הפירוש של Lacrymosa

shaninos2

New member
הפירוש של Lacrymosa

למישהו יש את הפירוש של השיר Lacrymosa של Evanescence ???? אני כבר המון זמן מחפשת אותו ולא מוצאת בתודה מראש שני

2nd me

New member
היה איפה שהוא פעם, לא מצאתי בטאגליינס.

אז הנה.. out on your own בחוץ לבדך cold and alone again קפוא ובודד שוב can this be what you really wanted, baby? יכול להיות שזה מה שרצית, מותק? Blame it on me תאשים אותי בזה set your guilt free שחרר את האשמה שלך nothing can hold you back now שום דבר לא יכול לעצור בעדך עכשיו Now that you're gone עכשיו כשאתה אינך i feel like myself again אני מרגישה עצמי שוב grieving the things i can't repair and willing מתאבלת על הדברים שאני לא יכולה לתקן ולרצות To let you blame it on me לתת לך להאשים אותי בזה and set your guilt free ולשחרר את האשמה שלך I don't want to hold you back now, love אני לא רוצה לעצור בעדך עכשיו, אהובי I can't change who I am אני לא יכולה לשנות את מי שאני not this time לא הפעם I won't lie to keep you near me אני לא אשקר כדי לשמור אותך ליידי and in this short life ובחיים הקצרים האלה there's no time to waste on giving up אין זמן לבזבז על וויתור my love wasn't enough האהבה שלי לא הייתה מספיק and you can blame it on me ואתה יכול להאשים אותי בזה and set your guilt free ולשחרר את האשמה שלך I don't want to hold you back now, love אני לא רוצה לעצור בעדך עכשיו, אהובי זהו, פחות או יותר. מה גם, Lacrymosa, אם אני לא טועה זה "בכיינית", בלטינית, או התבכיינות. משהו כזה. מירורים בבכי.

2nd me

New member
הממ. אבל אני בדקתי אם אני צודקת.

ו- lacrimosa זה האיות בלטינית. כאילו, זה בא מ lacrimosous.

double O S

New member
אני בספק אם אפשר בעוד דרכים:X../images/Emo96.gif

Lacrimosa זה האיות הנכון מלטינית, מה שאתה כתבת קודם נראה כמו תעתוק יווני שכזה
וזה גם הגיוני שזה יכתב ככה, כי למשל באיטלקית דמעה-Lacrima.

larcymosa

New member
למה שלא תשאלו אותי ? חח ../images/Emo3.gif

למרות שגם אני בחרתי לעוות את השם לlarcymosa ולא ל lacrymosa חחחח.... ואני ממש לא בנאדם בכיין חחח...!

larcymosa

New member
ברור שלא!

בהשראת השיר בלבד כל הזכויות שמורות לאיימי לי ולמוצרט

*בר מהניק של נמרוד*

באמת? illa זה לא בת או משהו? ממ. מוזר. אגב- מאיפה אתה יודע, מיסטר שמוליק?

double O S

New member
כי אני הו כה מושלם../images/Emo98.gif../images/Emo96.gif

ולוידע, לא נראה לי שזה בת, אולי filla, או משו

McFreaKy

New member
אתה לא מושלם, אתה יציר השטן. ../images/Emo11.gif

(נו, גם אני רוצה להעליב אותך כמו עופר
)

double O S

New member
אממ, אני לא יודע איך אומרים,../images/Emo96.gif

אבל זה גם לא הגיוני שזה יהיה "בת", כי זה שיר תפילה לטיני, והבת היחידה שיכולה להיות מוזכרת היא מאריה מגדלנה, ומאריה לא מיוחסת כבת של אף אחד

../images/Emo207.gif - וגם משהו שיש לי להגיד לגבי ההופעה

אז ככה יש לי כמה שאלות: 1. באיזה שעה נגמרת ההופעה? 2. איפה האמפי פארק ברעננה(רחוב) אני אשמח להדרכה איך להגיע מאיזור ירושלים ממי שיודע.. 3. אני צריכה תמונה של כל אחד מחברי הלהקה הנכונה לעכשיו (עדיף ביחד אבל אם אין אז אפשר בנפרד) תודה רבה למי שיעזור ועכשיו לגבי ההופעה- לפי דעתי לא רק אוונסנס צריכים לתת הופעה אלא גם הקהל, אנחנו צריכים להוכיח להם שאוהבים אותם בארץ ושאנחנו יודעים להנות ולגרום להם להנות מההופעה וזה כולל לקפוץ לצרוח כמו משוגעים לדעת את מילות השירים וכו' אם אוונסנס יהנו בהופעה יש מצב שהם יגידו לעצמם רגע בישראל ממש אוהבים אותנו אולי נבוא להופעה נוספת בעתיד...
אז כדאי שממש נדע גם איך להתנהג בהופעה אני לא אתפלא אם כל ההופעה ידחפו אחד את השני ואפילו אם ילכו מכות.. טוב מקווה שהבהרתי את עצמי :) אנשים עוד יומיים ההופעה זה נקלט אצלכם?? חח

למעלה