הפלגה מדהימה

k i m k h y

New member
הפלגה מדהימה

חזרתי לפני מס' ימים מהפלגה ביאכטה של חבר (בת ים,זוכרת את אילן,שאת תמונותיו זיהית בפורום דייג?) דופור 38 ספיישל, לרודוס. הלג ה 1 היה ממרינה ת"א,לפאפוס שבקפריסין, רובו ככולו,לצערנו עם מנוע,שכן הרוח הקלילה לא ממש היתה בעזרנו... משם ,לכיוון פיניקה- טורקיה, שם גילינו מרינה די מדהימה, רק שהטורקים עם ה-YAVASH YAVASH,שלהם,מזמזו לנו חצי יום על בירוקרטיה מקומית טיפוסית (דרכונים,מכס, וכו') משם,המשכנו לכיוון KEKOVA,הידועה גם כ ULE DENIZ, מקום מדהים לחלוטין, עם איים קטנים ופיורדים מזמינים... הנק' הבאה הייתה CASTELORIZO, מפרץ יווני קטן ויפיפה,ממנו יצאנו עם סירת דייג מקומית,למערה הכחולה- משהו מהמם לגמרי. הלג הבא, היה לכיוון KAS, לצורך יציאה רשמית מטורקיה, ומשם לג אחרון לרודוס, עם ים שבניגוד לתחזית הגיע ל 31 קשר, מהירות רוח. כמי שזו ההפלגה הארוכה הראשונה שלו, חזרתי עמוס חוויות לרוב, והמלצה חמה,לכל מי שנקרית בדרכו הזדמנות שכזו, לקפוץ על המציאה ב 2 ידיים !!!

yoram 1004

New member
קקובה מקום יפה אבל לא

ידועה כ"אולו דניז" שזה מקום יפה בזכות עצמו, הרחק צפון מערבה מקקובה, קצת מזרחית למפרץ פטיה FETHIYE.

Alex33

New member
הפלגת חו"ל ראשונה,../images/Emo45.gif איזה כייף!!

בעיקר שהיא מתנהלת ללא בעיות רציניות ,במזג אוויר סביר ובמקומות היפים וה"קלאסיים" שתיארת.. כן ירבו (לך ההפלגות)!!

בת ים

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

בטח שזוכרת את אילן....תמסור לו "תתחדש" על הסירה החדשה
איזה כייף לכם, נשמע שנהניתם מכל רגע
, תודה ששיתפת אותנו. בקרוב אצלנו.

טבלן

New member
הביקור ב- CASTELORIZO

לפי התאור, יש לי תחושה שהביקור שלכם ב-CASTELORIZO מהווה עבירה על החוק התורכי. אם הגעתם לאי עוד לפני היציאה הפורמלית מתורכיה (אותה השלמתם רק לאחר הביקור באי היווני) הרי שבקרתם בטריטוריה יוונית לפני היציאה החוקית מתורכיה... האם אני טועה?

k i m k h y

New member
אתה לא טועה...

לדעתי הטעות הכרונולוגית היא שלי... והיינו שם, רק לאחר יציאה מטורקיה. (אין מצב, שהסקיפר האחראי שלנו, היה עושה זאת)

מנה ראשונה../images/Emo21.gif../images/Emo91.gif

קקובה זאת רק מנה ראשונה לביקור בתורכיה, ככל שמתקדמים מערבה מוצאים עוד ועוד מקומות מדהימים. למשל במפרץ הנקרא BASTAS LIMAI (מערבית ל- OLU DENIZ ה"אמיתית")מצאתי אלמוגים לא פחות מאילת (לא כמו בסיני). מקווה שיש לך תאבון ועד הים השחור יש עוד עשרות מקומות מקסימים במדינה גדולה זו.

למעלה