo13.gif

נראה לי שאקנה כרטיס חופשי חודשי שנתי
.. חנוש אחי מצא את המצלמה וקפצתי עליו בחיבוקים ונשיקות
.. חובב חייבת הסבר בקשר להפיכת הכוס
.. תודה לכל המאחליםות ונשיקות

psa

New member
../images/Emo140.gifימוש ,

אל תשכחי שלמצלמה צריך פילים
את יודעת ההתרגשות עושה את שלה.... חחחחחח

בלו סייייייייייייי, גו פור איט!!!!!

שתהייה לך אחלה הפלגה, מיוחדת מיוחדת, שווה שווה, פיצוצית פיצוצית, והכי הכי! תני לעצמך את החופש טו בי יו, אנד טו בי הפי אול ז'טיים............ אנד דו נוט פורגייט ז'את WE אר וואייטינג פור פיקצ'ס, אנד יו טו קאם באק קוויקלי..............

SophieT

New member
רק אני עוד לא איחלתי... ../images/Emo23.gif

ימוש החמודה - יהיה פה שקט נורא כשלא תהיי... אולי ככה נספיק גם לעשות משהו אחר
תהני בהפלגה שלך, תרביצי הופעות בביקיני מינימלי, תתפסי כמה חתיכים ותשובי אלינו מהר, עם עוד פרק בסיפור שלך! כבר מתגעגעת, סופי

ים כחול

New member
חחחחחחחחחחחחח ביקיני../images/Emo6.gif

סופיייייייייי הרסת אותי .. למה ביקיני אם אפשר שקופיני , יותר נועז וסקסי
.. חופינה איי ויל טייק אה לאט אוף פיקצ"רס אייי פראמיס קאן יו אימאג"ין יו אנד מי קאן לקשקש היר אול דה טיים לייק דיז ואט אה פאן הא ??
.. איי קאן פראקטיס אינגליש ויז יו היר
קיסס אנד האגז פור יו
.... פסאונת היום קניתי תיק למצלמה ו3 פילמים של 36 וזה רק ההתחלה
, אני כלכך מפוזרת ששכחתי אותה בחנות וכמעט נסעתי בלעדיה , פתאום נזכרתי ואצתי רצתי בכבישים (מעבר חצייה) מתנשפת הגעתי לחנות והשקית נעלמה ... הייתי המומה פניי החווירו אבל המוכרת אמרה : השקיות שלך פה ... אוייייי תודהההההה קראתי בקול רם מאושרת וחיבקתי את השקית האבודה
... בחיי לא משתלם להיות מפוזרת כמוני , כל הזמן חיים בסרט מתח מתמשך ...
... יו כמה קשקשתי .. (אבל מותר לי
)
..

יעל :-)

New member
ימוש!!

התחילו להלחיץ אותי פה עם השרשור הזה. אני מקווה עוד לדבר איתך, אבל בינתיים אכתוב... מניחה שהתחילו כבר לצוץ פרפרים בבטן, וההתרגשות גדלה מרגע לרגע. מאחלת לך באמת הפלגה נעימה! תשכחי את הפורום לכמה ימים (זה לא יזיק), ותהני מהשקט, תהני מהים שלך שאת כל כך אוהבת, רעש הגלים... הדגים
(וואו.. אני מתחילה להרגיש שאני רוצה גם
) תנקי את הראש תהני מכל רגע תכתבי את כל החוויות (כך שתוכלי לספר לנו אחר כך) וצלמי הרבה (גם בשבילנו)
אוהב, יעל

למעלה