גם אני מצטרף
לדברי התגובה של סבבב ובניגוד לדעתו של תל אביבי היקר (רק שלא תרדוף אחריי...), שאכן ההזהרה הייתה במקומה. צאו וחישבו: לא מדובר כאן באדם בוגר בן 30 או בן 40, שכבר עיצב את אישיותו, וקשה לו מאוד לצאת מהעניין הזה. גם לבן 20 לא יהיה קל בהכרח. עם זאת לתלמיד תיכון ועוד ישיבה תיכונית, שהרקע שלו הוא אנטי הומו, יתכן, וטרם גיבש את זהותו כראוי. אולי הוא רוצה רק להתנסות. מהניסיון שלי - לא מעט תלמידי תיכון התנסו פעם ואוליי פעמיים והיום הם הורים לילדים ורחוקים מהומוסקסואלית מרחק עצום (מעניין היה לשמוע דווקא דעת מומחים בנדון, אם איננה כדעתי). לתל אביבי יש כנראה דעה, שמי שגילה נטיות כאלו בתקופת ההתבגרות, חייב להיות הומו לכל חייו. האם עד כדי כך אינך חושב, שלתלמיד הישיבה, השוהה בפניימה ברוב ימות החודש בחברת נערים בני גילו ונפגש איתם במקחת או במקווה, אין מחשבות כל]פי המין השני?! יש ויש! רק מהיעדר אפשרויות נוחות לממש אותן, אך טבעי הוא, שיבחר לו את בני מינו לניסיון. את זה הרבה יותר קל לו להשיג אבל זה עדיין לא עושה אותו להומוסקסואל. גם אני הייתי מייעץ לנער כזה, שזו לו ההתנסות הראשונה, להתרחק עד כמה שאפשר. יתכן, שהמשך הקשר ההומוסקסואלי הוא זה, שיקבע את עתידו, אם יישאר הומו, או שמא הייתה זאת אפיזודה חולפת בלבד. כל הכבוד לך, טוהר, על הגילוי המרשים. אינני מאשים אותך במה, שהנך כיום, באותה מידה, שאינני מאשים איש מאיתנו בכך. עם זאת הגילוי הוא אכן מרשים.