הפינה של הסלב

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

שלי פאר

New member
:)

שם: שלי שם משפחה: פאר חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל:19 מין: לא עושה! מספר זהות: חח שניה רגע.. לא! סוג דם: מאיפה אני יודעת אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: כנ"ל גובה: חחח מטר 49 משקל: 55 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? דיי באמת!? חחח ברור שאני יודעת אכפת לך מזה? לא למה? כי זה לא מעניין בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? בעד שום הון שבעולם זה מתנה מאסי את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? חח לא! אני אומרת "יואו אם אני לא הייתי אני הייתי רוצה להיות אני!" לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? מה זה?! את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? חח אני בטוחה! לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? זה מעיד על ביטחון עצמי כן או לא!!!!!! מה השעה עכשיו? 2 דקות לשש איפה בדקת? בשעון במחשב למה דווקא שם? כי זה הכי קרוב מה הצלצול של הפלאפון שלך? השיר ALONE של עופר ניסים מתי הורדת אותו? שנה שעברה את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? הוא מאפיין אותי את/ה עייף/ה עכשיו? מאדדדדדדדד למה? כי הייתי שעה בבנק מתי הלכת אתמול לישון? ב22.00 מה עשית עד אז? שתיתי קפה במקום שנאי לא ידועת איך קוראים לו יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כןןןןןןןןןןןןןן היית רוצה להחליף? לאאאאאאאאאאאאאא מה הערוץ המועדף עליך? 24 למה? כי יש שם שירים יפים איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? הכל חוץ ממזרח תיכון חדש כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? שעה כי אין לי זמן בזמן האחרון כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? שעה זה הרבה לדעתך? לא מה את/ה עושה במחשב? כותבת פה ומדברת במסנג'ר את/ה מסתכלת באתרי סקס? חחח לא מה יש לי לחפש שם!? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא את/ה משקר? לא! את/ה נוהג לשקר הרבה? לא! וזה אחד הדברים שאני אוהבת בי למי את/ה משקר הכי הרבה? לא משקרת! למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? כן רצחת? ג'וקים למיניהם נאפת? מה זה?! בגדת? כן! התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא איכס לחברות שלי יש טעם גועל נפש הרבצת? כן למי? למי לא!? למה? בא לי יש לך זיכרון טוב? כן מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב! מהי הלהקה האהובה עליך? אין הזמר האהוב? יש הרבה הזמרת האהובה? יש הרבה השחקן האהוב? אין השחקנית האהובה? אין הסרט האהוב? אין הסדרה האהובה? ים של סודות למה דווקא הסדרה הזאת? כי יש שם שחקנים שווים ממליץ/ה עליה? לא ז'אנר אהוב בטלויזיה: לא יודעת ז'אנר אהוב בספרות: רומנטיקההההההההההה מאכל אהוב? שניצל שאמא לא הכינה כבר המון זמן למה דווקא המאכל הזה? כי זה טעים איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? טעימים כמה כסף יש לך בקופה? אין לי קופה זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? חחח בקושי 5 אגורות על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? לא מסתובבת בחנויות עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אייקוניםם!!!! (מעניין איזה אייקון צליל תשים חיחיחיח) למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הבטן למה? לא יודעת מה הספקת לעשות היום? הרבה כמה זמן את/ה מול המחשב היום? 10 דקןת משעמם לך עכשיו? לא מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? כלום

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור שם משפחה: כץ חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין גיל: 18 מין: אני אשמח.. מספר זהות: אולי גם ת'מספר כרטיס אשראי והקוד לכספומט? סוג דם: מאיפה לי? אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: את לא רצינית נכון? גובה: 1.72 משקל: 45 תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? די קטן את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן אכפת לך מזה? לא למה? כי יש לי בעיה בלב מלידה, אז זה ידוע לי בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? חולצה? אני לובש 5 כרגע! אז אני אתייחס לעליונה.. אממ נגיד.. 60? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? אממ.. לא לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? יכול להיות מה השעה עכשיו? 18:21 איפה בדקת? בשעון של המחשב למה דווקא שם? כי זה מול העיניים שלי מה הצלצול של הפלאפון שלך? "אז הבנתי סוף סוף מה רצית, רצית, ועכשיו גם אני עצבנית" מתי הורדת אותו? לא הורדתי.. הקלטתי אותו ברשמקול של הפלאפון והגדרתי אותו כצלצול את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? כן את/ה עייף/ה עכשיו? לא למה? כי אני לא עייף מתי הלכת אתמול לישון? 2 מה עשית עד אז? מחשב, טלוויזיה, תה (אני מצונן) יש לך יס או הוט? הוט מרוצה ממה שיש לך? כן היית רוצה להחליף? לא מה הערוץ המועדף עליך? 24 למה? כי יש שם מוסיקה ישראלית איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמעט הכל כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? 3 שעות כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? 7-8 שעות חח זה הרבה לדעתך? כן מה את/ה עושה במחשב? פורומים, אינטרנט, מוסיקה, תמונות.. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לפעמים חח את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? אמרתי שלפעמים.. את/ה משקר? עכשיו או באופן כללי? את/ה נוהג לשקר הרבה? לא למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודע למה דווקא לו/ לה? לא יודע היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? כן את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? כן גנבת פעם? כן רצחת? לא נאפת? לא בגדת? לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא הרבצת? כן למי? לאחי
למה? כי הוא מעצבן יש לך זיכרון טוב? יש ויש מה הטעם שלך במוסיקה? טעם טוב
מהי הלהקה האהובה עליך? הדורבנים הזמר האהוב? דודו טסה הזמרת האהובה? לירז צ'רכי השחקן האהוב? הממ.. מוסקו אלקלעי, ניקי גולדשטיין השחקנית האהובה? לירז צ'רכי, מיה דגן הסרט האהוב? סוף העולם שמאלה הסדרה האהובה? חברים למה דווקא הסדרה הזאת? כי היא קורעת ממליץ/ה עליה? כן ז'אנר אהוב בטלויזיה: קומדיה, בידור ז'אנר אהוב בספרות: מתח, הזוי, צחוק מאכל אהוב? פיצה!!! למה דווקא המאכל הזה? כי הוא טעייםםם איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? בורקס, ספגטי.. ג'אנק בקיצר כמה כסף יש לך בקופה? מספיק זה הרבה לדעתך? סביר כרגע כמה את/ה מבזבז/ת ביום? זה לא קבוע על מה בעיקר? דיסקים/הופעות באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? טאוור רקורד'ס עם מי? איתי.. לפעמים עם אמא למה דווקא איתו/איתה? כי אני מכיר ויודע מה אני אוהב.. מה האייקון האהוב עלייך? זה -
למה דווקא הוא? כי הוא האהוב עליי כואב לך משהו עכשיו? כן מה? הגרון למה? כי אני מצונן מה הספקת לעשות היום? ללכת לרופא, לראות טלוויזיה, לנגן בפסנתר, להתעדכן ולעדכן בפורומים.. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? לפחות 3 שעות משעמם לך עכשיו? לא ממש מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מנגן/שר

../images/Emo9.gif

שם: צליל. שם משפחה: צליל זה בסדר. חבר/ חברה/ בעל/ אישה: אין. גיל: 13. מין: נקבה. מספר זהות: חה. סוג דם: חהחה. אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:
גובה: 1.65 (גבהתי!) משקל: 48-50 משהו כזה, אי שם. תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? גדול D: את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? כן. אכפת לך מזה? לא. למה? כובע. בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? למה למכור? >< את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לא. לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לא. לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה הקשר?
מה השעה עכשיו? 18:41. איפה בדקת? במחשב. למה דווקא שם? כובע. מה הצלצול של הפלאפון שלך? ספיד אוף סאונד, של קולדפליי. מתי הורדת אותו? אנאערף. את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? אוהבת. את/ה עייף/ה עכשיו? לא. למה? כי התעוררתי לא מזמן. מתי הלכת אתמול לישון? 12:30 מה עשית עד אז? טלויזיה. יש לך יס או הוט? יס. מרוצה ממה שיש לך? כן. היית רוצה להחליף? כבר לא.
מה הערוץ המועדף עליך? יס סטארס. למה? כובע. איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? את רוב התכניות. כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה שבא לי. כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? כמה שבא לי. זה הרבה לדעתך? כן D: מה את/ה עושה במחשב? פורומים, אייסיקיו, מסנג'ר. את/ה מסתכלת באתרי סקס? לא. את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? לא. את/ה משקר? לא. את/ה נוהג לשקר הרבה? לא. למי את/ה משקר הכי הרבה? לא יודעת, לעצמי? למה דווקא לו/ לה? כובע. היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? תלוי. את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? מה? גנבת פעם? לא. רצחת? לא. נאפת? מה זה, גאדמט? בגדת? לא. התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? לא. הרבצת? לא. למי? למה? יש לך זיכרון טוב? כשלא צריך. מה הטעם שלך במוסיקה? המ, טעם שכזה >< מהי הלהקה האהובה עליך? יש המון. הזמר האהוב? יש המון. הזמרת האהובה? יש המון. השחקן האהוב? יש המון. השחקנית האהובה? יש המון. הסרט האהוב? סתיו בניו יורק, אישה יפה. הסדרה האהובה? יש המון. למה דווקא הסדרה הזאת? כובע. ממליץ/ה עליה? כן. ז'אנר אהוב בטלויזיה: חלאס. ז'אנר אהוב בספרות: מלחיץ
. מאכל אהוב? סלט. למה דווקא המאכל הזה? כי ככה אמרתי. איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? מה שבא. כמה כסף יש לך בקופה? אנאערף. זה הרבה לדעתך? אולי. כמה את/ה מבזבז/ת ביום? לא הרבה. על מה בעיקר? על... לא יודעת. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? מה שיש. עם מי? אמא / חברות. למה דווקא איתו/איתה? כובע. מה האייקון האהוב עלייך? לא יודעת. [חהחה שלי! P:] למה דווקא הוא? כובע. כואב לך משהו עכשיו? כן. מה? הגב. למה? כובע!!! מה הספקת לעשות היום? כלום. כמה זמן את/ה מול המחשב היום? שעה? וחצי..? משעמם לך עכשיו? כן. מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מה שבא לי.

nuna19

New member
וואו הרבה שאלות...

יאללה נענה! שם:נועה שם משפחה:שם פרטי מספיק. חבר/ חברה/ בעל/ אישה:עוד לא! גיל:19.2 (היום!) חחחחחחחחחחח... מין:נ מספר זהות:גם את הטלפון? סוג דם:חסוי חחחחחחחחח... אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים:מה? אף פעם לא מדדתי... גובה:1.65 משקל:עזבו... תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן?נראה לי גדול.. את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב?לא. אכפת לך מזה?שיהיה.. למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע?בכמה שאתם רוצים... את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"?ממש לא! לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות?- את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך?- לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי?לא. רק על אמירת האמת... מה השעה עכשיו?20:44 איפה בדקת?בשעון של המחשב למה דווקא שם?הכי קרוב... מה הצלצול של הפלאפון שלך?"אני מת"-הדורבנים מתי הורדת אותו?לפני כמה שנים... את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים?חולה עליו! את/ה עייף/ה עכשיו?קצת... למה?עשיתי ספורט מתי הלכת אתמול לישון?0:00 מה עשית עד אז?טלוויזיה יש לך יס או הוט?אף אחד. מרוצה ממה שיש לך?לא. היית רוצה להחליף?מאוד! מה הערוץ המועדף עליך?2 למה?היחיד... איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה?מה שמעניין כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום?אין לי מושג... כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב?או-הו... זה הרבה לדעתך?די.. מה את/ה עושה במחשב?מדברת עם אנשים מקסימים! נכנסת לפורומים,בודקת אוניברסיטות וכו'... את/ה מסתכלת באתרי סקס?לא! איכס! את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן?לא! את/ה משקר?לא נו די! את/ה נוהג לשקר הרבה?לא. למי את/ה משקר הכי הרבה?פעם לאמא על מבחן... למה דווקא לו/ לה?לא נעים... היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר?אני בקושי עושה את זה... את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת?מה זה הפילוסופיה הזאת? גנבת פעם?לא רצחת?ואם כן? הייתי כותבת היום בפורום? נאפת?לא בגדת?לא התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה?לא! הרבצת?מי לא?! למי?למישהו מהשכבה שלי למה?הוא עלה לי על העצבים!!! הייתי גם מכסחת אותו! חחחחחחחחח... יש לך זיכרון טוב?אומרים שכן. מה הטעם שלך במוסיקה?כל מיני חוץ ממזרחי וטראנס. מהי הלהקה האהובה עליך?הדורבנים! הזמר האהוב?דודו,דני סנדרסון וגידי גוב. הזמרת האהובה?אחינועם ניני. (ולאחרונה...) לירז צ'רכי. השחקן האהוב?אלון פרידמן כמובן! (תעשה לי חמישייה!!! חחחחחחחחחח...) השחקנית האהובה?טלי רובין המקסימה! הסרט האהוב?"לנגן מהלב" הסדרה האהובה?"בדרך של קייטלין" למה דווקא הסדרה הזאת?היא מדהימה והדמות הראשית מזכירה לי בהרבה תחומים אותי... ממליץ/ה עליה?מאוד! ז'אנר אהוב בטלויזיה:מה שיש. ז'אנר אהוב בספרות:מתח. (אבל מתח טוב לא מגעיל!) והומור. מאכל אהוב?קציצות גזר. למה דווקא המאכל הזה?הוא טעים! איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת?כבד,דגים. כמה כסף יש לך בקופה?ממש ספרתי... זה הרבה לדעתך?לא יודעת כמה את/ה מבזבז/ת ביום?לא יודעת. על מה בעיקר?דיסקים. באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב?טאוור רקורדס וצליל עם מי?אבא למה דווקא איתו/איתה?כי ממנו מוציאים הכי הרבה דיסקים חחחחחחחחחח... מה האייקון האהוב עלייך?מאוהב (אבל אני לא יכולה לשים אותו כי יש לי בעיה בחלון...) למה דווקא הוא?הוא חמוד! כואב לך משהו עכשיו?כן! מה?הכתף למה?מהפסיכו מה הספקת לעשות היום?ספורט! כמה זמן את/ה מול המחשב היום?שאלנו את זה כבר... משעמם לך עכשיו?לא ממש. השאלון הזה העסיק אותי בטירוף! מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?שומעת הרבה מוסיקה!!!!

למעלה