הפלא השמיני?

קלריסה

New member
הפלא השמיני?

אני מוסיפה סימן שאלה כי לא ברורה לי דעתי על המקום. הגעתי לשם בעקבות כתבה בוואלה שהפנו כאן בפורום. והלכתי לראות - אבן גבירול 8. באמת יש שם המון דגמים שברוב החנויות אי אפשר אפילו לחלום עליהם בגדלים שלנו. רק מה? יש לי תחושה שהאישה המוכרת, שהיא נחמדה בסך הכול, היא קצת נודניקית מדי. היא מתעקשת להלביש לי את החזייה, שזה די מעצבן, אבל הבלגתי. החתיך שלי היה עם הילד בחוץ והם כל שנייה קראו לי שאבוא כבר כי היא באמת החזיקה אותי שם המון זמן. יצאתי עם חזייה די יפה שלא הייתי סגורה עליה. אני מודה, פשוט נמאס לי כבר ורציתי שהיא תעזוב אותי בשקט אז קניתי אותה. מכירות את התחושה? ואפרופו תחושה: הבוקר לבשתי את החזייה (280 שח אגב, זה נחשב זול? היא טוענת שכן יחסית לוומן אונלי) - והיא מעקצצת אותי בגב שזה כל כך מעצבן שאני כל הזמן עובדת על עצמי לא לחשוב על זה
אז הייתי שמחה להמליץ, מצד שני אני חננה, כפי שראיתן

Agnetta

New member
רגע רגע...אני הייתי ביום חמישי שם

וקניתי חזיה - 265 ש"ח אפרופו יצא לי. היתה לה קליינטית אחרת בחנות, והיא אמרה לי: תחפשי כאן, את המידה שלך. אני חיפשתי לעצמי לבד ומצאתי מה שאני רוצה. מאוד יפה וסקסית. היא התעקשה שאקח מידה יותר גדולה ואפילו רצה עוד יותר גדולה אבל עצרתי אותה אחרי הפעם השנייה ואמרתי שזה מה שטוב לי. היא טוענת שאנחנו (הישראליות)לא מתיחסות בכבוד לחזה ומחפשות מינימייזרים, אמרתי לה שזה לא נכון. ואמרתי גם שאין לי זמן ואני יודעת טוב מאוד מה אני רוצה. יש לה כוונות טובות. היא נחמדה, נתנה לי ורד במתנה. אבל אני מראש הצבתי לה גבולות של זמן אמרתי לה שאני אישה עסוקה והבטחתי לבקר שוב פעם.

וגם את לא באת לבקר את השכנה מלמעלה?

מה זה? קונספירציה?! ד.א. המחירים לא זולים בטירוף אני אצל המדאם רכשתי חזיות סופניות - 2 במאתיים חמישים. -בקרוב דיווחים מהביג אפל- -כןכן. המרג' בניו יורק. נראה אם ניו יורק תשרוד את זה-

Agnetta

New member
עושה רושם שמארג' מתפננת...

מאין לי לדעת שאת שכנה...שלחי מסר ואני אגיע...(בסוף עוד תצטערי)

כפארות!

שכנה זו לא מילה אני פרקטיקלי גרה לגיברת הקווקזית על הראש (אבל טרם טעמתי ממחמדיה. מודה. מאז שהחלטתי שאני מניירקת אני בעוצר שופינג) (חוץ ממגפיים שרכשתי בטעות שבוע שעבר) (שלא באשמתי, כמובן)

הצומומו

New member
ניו יורק

אם את כבר מניירקת, מקווה מאוד שלא תוותרי על ביקור בOLD NAVY השווים ביותר.

passioneta

New member
2 מסעדות

מדהימות, אחת ליד השניה: Lupa איטלקית Tomoe Sushi הסושי הכי מדהים שאכלתי איזה כף לך!

עשית לי את היום! ../images/Emo209.gif

סושי זו אחת האהבות הגדולות שלי אני חוששת שאני אוהבת סושי יותר משוקולד מי היה מאמין...

סקסיית

New member
ככה עוזבת אותי?../images/Emo7.gif

תתביישי לך.... אבל את יכולה לפצות אותי עם מתנה שווה מהדיוטי

סקסיית

New member
אם ככה אז...

סעי לשלום...
טוסי כבר..
המפתחות בפנים...
את עוד כאן?

טוב בסדר.. לא צריך לבעוט...

הזמנות לתחתוני תחרה 7XL, גופיות סטן ממחלקת האוהלים, וביריות למגדלי עזריאלי - רק לבקש, כן?

סקסיית

New member
אני מזמינה רק כמה דברים קטנים

לא במידה כן...? חוטיני אדום לוהט.... ביריות מטריפות בשחור ונו שיהיה.. בייבידול מטורף...
צנועה

DREAM111

New member
../images/Emo46.gif תגידי לי קיבלת אישור ../images/Emo160.gif../images/Emo35.gif

יקרתי מתי את נוסעת
הכי חשוב שתסעי ותהני.

passioneta

New member
גם זה

כי הכל זה האיכות של הדגים. בארץ אין דגים באיכות מספיק טובה לסושי. בגלל זה גם רוב הישראלים ש"אוהבים סושי" מטביעים אותו בסויה וווסאבי ואז ממילא אין חשיבות לטעם הדג. תאכלי ב-tomoe ותביני.

החורזת**

New member
בעיקר לכי על רח' 34

בין השדרה החמישית לשמינית ואפילו עד לעשירית. שם תמצאי את בית הכל-בו הענק של מייסיס שהמחירים בו בינוניים פלוס, חנויות של כל הרשתות השוות כמו OLD NANY, GAP, LANE BRYANT והחנויות היותר זולות: KMART, CONWAY וכמובן עוד עשרות חנויות קטנות של בגדים ונעליים. ובנושא ההלבשה התחתונה יש שם שתי חנויות ענקיות ויקטוריה סיקרט ודפניס. הן נמצאות כמעט זו מול זו, משתי פינות ההצטלבות של 34 עם הששית. דברים טובים ויפים ועוד רשתות ידועות תמצאי לאורך כל השדרה החמישית בין הרחובות 34-50. פשוט צועדים בניחותא לאורך הרחוב זה מדהים. ואל תשכחי להיכנס לחנות הצעצועים של FAO SHWARTZ שלמיטב זכרוני היא בשדרה החמישית פינת 50. דברי קוסמטיקה במחירים יותר מוזלים תוכלי למצוא ברשת DUWANE READ (מקווה שכתבתי נכון את השם) שחנויותיה פרושות בהמונים בכל העיר (יש אחת בפינה של החמישית עם 34). בשמים תמצאי במייסיס, בלומינגדייל ובפרפומריות קטנות שנמצאות על השדרות הראשיות. ובקיצר, נראה לי שעדיף שתקחי אותי ואני אוביל אותך ישר לכל המקומות השווים.
אז תעשי חיים.

למעלה