הפלגה מדהימה

Alex33

New member
תמונות נהדרות../images/Emo45.gif!!חלקן מתאימות ...

גם לפורום
השכן..

אפשר לקבל פרטים נוספים על התצפית

לפי התמונות נראה שמדובר השני גרמפוסים אפורים. ראיתם את החוטם שלהם, האם הוא היה מעוגל? אשמח לקבל תאריך, נ.צ. של התצפית ולראות תמונות נוספות אם יש. תודה אביעד

k i m k h y

New member
אביעד

צר לי,אך האירוע היה קצר ביותר,ולא ממש הבחנו בפרטים כגון צורת החוטם. המיקום- צר לי גם כאן... זה היה לאחר צאתנו מפאפוס, לכיוון טורקיה, ממש לא יודע לתת נ.צ. מדויק... הוספתי תמונה נוספת, יתכן ובהמשך אקבל תמונות נוספות- ואיכותיות יותר, מחבריי להפלגה, אשמח לפרסם אותן כאן.

amng

New member
הדג הזה פלמידה או טונה?../images/Emo19.gif

בהפלגה שלי לפני שנה תפסנו 3 כאלה בין ישראל לתורכיה וכל הדרך התוכחנו בנושא גם אחרי שאכלנו אותם!

k i m k h y

New member
הדג הזה

ועשרת הנוספים שנתפסו ( 1 מהם גם שוחרר, לא צריך להיות גרידי...) הם מסוג טונה אלבקור.

amng

New member
הדג הזה פלמידה או טונה?../images/Emo19.gif

בהפלגה שלי לפני שנה תפסנו 3 כאלה בין ישראל לתורכיה וכל הדרך התוכחנו בנושא גם אחרי שאכלנו אותם!

אדם99

New member
כניסה לקסטלוריזון

אמנם לפי החוק אם הגעת לקסטלוריזון לפני שיצאת מטורקיה זו באופן טכני עבירה על החוק אבל מעשית אם עוגנים במפרץ מצדו השני של המבצר אף אחד לא יבוא אליך בטענות, בעיקר לא אם תאכל באחת המסעדות בכפר (האוכל טעים המחיר בשמיים). אפשר להגיע למערה הכחולה לבד (אם יודעים למצוא אותה) אבל חייב מישהוא להשאר בספינה כי אי אפשר לעגון שם.

k i m k h y

New member
אם כבר הזכרת את המערה הכחולה...

אז גם אליה הגענו, אמנם בסירה מקומית, ולא באופן עצמאי, אבל היא מדהימה לגמרי !!! (בעיקר עם משקפת צלילה על הראש ובמבט מתחת לפני המים, לכיוון הפתח...)

טבלן

New member
השם הנכון הוא קסטלוריזו

השם הוא איטלקי ופירושו - המבצר האדום. לגבי הביקור באי לפני יציאה חוקית מתורכיה: בוודאי שהיוונים לא יעשו בעיות כי הם מעוניינים בספינות המבקרות במסעדות ומשאירות כסף. הבעיה שצפויה היא עם התורכים - אם אחרי קסטלוריזו חוזרים לתורכיה והתורכים שמו לב לקפיצה הבלתי חוקית. סיכון לא מומלץ לדעתי.

למעלה