היה איפה שהוא פעם, לא מצאתי בטאגליינס.
אז הנה.. out on your own בחוץ לבדך cold and alone again קפוא ובודד שוב can this be what you really wanted, baby? יכול להיות שזה מה שרצית, מותק? Blame it on me תאשים אותי בזה set your guilt free שחרר את האשמה שלך nothing can hold you back now שום דבר לא יכול לעצור בעדך עכשיו Now that you're gone עכשיו כשאתה אינך i feel like myself again אני מרגישה עצמי שוב grieving the things i can't repair and willing מתאבלת על הדברים שאני לא יכולה לתקן ולרצות To let you blame it on me לתת לך להאשים אותי בזה and set your guilt free ולשחרר את האשמה שלך I don't want to hold you back now, love אני לא רוצה לעצור בעדך עכשיו, אהובי I can't change who I am אני לא יכולה לשנות את מי שאני not this time לא הפעם I won't lie to keep you near me אני לא אשקר כדי לשמור אותך ליידי and in this short life ובחיים הקצרים האלה there's no time to waste on giving up אין זמן לבזבז על וויתור my love wasn't enough האהבה שלי לא הייתה מספיק and you can blame it on me ואתה יכול להאשים אותי בזה and set your guilt free ולשחרר את האשמה שלך I don't want to hold you back now, love אני לא רוצה לעצור בעדך עכשיו, אהובי זהו, פחות או יותר. מה גם, Lacrymosa, אם אני לא טועה זה "בכיינית", בלטינית, או התבכיינות. משהו כזה. מירורים בבכי.